Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Προσοχή προσοχή
Το πιο κάτω μήνυμα είναι για συντάξεις

Ο νιπλης και αυτοί που δεν ενδιαφέρονται δεν χρειάζεται να το διαβάσουν
Μη απαραίτητη η νιπλικη συναίνεση

Ο Χατζηδάκης λέει ότι θα δοθούν τρία είδη αυξήσεων στις συντάξεις
Μία λόγω της αύξησης του πληθωρισμού και του ΑΕΠ
Η δεύτερη σε αυτούς που έχουν συμπληρώσει 30 χρόνια δουλειάς είναι η τέταρτη δόση
Και η τρίτη η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης

Επειδή έχω προσωπική διαφορά
Εγώ στο χέρι θα πάρω 5 με 6 ευρώ

Και το λέω από τώρα ότι άλλοι θα πάρουνε μεγάλες αυξήσεις και άλλοι ελάχιστες

Για να μην γίνει πάλι αυτό που ενώ έλεγε κυβέρνηση μέχρι 600 ευρώ το επίδομα του ηλεκτρισμού

Πολλοι λέγανε μα γιατί εγώ

Πηρα μόνο 50 ευρώ;

Μη μου πείτε ότι δεν το έγραψα

Άλλη μία φορά προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης ε;

Εγώ έχω 1550 ένσημα ΙΚΑ κ πέντε χρόνια εφκα βαρέα ανθυγιεινα..
Επίσης έχω από.γερμσνια 250 ένσημα κοινωνικής ασφάλισης

Σκέφτομαι να μειώσω στο μισό το επικουρικό ταμείο που πληρώνω ήδη τρία χρόνια ...
Θέλω να βγω στα εξήντα μου ....θα μπορέσω ή όχι ; Τι μου προτείνεις ώστε να βγω στα εξήντα με ολόκληρη σύνταξη
Ευχαριστώ

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456
Προσοχή προσοχή
Το πιο κάτω μήνυμα είναι για συντάξεις

Ο νιπλης και αυτοί που δεν ενδιαφέρονται δεν χρειάζεται να το διαβάσουν
Μη απαραίτητη η νιπλικη συναίνεση

Ο Χατζηδάκης λέει ότι θα δοθούν τρία είδη αυξήσεων στις συντάξεις
Μία λόγω της αύξησης του πληθωρισμού και του ΑΕΠ
Η δεύτερη σε αυτούς που έχουν συμπληρώσει 30 χρόνια δουλειάς είναι η τέταρτη δόση
Και η τρίτη η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης

Επειδή έχω προσωπική διαφορά
Εγώ στο χέρι θα πάρω 5 με 6 ευρώ

Και το λέω από τώρα ότι άλλοι θα πάρουνε μεγάλες αυξήσεις και άλλοι ελάχιστες

Για να μην γίνει πάλι αυτό που ενώ έλεγε κυβέρνηση μέχρι 600 ευρώ το επίδομα του ηλεκτρισμού

Πολλοι λέγανε μα γιατί εγώ

Πηρα μόνο 50 ευρώ;

Μη μου πείτε ότι δεν το έγραψα

Άλλη μία φορά προπαγάνδα υπέρ της κυβέρνησης ε;

Θείο στα @@ σου..
Η προσφορά σου στο κόμμα είναι πάνω από τα 0,60 το ποστ..
:confused: :confused: :confused:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Μία διαφορά αν ο ΦΠΑ δεν ξέρω πόσο ήτανε πριν ας πούμε 15 έγινε 5
Ο προϋπολογισμός έχασε 10% επι της τιμής

Αν λέω αν το ποσό του επιδόματος είναι το ίδιο

Τότε είναι πιο ηλίθια Για τον πολίτη και για το κράτος τι διαφορά έχει και τι σε νοιάζει;
Βλακα η μείωση στο 5% ΌΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ. Ενώ το κουπονακι είναι μια τρύπα στο νερό

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.484
Πόντοι
3.656
Εγώ έχω 1550 ένσημα ΙΚΑ κ πέντε χρόνια εφκα βαρέα ανθυγιεινα..
Επίσης έχω από.γερμσνια 250 ένσημα κοινωνικής ασφάλισης

Σκέφτομαι να μειώσω στο μισό το επικουρικό ταμείο που πληρώνω ήδη τρία χρόνια ...
Θέλω να βγω στα εξήντα μου ....θα μπορέσω ή όχι ; Τι μου προτείνεις ώστε να βγω στα εξήντα με ολόκληρη σύνταξη
Ευχαριστώ
Σου προτεινω να πεθανεις στα 59

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Τα δικαστηρια δηλαδη?
Τους ψήφους στην Ελλάδα τους μετράει η Singular Logic (Εβραἰκή εταιρεία ιδιοκτησίας των Ρότσιλντ, που έχει βίλα στην Κάρυστο και τον επισκέφτηκε μυστικά και ο σημερινός πρωθυπουργός της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον για να πάρει εντολές από τον διεθνή μεγαλοτραπεζίτη τοκογλύφο).

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Τους ψήφους στην Ελλάδα τους μετράει η Singular Logic (Εβραἰκή εταιρεία ιδιοκτησίας των Ρότσιλντ, που έχει βίλα στην Κάρυστο και τον επισκέφτηκε μυστικά και ο σημερινός πρωθυπουργός της Αγγλίας Μπόρις Τζόνσον για να πάρει εντολές από τον διεθνή μεγαλοτραπεζίτη τοκογλύφο).
:new_shocked::new_shocked::new_shocked:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τις ψήφους στην Ελλαδα, τις μετρανε τα δικαστηρια. Το τελικο αποτελεσμα, βγαινει απο τα βιβλια που στελνουν στα δικαστηρια οι δικαστικοι αντιπροσωποι. Εκει γινονται οι προσθεσεις των αποτελεσματων, και βγαινει το αποτελεσμα. Και αν καποιος αμφισβητησει οτι κατι ειναι λαθος, κανει αιτηση και ανοιγουν οι σακοι που φυλασσονται εκεί, στα δικαστηρια. Και μετριωνται ξανα.
Εσυ κάτσε να πιστευεις ό,τι ψεκασμενο παραμυθακι κυκλοφορεί.
Δηλαδη στα σοβαρα τωρα εσυ πιστευεις, οτι το αποτελεσμα των εκλογων εξαρταται απο μια ...εταιρεια. Η singular logic, πανασχετίδη μου, απλως χρησιμοποιει τα τηλεγραφηματα που στελνουν οι αντιπροσωποι, για γρηγορη ανακοινωση αποτελεσματων. Και μετα βγαζουν τα επισημα τα δικαστηρια. Οπου φυσικα, ταυτιζονται, αφου δεν ειναι δυνατον το τηλεγραφημα να λεει άλλο απο το βιβλιο που συμπληρωνει ο αντιπροσωπος. Και αν λενε διαφορετικα απο λαθος, ισχυει το αποτελεσμα των δικαστηριων.

Και καθεσαι τωρα εσυ και μας λες για εβραϊκές εταιρείες, για τοκογλυφους και τραπεζιτες.

Ακου κατι ρε φιλε. Εισαι ενηλικος ανθρωπος, υποτιθεται μιας ωριμοτητας. Δεν ειναι δυνατον να βγαινεις και να λες με σοβαροτητα τετοιες μαλακίες. Ειναι κρίμα, πώς το λενε. Εκτος αν εχεις ψυχολογικα προβληματα, οπότε παω πασο. Αν οχι ομως, κοιτα να κοψεις τις ανοησιες γιατι ειναι κριμα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.263
Πόντοι
6.056
Λεγε τετοια, και μετα θα ρθει ο αλεξουκος και θα λεει οτι δε συγκρινομαστε με τη γερμανια
γαμάει τώρα γι' αυτό αραίωσε, τον έχει σκίσει στην ιππασία η κολομπιάνα .Σιγά μην αφήσει το μανουλομάνουλο για να το παίξει ο γραφικός του κούλη στο σαιτ

ω ρε γοργόνα , κορμάρα κορμάρα, μπογκοτά :erection: :rockon:

colombian baby.jpg

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Μήπως αυτή η κυβέρνηση πρέπει να υποστηρίζει τον κομμουνισμό;
Οχι, να υποστηριζει τους ολιγαρχες, τις κουμπαριες, τους κωλ@τρυπιδατους και τους σκονεμπορες . Και να λειτουργει αυτιστικ@ σε αρκετα προβληματα της κοινωνιας. Κολομβια των βαλκανιων μας λενε στο εξωτερικο. Και ο νοων νοειτω..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Άσε τι λέω εγώ και εσύ
Μιλάμε για δημοσκοπήσεις
Ας προσεχουν λοιπον οι δημοσκοποι (που τα εχουν μασουλησει) μην γινει η ανατροπη στις επομενες εκλογες. Και κλαψουριζουν μετα στην tv οτι δηθεν εγινε λαθος και επεσαν εξω.. Οπως ειχε ξανα συμβει στο κοντινο παρελθον:confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.435
Πόντοι
3.936
Τις ψήφους στην Ελλαδα, τις μετρανε τα δικαστηρια. Το τελικο αποτελεσμα, βγαινει απο τα βιβλια που στελνουν στα δικαστηρια οι δικαστικοι αντιπροσωποι.Και καθεσαι τωρα εσυ και μας λες για εβραϊκές εταιρείες, για τοκογλυφους και τραπεζιτες.
Ακου κατι ρε φιλε. Εισαι ενηλικος ανθρωπος, υποτιθεται μιας ωριμοτητας. Δεν ειναι δυνατον να βγαινεις και να λες με σοβαροτητα τετοιες μακακίες.
:rolleyes:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.138
Πόντοι
6.256
Κυβερνηση που δουλευει μονο για να δινει επιδόματα,
Δηλαδη ειμαστε σε χρεοκωπια παλι ,
Τι αλλο να σκεφτουμε

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Κυβερνηση που δουλευει μονο για να δινει επιδόματα,
Δηλαδη ειμαστε σε χρεοκωπια παλι ,
Τι αλλο να σκεφτουμε δηλαδη
Τι σημασία έχει για σένα?
Είτε σκέφτεσαι είτε όχι το ίδιο είναι...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.263
Πόντοι
6.056
ο κουλοθίασος σε νέες σπαρταριστές πεντοβολιές :2funny:
:bounce:
:dancing:
axaxaxa.png

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.138
Πόντοι
6.256
Τσιπράκι μου όμορφο

Συνημμένα

• Screenshot_2022-09-04-11-01-02-885.jpg
    Screenshot_2022-09-04-11-01-02-885.jpg
    240,7 KB · Εμφανίσεις: 29

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.289
Πόντοι
5.506
Τις ψήφους στην Ελλαδα, τις μετρανε τα δικαστηρια. Το τελικο αποτελεσμα, βγαινει απο τα βιβλια που στελνουν στα δικαστηρια οι δικαστικοι αντιπροσωποι. Εκει γινονται οι προσθεσεις των αποτελεσματων, και βγαινει το αποτελεσμα. Και αν καποιος αμφισβητησει οτι κατι ειναι λαθος, κανει αιτηση και ανοιγουν οι σακοι που φυλασσονται εκεί, στα δικαστηρια. Και μετριωνται ξανα.
Εσυ κάτσε να πιστευεις ό,τι ψεκασμενο παραμυθακι κυκλοφορεί.
Δηλαδη στα σοβαρα τωρα εσυ πιστευεις, οτι το αποτελεσμα των εκλογων εξαρταται απο μια ...εταιρεια. Η singular logic, πανασχετίδη μου, απλως χρησιμοποιει τα τηλεγραφηματα που στελνουν οι αντιπροσωποι, για γρηγορη ανακοινωση αποτελεσματων. Και μετα βγαζουν τα επισημα τα δικαστηρια. Οπου φυσικα, ταυτιζονται, αφου δεν ειναι δυνατον το τηλεγραφημα να λεει άλλο απο το βιβλιο που συμπληρωνει ο αντιπροσωπος. Και αν λενε διαφορετικα απο λαθος, ισχυει το αποτελεσμα των δικαστηριων.

Και καθεσαι τωρα εσυ και μας λες για εβραϊκές εταιρείες, για τοκογλυφους και τραπεζιτες.

Ακου κατι ρε φιλε. Εισαι ενηλικος ανθρωπος, υποτιθεται μιας ωριμοτητας. Δεν ειναι δυνατον να βγαινεις και να λες με σοβαροτητα τετοιες μαλακίες. Ειναι κρίμα, πώς το λενε. Εκτος αν εχεις ψυχολογικα προβληματα, οπότε παω πασο. Αν οχι ομως, κοιτα να κοψεις τις ανοησιες γιατι ειναι κριμα.
Όχι ρε συ, πάνω που είχα αρχίσει να προβληματίζομαι ποιοί κατευθύνουν την ψήφο μας και ποιοί μας κυβερνάνε τελικά από τις αποκαλύψεις του έγκριτου μέλους. :confused::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom