Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (3 μέλη και 3 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.598
Πόντοι
6.536
Με ρεαλισμό την βλέπω. Η ελλάδα, εκτός από πασοκοκρατία και πρώτη φορά στη λαμογιά, είχε και κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή,Γεωργίου Ράλλη, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κωστάκη Καραμανλή, και Αντώνη Σαμαρά. Να τα γράφουμε για να τα θυμόμαστε αυτά, και να μην τα κάνουμε γαργάρα...
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έπρεπε να μένει 12 χρόνια.
Καλύτερα θα είμασταν.
Οι λοιποί για τα σκυλιά....
:sunglasses:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Δε βγάζω απέξω και την πασοκοποιημένη ΝΔ. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ξέρουμε πως εκδιώχθηκε, ο Σαμαράς το ίδιο. Και να σου πω και κάτι άλλο, μην περιμένουμε να μας αλλάξουν οι άλλοι και να μας κάνουν ανθρώπους ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
'Αρα το ίδιο λέμε, και το μόνο στο οποίο διαφέρουμε είναι ότι εσείς είστε χειροκροτητής, ενώ εγώ σκεπτικός.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Δε βγάζω απέξω και την πασοκοποιημένη ΝΔ. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ξέρουμε πως εκδιώχθηκε, ο Σαμαράς το ίδιο. Και να σου πω και κάτι άλλο, μην περιμένουμε να μας αλλάξουν οι άλλοι και να μας κάνουν ανθρώπους ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

Και κάτι άλλο. Ο Κ. Μητσοτάκης δεν ¨εκδιώχθηκε" όπως θέλουν να υποστηρίζουν τα τυφλά κομματόσκυλα. Το αγαπημένο του πολιτικό τέκνο τον έριξε. Ο Σαμαράς. Να τα γράφουμε αυτά.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.984
Πόντοι
5.506
'Αρα το ίδιο λέμε, και το μόνο στο οποίο διαφέρουμε είναι ότι εσείς είστε χειροκροτητής, ενώ εγώ σκεπτικός.
Και ποιός κρίνει το "χειροκροτητής" σε σχέση με το "σκεπτικός"; Εγώ θεωρούμαι "χειροκροτητής" επειδή δεν κατεβάζω καντήλια όλη μέρα;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Και ποιός κρίνει το "χειροκροτητής" σε σχέση με το "σκεπτικός"; Εγώ θεωρούμαι "χειροκροτητής" επειδή δεν κατεβάζω καντήλια όλη μέρα;

Γιατί; Εγώ κατεβάζω καντήλια;

Απλώς εκφράζω γραπτώς και κόσμια, κάποιες σκέψεις.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.598
Πόντοι
6.536
Και κάτι άλλο. Ο Κ. Μητσοτάκης δεν ¨εκδιώχθηκε" όπως θέλουν να υποστηρίζουν τα τυφλά κομματόσκυλα. Το αγαπημένο του πολιτικό τέκνο τον έριξε. Ο Σαμαράς. Να τα γράφουμε αυτά.
Αναφέρετε σωστά το ένα σκέλος.
Δεν αναφέρετε όμως την κοινωνική αναταραχή που είχε δημιουργήσει η αντιπολίτευση με στόχο τις ιδιωτικό ποιήσεις.
Θα θυμάστε το ξύλο που έπεφτε στους οδηγούς των λεωφορείων από τους συναδέλφους τους κτλ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.984
Πόντοι
5.506
Μια χαρά εκδιώχθηκε η πολιτική του, από τους αναγεννητές του έθνους τύπου Σταμμούλοκολλάδων. Το κυβερνητικό τέλος είναι άλλη ιστορία που εμπίπτει στον αριβισμό του Ελληνα πολιτικού. Αλλά γι αυτό ο Σαμαράς το πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα από τον καταληψία.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.119
Πόντοι
5.506
Δεν αναφέρετε όμως την κοινωνική αναταραχή που είχε δημιουργήσει η αντιπολίτευση με στόχο τις ιδιωτικό ποιήσεις.
Θα θυμάστε το ξύλο που έπεφτε στους οδηγούς των λεωφορείων από τους συναδέλφους τους κτλ.
παπαρια θειο....κοιμονται στην αντιπολιτευση γιατι απλα δεν υπαρχουν....αν υπηρχαν ο κουλης θα ηταν γυμνος στο συνταγμα τωρα και θα περναγαμε να τον φτυναμε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.984
Πόντοι
5.506
Γιατί; Εγώ κατεβάζω καντήλια;

Απλώς εκφράζω γραπτώς και κόσμια, κάποιες σκέψεις.
Μα δε λέω για σένα, γι αυτό συζητάμε ακόμα. Δες όλη την υπόλοιπη παρέα που φωνάζει "μητσοτάκη γαμιέσαι" χωρίς να ξέρει καν το γιατί.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.598
Πόντοι
6.536
παπαρια θειο....κοιμονται στην αντιπολιτευση γιατι απλα δεν υπαρχουν....αν υπηρχαν ο κουλης θα ηταν γυμνος στο συνταγμα τωρα και θα περναγαμε να τον φτυναμε
Λέμε για τον πατέρα του.

Αφού τώρα δεν υπάρχει αντιπολίτευση.Οτι θέλει κάνει τώρα αυτός.
Και θα ξαναβγεί.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.289
Πόντοι
10.336
Με ρεαλισμό την βλέπω. Η ελλάδα, εκτός από πασοκοκρατία και πρώτη φορά στη λαμογιά, είχε και κυβέρνηση Κωνσταντίνου Καραμανλή,Γεωργίου Ράλλη, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κωστάκη Καραμανλή, και Αντώνη Σαμαρά. Να τα γράφουμε για να τα θυμόμαστε αυτά, και να μην τα κάνουμε γαργάρα...
εν τω μεταξυ νομιζω οτι πλησιαζουμε το σημειο οπου η ΝΔ θα εχει κυβερνησει περισσοτερα χρονια αποτι το ΠΑΣΟΚ (μεταπολιτευτικα). Αν υπολογισουμε οτι πιθανοτατα ο Κουλης θα κατσει αλλη μια τετραετια (και οτι το πασοκ θα συνεχισει να αδυνατει να εκλεξει κυβερνηση), μπορουμε να πουμε οτι συντομα θα εχει και επισημα ιδιο ή και μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης για την τρεχουσα κατασταση (καλη ή κακη).
Just saying....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Πρωτη φορά βλεπω δεξια κυβέρνηση που καταργει την εισφορά αλληλεγγύης και δεν καταργησε ουτε καν μειωσε τον φορο επιτηδευματος ...
Όχι και πολύ δεξιά.

Στο 3:59 του video λέει:

«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα κόμμα της Κεντροδεξιάς. Είναι επίσης ένα κόμμα που άλλαξε πολύ και που τώρα αντιπροσωπεύει αυτό που εγώ ονομάζω ελληνικό πολιτικό κέντρο. Κάναμε κατάληψη του πολιτικού κέντρου. Ήταν αδύνατο να καταφέρουμε να κερδίσουμε τις εκλογές χωρίς να μετατοπίσουμε το κόμμα προς το κέντρο.»

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
24.984
Πόντοι
5.506
Ρε μπρο, ποιά αντιπολίτευση έχουμε τώρα, αυτούς που θα καταργήσουν τον κορονοιό με ένα νόμο και ένα άρθρο; Ή που κρεμάν στα μανταλάκια τις παρακολουθήσεις ενώ κάθε μέρα σκάει και μια καινούρια από τα δικά τους τα καμώματα.

Ο θείος έγραψε για εποχές 90-93 που το βαθύ πασοκ κινούσε τα πάντα και οι συνδικάλες γαμούσαν το λαό και τη χώρα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467

Βεβαίως και θυμάμαι τους Κολλάδες. Για θυμίστε μου όμως, δικάστηκε κανένας από αυτούς για πρόκληση σωματική βλάβης; Υπάρχει αυτόφορη διαδικασία αν δεν απατώμαι (που δεν απατώμαι).

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Μια χαρά εκδιώχθηκε η πολιτική του, από τους αναγεννητές του έθνους τύπου Σταμμούλοκολλάδων. Το κυβερνητικό τέλος είναι άλλη ιστορία που εμπίπτει στον αριβισμό του Ελληνα πολιτικού. Αλλά γι αυτό ο Σαμαράς το πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα από τον καταληψία.

Ο ¨πρόεδρος" του δεκαπενταμελούς ήταν ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. Μην εξομοιώνουμε τις καταστάσεις.

Τα βέλη τα δέχτηκε εσωτερικά. Συνεπώς από τη μία πρόκειται περί ΕΦΙΑΛΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, και από την άλλη για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑ και όχι ως πληρωμή με το ίδιο νόμισμα όπως σας συμφέρει να την παρουσιάζετε.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Εννοείται ότι έπεσε ενθουσιώδες χειροκρότημα στην αναφορά περί δικαιοσύνης. Το ότι δεν εκανε καμία αξιοσημείωτη ενέργεια στη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του, ώστε να βελτιωθεί η απονομή δικαιοσύνης δεν πέρασε από το μυαλό κανενος εκ των καθημενων χειροκροτητών.
Ισως ο ρυθμικός, επαναλαμβανομενος κρότος από τις παλάμες εμποδίζει την κριτική σκέψη.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.598
Πόντοι
6.536
Βεβαίως και θυμάμαι τους Κολλάδες. Για θυμίστε μου όμως, δικάστηκε κανένας από αυτούς για πρόκληση σωματική βλάβης; Υπάρχει αυτόφορη διαδικασία αν δεν απατώμαι (που δεν απατώμαι).
Έχετε δίκιο σε αυτό.
Τότε ήμουν στο δημοτικό.
Θυμάμαι αρκετά πράγματα όμως.
Καταλήψεις στα σχολεία και μια συνεχή ένταση.
Ο θείος μου(αδερφός της μητέρας μου,Πασοκατζής άρρωστος) στην Ολυμπιακή θυμάμαι ότι έλεγε αν δεν πέσει ο Μητσοτάκης να τον εκτελέσουν γιατί θα χάσουμε όλα τα προνόμια.
Απάντηση πατέρα:Αυτό πρέπει να σας κάνει λαμόγια.Να μείνει να τα γαμήσει όλα.
Μετά τους κρατούσανε 6 άτομα για να μην πέσουν μάπες.
Πέσανε τελικά....
:tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.217
Πόντοι
25.467
Εννοείται ότι έπεσε ενθουσιώδες χειροκρότημα στην αναφορά περί δικαιοσύνης. Το ότι δεν εκανε καμία αξιοσημείωτη ενέργεια στη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του, ώστε να βελτιωθεί η απονομή δικαιοσύνης δεν πέρασε από το μυαλό κανενος εκ των καθημενων χειροκροτητών.
Ισως ο ρυθμικός, επαναλαμβανομενος κρότος από τις παλάμες εμποδίζει την κριτική σκέψη.

Δεν μπορούν να χειροκροτούν και να σκέφτονται ταυτόχρονα. Ένα ένα τα πράγματα όπως λέει πάντα ο Σπυρέτος (Άδωνης) όταν τον στριμώχνουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom