Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
512
Πόντοι
21
Έχω από το πρωί που παίρνω τηλ. τον Λοβερδο και του εκφράζω την ανησυχία μου για το μέτωπο Τσίπρα-Καραμανλικών...

20220901_151353.jpg
Ρώτα τον κι αυτό:

Κύριε Λοβέρδο, τον παίζεις γιατί έχεις καύλες ή επειδή έχεις κατάθλιψη και χρειάζεσαι να πάρεις την δόση ντοπαμίνης σου;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
τα ελεγα προχθες τυπε
σιγα σιγα ξεκιναει να σβηνει η παραμυθα , προετοιμαζουν τον κοσμο γι αυτο που θα ερθει , βεβαια πρωτα δηλωντας ΠΑΝΤΟΥ οτι έκανα οτι μπορουσαν σε επιδότηση και οτι τα λεφτα τελειωσαν
και πολλά έκαναν. να κοπούν αυτά μαχαίρι.
εγώ διαφωνω με αυτή την πολιτική (επιδοτήσεις).
όλα αυτά τα δις ας γίνονταν επένδυση για τα ενεργειακά της χώρας (δεν ξέρω πως -δεν ειμαι ειδικός - ας ξεκίναγαν μαζί με τους γάλλους πυρηνικό εργοστασιο παραγωγής ενέργειας, ή επενδύσεις σε ΑΠΕ, ή , ή, ή....).
οκ όλα αυτά θέλουν χρόνια. δεν πειράζει, ας κρυώσουμε και λίγο. ή πολύ. να πεθάνουμε αποκλείεται.
μακροπρόθεσμα θα είμασταν ΠΟΛΥ κερδισμένοι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
όλα αυτά τα δις ας γίνονταν επένδυση για τα ενεργειακά της χώρας (δεν ξέρω πως -δεν ειμαι ειδικός - ας ξεκίναγαν μαζί με τους γάλλους πυρηνικό εργοστασιο παραγωγής ενέργειας, ή επενδύσεις σε ΑΠΕ, ή , ή, ή....).
οκ όλα αυτά θέλουν χρόνια. δεν πειράζει, ας κρυώσουμε και λίγο. ή πολύ. να πεθάνουμε αποκλείεται.
αυτα επρεπε να τα κανουν πιο νωρις και ταυτοχρονα , τωρα δεν μπορει να παγωνει ο αλλος 5-10 χρονια μεχρι να φτιαξεις τις επενδυσεις γιατι :
1.θα σε ριξει απο κυβερνηση
2.θα σε κρεμασει σαν τον Κανταφι και θα παιζουν ποδοσφαιρο με το κουφαρι σου
3.θα φαει ο ενας τον αλλον για εναν καλοριφερ

τωρα θα πληρωσεις επιδοτησεις και θα παρακαλας την Παναγιά να βρεις καμιά ενδιάμεση λυση πριν πηδηξουν μεσα στο προεδρικο μεγαρο και το καψουν

ΥΓ και δεν ειναι μονο το παγωμα , ειναι βιομηχανιες , ειναι ρευμα για διαφορους λογους κτλ , αλλιως θα κοβαμε ολα τα δαση και θα βαζαμε ολοι αυτα τα γαμημενα τα τζακια που ζεσταινουν ολο το σπιτι και στ αρχιδια μας

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
αυτα επρεπε να τα κανουν πιο νωρις και ταυτοχρονα , τωρα δεν μπορει να παγωνει ο αλλος 5-10 χρονια μεχρι να φτιαξεις τις επενδυσεις γιατι :
1.θα σε ριξει απο κυβερνηση
2.θα σε κρεμασει σαν τον Κανταφι και θα παιζουν ποδοσφαιρο με το κουφαρι σου
3.θα φαει ο ενας τον αλλον για εναν καλοριφερ

τωρα θα πληρωσεις επιδοτησεις και θα παρακαλας την Παναγιά να βρεις καμιά ενδιάμεση λυση πριν πηδηξουν μεσα στο προεδρικο μεγαρο και το καψουν

ΥΓ και δεν ειναι μονο το παγωμα , ειναι βιομηχανιες , ειναι ρευμα για διαφορους λογους κτλ , αλλιως θα κοβαμε ολα τα δαση και θα βαζαμε ολοι αυτα τα γαμημενα τα τζακια που ζεσταινουν ολο το σπιτι και στ αρχιδια μας
το 1 είναι το μεγαλύτερο θέμα...
α. για την οποιαδήποτε κυβέρνηση (έτσι σκέφτονται όλες)
β. για τη χώρα καθώς η εναλλακτική είναι απλά ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
το 1 είναι το μεγαλύτερο θέμα...
α. για την οποιαδήποτε κυβέρνηση (έτσι σκέφτονται όλες)
β. για τη χώρα καθώς η εναλλακτική είναι απλά ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ
αρα επιδοτήσεις και Αγιος ο Θεός μεχρι που βρισκουν απο τα λεφτα και δινουν ...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
αρα επιδοτήσεις και Αγιος ο Θεός μεχρι που βρισκουν απο τα λεφτα και δινουν ...
:dunno:
δύσκολη η απάντηση.
αν με ρωτάς προσωπικά θα ήθελα να γίνει αυτό που παρέθεσα πιο πάνω με μια διακομματική/συναινετική απόφαση.
ώστε να μπορεί να γίνει το σωστό χωρίς να σκέφτονται ότι κάποιος θα γαμηθεί στις επόμενες εκλογές.
αντιλαμβάνεσαι όμως πως αυτα ειναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.
αν στη μεση δεν ήταν η τουρκία (κι όσα φοβάμαι ότι θα συμβούν στη χώρα αν βγει ξανά αυτό το αληταριό που κυβερνούσε από το 15 έως το 19) θα έλεγα μεσα μου "κάντο μητσοτάκη κι ας χάσεις τις επόμενες εκλογές).
τώρα δεν ξέρω, γαμησέ τα δίλημμα ...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.835
Πόντοι
19.795
Για να γίνουν αυτά που λέτε, χρειάζεται κάποιος πολιτικός με όραμα 20ετιας. Υπάρχει τέτοιος στην Ελλάδα;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.312
Πόντοι
3.656
Υπάρχει κανείς , που να αμφισβητεί , ότι όλα τα φέσια από το 2009 που βγήκε ο ΓΑΠ,
μπήκαν , για να συνεχίσουν να παίρνουν μισθάρες εκλεκτοί σαν τούτους ;;;;;

Και για να συνεχίσουν , θα διαλυθεί κι άλλο η χώρα, μέχρι να μη μείνει τίποτε.
Για να συνεχίσουν οι παλιοι , ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, να παίρνουν μισθάρες.
Παίρνουν ακόμη.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Να κρυωσουμε δεν λέω αλλά εις βάρος ποιου? Ποιος κερδίζει με τα 2 δις μόνο για Σεπτέμβριο??

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• FB_IMG_1662036023369.jpg
    FB_IMG_1662036023369.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 26

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
:dunno:
δύσκολη η απάντηση.
αν με ρωτάς προσωπικά θα ήθελα να γίνει αυτό που παρέθεσα πιο πάνω με μια διακομματική/συναινετική απόφαση.
ώστε να μπορεί να γίνει το σωστό χωρίς να σκέφτονται ότι κάποιος θα γαμηθεί στις επόμενες εκλογές.

αντιλαμβάνεσαι όμως πως αυτα ειναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε.
αν στη μεση δεν ήταν η τουρκία (κι όσα φοβάμαι ότι θα συμβούν στη χώρα αν βγει ξανά αυτό το αληταριό που κυβερνούσε από το 15 έως το 19) θα έλεγα μεσα μου "κάντο μητσοτάκη κι ας χάσεις τις επόμενες εκλογές).
τώρα δεν ξέρω, γαμησέ τα δίλημμα ...

μα δεν θελουν το σωστο αυτοι ρε τυπε, αν ολα ηταν οπως θα επρεπε πως θα ερχοταν ο επομενος ηγετης και να σου λεει ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ

Περιμενε να ερθει ο λογαριασμος και απο αυτους που εχουμε τωρα και να κανουμε συγκρισεις για τα αληταριά μετά.. Μην βιαζεσαι να κρινεις , ετσι εγινε και με τους προηγουμενους που ειχαν θεους και ακόμα τα γαμησιατικα τους πληρωνουμε..

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Μια χαρά τα διάβασα. Εσύ το διάβασες αυτό? Θα ήθελα το σχόλιο σου...! Σου υπενθυμίζω 2 ευρώ η Βενζίνη.
φίλε - δεν προσπαθώ να αποφύγω - αλλά αυτό ΔΕΝ λέει τίποτα...
και από θέμα αξιοπιστίας (δεν γνωρίζω καν την πηγή) αλλά έτσι κι αλλιώς ένας πίνακας τετοιος απλά ΔΕΝ λέει τίποτα. χίλια μπορεί να κρυβονται από πίσω (που να το κάνουν καλύτερο ή χειρότερο).
επίσης ακόμα δεν έχουν φορολογηθεί. στο τέλος θα φανούν όλα.
πχ αναφέρει καθαρά κέρδη...προφανώς προ φόρων (που έχει εξαγγείλει πολλά ο κυριάκος σχετικά με το τι θα γίνει).

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Μια χαρά τα διάβασα. Εσύ το διάβασες αυτό? Θα ήθελα το σχόλιο σου...! Σου υπενθυμίζω 2 ευρώ η Βενζίνη.
Που ειναι ο δικο΄ς μας να βγει να πει : ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΒΕΝΖΙΝΗ ή ΠΑΡΤΕ ΚΑΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

ΥΓ βεβαια ειχε προβλεψει οτι θα πέσει η τιμη σε 3 μηνες ... απο το Μαρτιο

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
μα δεν θελουν το σωστο αυτοι ρε τυπε, αν ολα ηταν οπως θα επρεπε πως θα ερχοταν ο επομενος ηγετης και να σου λεει ΨΗΦΙΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ

Περιμενε να ερθει ο λογαριασμος και απο αυτους που εχουμε τωρα και να κανουμε συγκρισεις για τα αληταριά μετά.. Μην βιαζεσαι να κρινεις , ετσι εγινε και με τους προηγουμενους που ειχαν θεους και ακόμα τα γαμησιατικα τους πληρωνουμε..
είδα 5 χρόνια αλέξη και τώρα ήδη 3 χρόνια κυριάκο.
είμαι 50, μου κόβει πολύ, ξέρω καλά την αγορά, έχω επιχειρήσεις.
κι έχω (σοβαρή) γνώση περί εθνικής άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
(και σχολιάστε ότι θέλετε - δε με ενδιαφέρει)
αν λοιπόν εξαιρέσουμε τον τρίτο βασικό πυλώνα μιας χώρας (την παιδεία) όπου δεν έχω ιδιαίτερη άποψη παρά μόνο όσα διαβάζω, μπορώ να σου πω ότι η σύγκριση των δυο κυβερνήσεων δίνει χαώδεις διαφορές.
εννοείται υπερ του μητσοτάκη....
δε χρειάζεται λοιπόν να περιμένω κάτι

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
φίλε - δεν προσπαθώ να αποφύγω - αλλά αυτό ΔΕΝ λέει τίποτα...
και από θέμα αξιοπιστίας (δεν γνωρίζω καν την πηγή) αλλά έτσι κι αλλιώς ένας πίνακας τετοιος απλά ΔΕΝ λέει τίποτα. χίλια μπορεί να κρυβονται από πίσω (που να το κάνουν καλύτερο ή χειρότερο).
επίσης ακόμα δεν έχουν φορολογηθεί. στο τέλος θα φανούν όλα.
πχ αναφέρει καθαρά κέρδη...προφανώς προ φόρων (που έχει εξαγγείλει πολλά ο κυριάκος σχετικά με το τι θα γίνει).
Εαν δεν υπάρχει διάψευση τότε ισχύει. Και γιατί όχι δλδ? Και να φορολογηθούν μετά τι? Τα κέρδη είναι κέρδη χωρίς έλεγχο από το κράτος, επιδοτεί τα κέρδη τους με τα κουπόνια, και η Βενιζέλου παραμένει 2 ευρώ

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.672
Πόντοι
506
Τι κίνητρα για πετρελαιο λεει θέρμανσης λεει αυτός παλι? Αφου ειπαν οτι θα καταργησουν τους καυστηρες θερμανσης. Νομιζω οτι μας κοροϊδεύουν λιγο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom