Ο μέσος άνθρωπος δεν είναι μπουχεσας. Γνωρίζει ότι στη Ελλάδα θα έχει καλύτερη ζωή από ότι στην Τουρκία. Και απείρως καλύτερη από καποιο μη αναγνωρισμένο κρατίδιο/ εφεύρεση άλλης δύναμης
21ο Με τη νέα χρονιά ξεκινά και η διαδικασία για την νέα αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού, όπως το κάναμε δύο φορές μέχρι σήμερα. Σκοπός μας είναι να τεθεί σε εφαρμογή την 1η Μαΐου του 2023.
21ο Με τη νέα χρονιά ξεκινά και η διαδικασία για την νέα αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού, όπως το κάναμε δύο φορές μέχρι σήμερα. Σκοπός μας είναι να τεθεί σε εφαρμογή την 1η Μαΐου του 2023.
Xanan σημαίνει 50€ επίσκεψη το λιγότερο, αν πας σε ιδιώτη ψυχίατρο.
Επειδή τα υπολόγισα, εγώ προσωπικά θα πάρω 18€ το μήνα από όλα όσα είπε και έχω τον άλλον να μου λέει από πάνω ότι αν μου αρέσουν, αλλιώς ας τα επιστρέψω.
Α! Να μην ξεχάσω και τη θεία μου που θα κερδίσει 1,83€ το μήνα στη σύνταξη της.
Ποιος σου παιρνει 1.000? ο Κουλης? Μηπως να ενηλικιωθειτε καποτε και να αντιληφθείτε οτι η ακριβεια ειναι ενα παγκοσμιο φαινομενο και οφειλεται στην αυξηση της τιμης της ενεργειας? Από πού κι ως πού σου παιρνει 1.000? Τοσα σού επαιρνε ο Τσιπρας, που ειχε φορολογησει και τις κλανιες. Ο τωρινός μαχεται να τα βγαλει περα με ενα σωρο κρισεις, δίνει ό,τι μπορει, μειωνει όποιον φορο μπορει, αλλά οι εξυπναδες ειναι στην ημερησια διαταξη. "Αναρωτιομουν ποιοι τον κρατανε στην εξουσια". Να σου πω ποιοι τον κρατανε στην εξουσια. Αυτοι που εχουν πεντε δραμια μυαλο παραπανω, που ξερουν απο πολιτικη, που αναγνωριζουν την προσπαθεια, που σκεφτονται συνετα. Δεν ανηκεις σε αυτους. Λυπαμαι.