Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.027
Πόντοι
19.795
Δηλαδη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και η μονη χωρα ισως, που η αριστερα διεκδικει το δικαιωμα της στο μπαχαλο στα πανεπιστημια.
Δηλαδη, οταν μια υποθεση δεν διαλευκανεται, ο καθενας μπορει να υποθεσει οτι θελει.
Και εγω το ιδιο.
Οσο για τα Πανεπιστημια, γι αυτο δεν φτιαχτηκε η Πανεπιστημιακη αστυνομια;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.349
Πόντοι
2.456
Ετσι ο σκυλακακης θα δωσει κινητρα για αγορα αυτοκινητων βενζινης,
Και το νοεμβρη το αντιθετο, και στο σπιτι πετρελαιο ενω πριν φα για να σωσουμε τον πλανήτη κοκ.
Εχουν συγχιση οι ανθρωποι.

Σκ που πηγε ο χαπι τραβελερ;
Σε σύγχυση πάντα ήταν..
Βασικά είναι λαμόγια..
Ανέβασαν την τιμή στο κίνησης..
Οπότε όταν ξεκινήσει η διάθεση στο θέρμανσης θα είναι υψηλότερη από την πραγματική..
:vomit:

Γουρλοματης σαν το γιδι με πέδιλο στα Σφακιά..
Τρελοχιος..
:bigdick:
:confused: :confused: :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.349
Πόντοι
2.456
Όταν τσακωνόμουν με τους άλλους δεξιούς για την προστασία της άλλης κατοικίας οι αριστεροί εσεις απείχατε
Δαλάι κατα βάθος είσαι κουμμούνι..
Παραδεξου το..
:confused: :confused: :confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.027
Πόντοι
19.795
Σίγουρα η μόνη χώρα παγκοσμίως που "ο πολίτης έχει ΜΟΝΟ δικαιώματα"........
Νομιζω οτι "πληρωνουμε" τις υποχρεωσεις μας και με το παραπανω, οπως ολοι οι Ευρωπαιοι πολιτες, μεσω ΦΠΑ.
Αλλα παντοτε θα θεωρουμε, οπως οι περισσοτεροι Ευρωπαιοι πολιτες, και πιστεψε με, μιλαω καθημερινα με πολλους απ αυτους, οτι αυτο που "αγοραζουμε" ειναι λιγοτερο απο αυτο που πληρωνουμε. Κια ξανατονιζω, οπως οι περισσοτεροι Ευρωπαιοι πολιτες.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.349
Πόντοι
2.456
20220907_095113.jpg
Ελας @ριστων βιαστων
ρουφιάνων δολοφόνων & παιδεραστών..
:vomit: :vomit: :vomit:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.410
Πόντοι
5.506
Νομιζω οτι "πληρωνουμε" τις υποχρεωσεις μας και με το παραπανω, οπως ολοι οι Ευρωπαιοι πολιτες, μεσω ΦΠΑ.
Αλλα παντοτε θα θεωρουμε, οπως οι περισσοτεροι Ευρωπαιοι πολιτες, και πιστεψε με, μιλαω καθημερινα με πολλους απ αυτους, οτι αυτο που "αγοραζουμε" ειναι λιγοτερο απο αυτο που πληρωνουμε. Κια ξανατονιζω, οπως οι περισσοτεροι Ευρωπαιοι πολιτες.
Οι Ευρωπαίοι πολίτες όμως πιστεύουν λίγο παραπάνω στους εαυτούς τους από το κράτος-πατερούλη. Και εκείνοι αναγνωρίζουν ΚΑΙ τις υποχρεώσεις τους λίγο παραπάνω.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.349
Πόντοι
2.456
Οι Ευρωπαίοι πολίτες όμως πιστεύουν λίγο παραπάνω στους εαυτούς τους από το κράτος-πατερούλη. Και εκείνοι αναγνωρίζουν ΚΑΙ τις υποχρεώσεις τους λίγο παραπάνω.
Βασικά ζουν σε κράτος..
Όχι σε παρακράτος με πολιτικούς με αδιευκρίνιστα ποσά σε λογαριασμούς κ σε πολίτες που χτίζουν αυθαίρετα, αλλά έχουν φως,νερό, τηλέφωνο..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.410
Πόντοι
5.506
Βασικά ζουν σε κράτος..
Όχι σε παρακράτος με πολιτικούς με αδιευκρίνιστα ποσά σε λογαριασμούς κ σε πολίτες που χτίζουν αυθαίρετα, αλλά έχουν φως,νερό, τηλέφωνο..
Ναι και τι να κάνουμε με αυτό;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.027
Πόντοι
19.795
Βασικα μας εχει βγει το ονομα οτι ειμαστε "λαμογια". Τα ειχα ξαναγραψει και παλιοτερα, περιπτωση Γερμανιδας πελατισσας, που ερχεται εδω και δεκαπεντε χρονια στα μερη μας και κανει διακοπες με την οικογενεια της, τον "ανδρα" της και τα 2 παιδια 24 και 21 χρονων. Η κυρια λοιπον, δεν ειναι παντρεμενη με τον πατερα των παιδιων της, για να μην χασει τη συνταξη που παιρνει εδω και 26 χρονια απο τον πρωην συζυγο, ανωτερο ταχυδρομικο υπαλληλο. Συν το οτι επαιρνε για πολλα χρονια επιδομα ως ανυπαντρη μητερα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.410
Πόντοι
5.506
Βασικα μας εχει βγει το ονομα οτι ειμαστε "λαμογια". Τα ειχα ξαναγραψει και παλιοτερα, περιπτωση Γερμανιδας πελατισσας, που ερχεται εδω και δεκαπεντε χρονια στα μερη μας και κανει διακοπες με την οικογενεια της, τον "ανδρα" της και τα 2 παιδια 24 και 21 χρονων. Η κυρια λοιπον, δεν ειναι παντρεμενη με τον πατερα των παιδιων της, για να μην χασει τη συνταξη που παιρνει εδω και 26 χρονια απο τον πρωην συζυγο, ανωτερο ταχυδρομικο υπαλληλο. Συν το οτι επαιρνε για πολλα χρονια επιδομα ως ανυπαντρη μητερα.
Κακά τα ψέματα, εδώ είμαστε σε όλα "οι πιο". Γιατί για κάθε πελάτισσα σου Γερμανίδα εδώ αντιστοιχούν καμιά 2-3 χιλιάδες τυφλοί στη Ζάκυνθο. Άστο, είμαστε όντως τα μεγαλολαμόγια μακράν του επόμενου.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.027
Πόντοι
19.795
Κακά τα ψέματα, εδώ είμαστε σε όλα "οι πιο". Γιατί για κάθε πελάτισσα σου Γερμανίδα εδώ αντιστοιχούν καμιά 2-3 χιλιάδες τυφλοί στη Ζάκυνθο. Άστο, είμαστε όντως τα μεγαλολαμόγια μακράν του επόμενου.
Ξερεις ποσοι Εγγλεζοι ερχονται εδω, σε ενα γραφικο εκκλησακι που εχει η περιοχη, να παντρευτουν, με τα ενηλικα παιδια τους παρανυφακια; Και ξερεις γιατι ερχονται να παντρευτουν, αφου πρωτα ενηλικιωθουν τα παιδια τους;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Σε 2 μερες συμπληρωνονται 6 μηνες απο αυτο το ποστ επος υμνο στον Μητσοτακη και γροθια στα απλυτα αναρχοκομμουνια!!!

1662551864547.png

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.410
Πόντοι
5.506
Ξερεις ποσοι Εγγλεζοι ερχονται εδω, σε ενα γραφικο εκκλησακι που εχει η περιοχη, να παντρευτουν, με τα ενηλικα παιδια τους παρανυφακια; Και ξερεις γιατι ερχονται να παντρευτουν, αφου πρωτα ενηλικιωθουν τα παιδια τους;
Ρε συ, εννοείται οτι η λαμογιά είναι στο dna του ανθρώπου, παντού. Και όπως παντού γίνονται λαμογιές, πρώτα σε πολιτικούς και μετά οι πολίτες εκμεταλλεύονται ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, το ίδιο και εδώ. Απλά εδώ είμαστε οι τοπ οφ δε τοπ, οι μεγαλύτεροι του είδους. Είμαστε ο λαός της υπερβολής ΣΕ ΟΛΑ, στα καλά και στα στραβά.

Το κακό είναι οτι δε θέλουμε να συμμαζευτούμε σε τίποτα και φυσικά δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας. Όλοι αυτοί εδώ μέσα που σκούζουν πιστεύεις οτι αν γινόταν ένα θαύμα και ήταν στη θέση του κάθε Μητσοτάκη, θα έκαναν κάτι διαφορετικό ή καλύτερο; Αρχίδια θα έκανε ο καθένας μας.

Ωχ, έσκασε το βαρύ πυροβολικό μαλακίας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.575
Πόντοι
27.261

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.027
Πόντοι
19.795
Ρε συ, εννοείται οτι η λαμογιά είναι στο dna του ανθρώπου, παντού. Και όπως παντού γίνονται λαμογιές, πρώτα σε πολιτικούς και μετά οι πολίτες εκμεταλλεύονται ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ, το ίδιο και εδώ. Απλά εδώ είμαστε οι τοπ οφ δε τοπ, οι μεγαλύτεροι του είδους. Είμαστε ο λαός της υπερβολής ΣΕ ΟΛΑ, στα καλά και στα στραβά.

Το κακό είναι οτι δε θέλουμε να συμμαζευτούμε σε τίποτα και φυσικά δεν αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας. Όλοι αυτοί εδώ μέσα που σκούζουν πιστεύεις οτι αν γινόταν ένα θαύμα και ήταν στη θέση του κάθε Μητσοτάκη, θα έκαναν κάτι διαφορετικό ή καλύτερο; Αρχίδια θα έκανε ο καθένας μας.

Ωχ, έσκασε το βαρύ πυροβολικό μαλακίας.
Ναι, αλλα εχεις να κανεις και με ενα κρατος που, τουλαχιστον παλιοτερα-τωραδεν ξερω τι γινεται γιατι εχω αλλους που ασχολουνται- σε θεωρουσε εν δυναμει φοροκλεπτη και απατεωνα. Ανεξαρτητα απο το τι ησουν και ποιες ηταν οι προθεσεις σου. Θυμαμαι εναν γνωστο μου, διευθυντη σε εφορια στο κεντρο της Αθηνας, επι Τσοβολα δωστα ολα, που μου ειχε δειξει καμμια 100στη φακελους πανω στο γραφειο του και μου ειχε πει: "-Τους βλεπεις αυτους τους φακελους; Απο αυτους πρεπει να παρω 200 εκατομμυρια δραχμες, απο προσθετους φορους. Οι μισοι απο αυτους ομως, δεν εχουν κανενα λογο να πληρωσουν προσθετο φορο και εγω πρεπει να τους ξεψαχνισω για να βρω παραβασεις".

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Ναι, αλλα εχεις να κανεις και με ενα κρατος που, τουλαχιστον παλιοτερα-τωραδεν ξερω τι γινεται γιατι εχω αλλους που ασχολουνται- σε θεωρουσε εν δυναμει φοροκλεπτη και απατεωνα. Ανεξαρτητα απο το τι ησουν και ποιες ηταν οι προθεσεις σου. Θυμαμαι εναν γνωστο μου, διευθυντη σε εφορια στο κεντρο της Αθηνας, επι Τσοβολα δωστα ολα, που μου ειχε δειξει καμμια 100στη φακελους πανω στο γραφειο του και μου ειχε πει: "-Τους βλεπεις αυτους τους φακελους; Απο αυτους πρεπει να παρω 200 εκατομμυρια δραχμες, απο προσθετους φορους. Οι μισοι απο αυτους ομως, δεν εχουν κανενα λογο να πληρωσουν προσθετο φορο και εγω πρεπει να τους ξεψαχνισω για να βρω παραβασεις".
Μου γαμησες την ψυχολογια τωρα. Πριν λιγες μερες ελαβα μηνυμα να παρουσιαστω για ελεγχο...! Ειναι τετοια η φυση της δουλειας μου που 99,999999% δεν εχει γινει κατι στραβο. Ειχα μια αισιοδοξια...!Τωρα με το ποστ σου με τιναξες στον αερα Παππου. Λες να βρουν τπτ και να κλεισει η υποθεση με τον ορο αδιευκρίνιστα ποσα???

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom