athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 53.036
- Πόντοι
- 12.756
μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι...κατσε να δουμε τελικα τι σχημα θα επιλεξουνΘυμασαι που στα ελεγα για τις επιδοτησεις απο τον Αυγουστο;Αρπα την τωρα....
μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι...κατσε να δουμε τελικα τι σχημα θα επιλεξουνΘυμασαι που στα ελεγα για τις επιδοτησεις απο τον Αυγουστο;Αρπα την τωρα....
Κοιτα αμα κατεβασεις τον γενικο και καις ξυλα για θερμανση θα παρεις φουλ επιδοτηση και θα πληρωνεις το ρευμα πολυ φθηνα....μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι...κατσε να δουμε τελικα τι σχημα θα επιλεξουν
πρόσεχε φιλε Αθηναιο πρόσεχεμου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι...κατσε να δουμε τελικα τι σχημα θα επιλεξουν
ρε μαλακα γκεσταριλικια κανεις;πρόσεχε φιλε Αθηναιο πρόσεχε
η απαντηση βρισκεται στην ερωτησηΣτο σπιτι πως διαολο να τις κατεβασεις στις 300?
ρε μαλακα γκεσταριλικια κανεις;
το bussiness plan το έχω αναθέσει στον κυριάκοΦτιαξε bussines plan και εγω βαζω το πακετο.
Eχει σημασια ποιο σχημα? Κανενα απο τα 3 δεν ειναι καλυτερο με το σημερα αλλα χειροτερο. Ειναι σαν να περιμενεις ποιος γαμιας θα σε σκισει. Το αποτελεσμα ειναι οτι δεν γλυτωνεις.μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι...κατσε να δουμε τελικα τι σχημα θα επιλεξουν
Η μεχρι να στα ακυρωσει. Ευτυχως στο σπιτι εχω το my home enter οποτε μεχρι το 23 ειναι οκ. Μετα εχει ο θεοςΟσοι προλαβαμε και καναμε φθηνα σταθερα με τιμη κιλοβατωρας στο 20-22 λεπτα για 6 μηνες θα εχουμε ησυχο το κεφαλι μας....μετα θα τον φαμε παρεουλα με εσας τους υπολοιπους.
Δεν μπορει να μου το ακυρωσει για 6 μηνες βασει νομου....Η μεχρι να στα ακυρωσει. Ευτυχως στο σπιτι εχω το my home enter οποτε μεχρι το 23 ειναι οκ. Μετα εχει ο θεος
Δεν το γνωριζω. ΑΠλα ειχα ακουσει οτι οι παροχοι ακυρωναν αβερτα συμβολαια. Οκ...Δεν μπορει να μου το ακυρωσει για 6 μηνες βασει νομου....
ξεκαθαρο ανοιγμα προς (κεντρο) αριστερους, σοσιαλιστες κτλ ο κουλαρος με τοσα επιδοματα, αυτους θα παρει με το μερος του στις επομενες εκλογες, τι κ αν λενε ολοι οτι τον κηραλοιφακια ημικαραφλαΠας πας και σιγουρα θα πας με Κουλη πρωθυπουργο τα αρχιδια μου τα δυο!!!
Στη σειρά κάθε Pass που έχει δώσει η κυβέρνηση, από το καλύτερο στο χειρότερο
Ποιο από τα pass δόθηκε σε περισσότερο κόσμο και ποιου οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγαλύτερες από την πραγματική του αξία;www.oneman.gr
ΚΙ ούτε φίδι στον κόρφο μας να είχαμε με κορονοιο αντιπολίτευση Πλεύρη και Άδωνι. Να το λέμε και αυτό.Η προηγούμενοι δε θα τα έκαναν χειρότερα, οι προηγούμενοι ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ σε εποχές που η υφήλιος ΕΤΡΕΧΕ.
Άστο, ούτε φίδι στο κόρφο μας να είχαμε σε τέτοιες συνθήκες τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.
Καλα αυτη η γρια φτερου κ@βλωνε τρελα οταν η γουρουνομερκελ, ο καροτσακιας και οι αλλοι βαραγαν την ελλαδα αλυπητα με τα μνημονια. Και ενω αυτοκτονουσαν ελληνες εξαιτιας τις κρισης αυτος (και κατι αλλοι) γελαγαν..καλα καθεσαι και απαντας σοβαρα στη σπατουλα του σαιτ ρε τυπε? ο τυπος προχτες προτεινε να κοψουμε το ιντερνετ, το αυτοκινητο, το σουπερ μαρκετ κτλ. και τα βρισκει ολα καλως καμωμενα απο τη κυβερνηση. μιλαμε για επικο τριμαλακα
Η Χούντα καλά κρατεί...
Μα που είναι καμιά φρέσκια δημοσκόπηση...
ενας τροπος να ζεσταθουμε θα ειναι να τους μαζεψουμε αυτους τους Μαρια Αντουανετα και να τους καιμε εναν εναν.... λεω εγω τωρα μια ουτοπια....Ε βεβαια λεπτομερεια οτι το Πετραιλειο Θερμανσης θα παει 1,70 (κανα 2ρω λεω εγω)
Γεωργιάδης: Έρχεται ο πιο «δύσκολος χειμώνας από το 1942» – Βρείτε τρόπο να ζεσταθείτε!
μια δυο φορες να τονε βγαλω σεριανι βραδυ τσαρκα με τα αναλογα παρελκομενα, θα γινει δικος μας ανθρωπος.
εγω τονε παω παντως, λογω ζεν.
1 ήταν ωραίο έργοαν και κλιντ, μουφα φαινεται απο το σαμαρυ.
εγω λεω να παμε για κινκυ ποτακι.
πιο καλα θα περασεις με τα νεανικα χορευτικα κωλαρακια, να σου τριβονται πριβε.
τι λες, σε επεισα τωρα μηπως ?