dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.446
- Πόντοι
- 3.936
Δεν το λεει σε σενα....γιατι, ποιος σε κραταει κυριε γιαννη μας ?
Του στελνουν DM απο Συγγρου για τα επομενα θεματα..
Δεν το λεει σε σενα....γιατι, ποιος σε κραταει κυριε γιαννη μας ?
Αν θέλω να δω κώλους πάω σε παραλία γυμνιστώνθα αλλαξω ολο το προγραμμα μου για την παρτη σου δαλαϊ.
μερα, ωρα πες και θα γινουν ολα .
ναι ειναι χαζο να δινεις φραγκα για να ακουμπας ενα κορμι, συμφωνω.
αλλα μια στις τοσες και για μια αλλαγη, δε συνουσιαζεται ?
αμα ντρεπεσαι, θα σε αφησω να φυλας τα ποτα, τα κλειδια και τη ζωνη μου.
θα κανω εγω χορους και για σενα.
παρ'το αποφαση να γινουμε...
θα πουμε και στο φιλο @ROB. C .
παραπανω απο 3 δε λεει ομως να ξερεις, μεχρι 3 στα στριπ.
μετα φαινεται 5ημερη λυκειου αρρενων
δαλαϊ πηραν αστυνομικους να φυλανε την πανεπιστημειακη αστυνομια.Πάρα πολύ καλή ιδέα και πρόταση του υπουργείου Παιδείας για δημιουργία των εκπαιδευτικών ομίλων
Τι μπορούν να κάνουν
Μετά το πέρας του διδακτικού προγράμματος
όμιλοι μπορούν να προσφέρουν αντικείμενα και δράσεις όπως δημιουργική απασχόληση, ελεύθερη έκφραση και ψυχαγωγία με αντικείμενα σχετιζόμενα, μεταξύ άλλων, με τον αθλητισμό, τα ομαδικά αθλήματα, τους παραδοσιακούς ή μοντέρνους χορούς, τη χοροκινητική έκφραση, τις εικαστικές τέχνες, τις χειροτεχνίες και κατασκευές, την εκμάθηση μουσικών οργάνων, την εκπαιδευτική ρομποτική, τα παραδοσιακά παιχνίδια, τις επιστημονικές κατασκευές - πειράματα, τα μαθηματικά παιχνίδια, τη ρητορική τέχνη και δημιουργική γραφή, το ασφαλές και δημιουργικό διαδίκτυο, τη διαπολιτισμική παιδεία, την πολιτειότητα και πολιτότητα, τον εθελοντισμό, την παιδική επιχειρηματικότητα, τη δημιουργία εφημερίδας. Μπορούν, επιπλέον, να δραστηριοποιούνται στην οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, κοινωνικών-βιωματικών και περιβαλλοντικών δράσεων, τη συγκρότηση χορωδίας, θεατρικής ομάδας και μαθητικής ορχήστρας
Θα πετύχει;
Όχι
Γιατί οι ώρες αυτές δεν περιέχονται στο εκπαιδευτικό ωράριο των καθηγητών ούτε παίρνουνε παραπάνω χρήματα για αυτό
Αν συμμετέχουν θα παίρνουν καλύτερη βαθμολογία στην αξιολόγηση και θα παίρνουν και μόρια για στελέχη εκπαίδευσης
Η οργάνωση καθηγητών του ΠΑΣΟΚ δεν το θέλει
Εντάξει καλύτερη εκπαίδευση αλλά και να μην πληρωθούμε και να μην μειωθεί το διδακτικό μας ωράριο;
Τι λέτε;
ελα ρε δαλαϊ, αφου ξερεις τι εννοω.Αν θέλω να δω κώλους πάω σε παραλία γυμνιστών
Όχι λιμανάκια δεύτερα και Μαυρολιθάρι που είναι όλο γκέι
Τυπε θα μας γαμησει η Ναντ σημερα....ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΕ αυτο λεμε....
Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΧΙΔΙ.....Τυπε θα μας γαμησει η Ναντ σημερα....
Θαμαςνε γαμησει ο Κομπουαρες τυπεεεεεεεεεεεεεεεεε.....Ε ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!! ΑΡΧΙΔΙ.....
Θαμαςνε γαμησει ο Κομπουαρες τυπεεεεεεεεεεεεεεεεε.....
Ευχομαι καλη επιτυχια στον συμπαθη αθλητικο συλλογο Ολυμπιακο στη σημερινη Ευρωπαικη του αναμετρηση....
ΑΝΑΦΟΡΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!!!!!!Ευχομαι καλη επιτυχια στον συμπαθη αθλητικο συλλογο Ολυμπιακο στη σημερινη Ευρωπαικη του αναμετρηση....
Τυπε τα είπε ο Ευαγγελάτος όταν έκανε διακοπές ο κουλης, για να μας καθησυχάσει..Η Χούντα καλά κρατεί...
Μα που είναι καμιά φρέσκια δημοσκόπηση...
Οι @ριστοι δεν μείωσαν τον φόρο στο πετρέλαιο κίνησης;Ε βεβαια λεπτομερεια οτι το Πετραιλειο Θερμανσης θα παει 1,70 (κανα 2ρω λεω εγω)
Γεωργιάδης: Έρχεται ο πιο «δύσκολος χειμώνας από το 1942» – Βρείτε τρόπο να ζεσταθείτε!
Και προεκλογικη ομιλία να κανει ετσι θα ειναι οι κερκίδες, τωρα που τελειώνουν τα επιδοματα
ακόμα προσπαθείς φίλε?Πάρα πολύ καλή ιδέα και πρόταση του υπουργείου Παιδείας για δημιουργία των εκπαιδευτικών ομίλων
Τι μπορούν να κάνουν
Μετά το πέρας του διδακτικού προγράμματος
όμιλοι μπορούν να προσφέρουν αντικείμενα και δράσεις όπως δημιουργική απασχόληση, ελεύθερη έκφραση και ψυχαγωγία με αντικείμενα σχετιζόμενα, μεταξύ άλλων, με τον αθλητισμό, τα ομαδικά αθλήματα, τους παραδοσιακούς ή μοντέρνους χορούς, τη χοροκινητική έκφραση, τις εικαστικές τέχνες, τις χειροτεχνίες και κατασκευές, την εκμάθηση μουσικών οργάνων, την εκπαιδευτική ρομποτική, τα παραδοσιακά παιχνίδια, τις επιστημονικές κατασκευές - πειράματα, τα μαθηματικά παιχνίδια, τη ρητορική τέχνη και δημιουργική γραφή, το ασφαλές και δημιουργικό διαδίκτυο, τη διαπολιτισμική παιδεία, την πολιτειότητα και πολιτότητα, τον εθελοντισμό, την παιδική επιχειρηματικότητα, τη δημιουργία εφημερίδας. Μπορούν, επιπλέον, να δραστηριοποιούνται στην οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, κοινωνικών-βιωματικών και περιβαλλοντικών δράσεων, τη συγκρότηση χορωδίας, θεατρικής ομάδας και μαθητικής ορχήστρας
Θα πετύχει;
Όχι
Γιατί οι ώρες αυτές δεν περιέχονται στο εκπαιδευτικό ωράριο των καθηγητών ούτε παίρνουνε παραπάνω χρήματα για αυτό
Αν συμμετέχουν θα παίρνουν καλύτερη βαθμολογία στην αξιολόγηση και θα παίρνουν και μόρια για στελέχη εκπαίδευσης
Η οργάνωση καθηγητών του ΠΑΣΟΚ δεν το θέλει
Εντάξει καλύτερη εκπαίδευση αλλά και να μην πληρωθούμε και να μην μειωθεί το διδακτικό μας ωράριο;
Τι λέτε;
Ο αλλος πηγαινε με 60χλμ και ο αυτιστικος μαλακας κρατιοταν απο το χερουλι η βρωμοκοτα....ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΜΕ ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΕΣ ΣΠΙΚΕΡ ΤΗΣ ΥΕΝΕΔ....ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ