paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.243
- Πόντοι
- 10.336
γιατι φιλε δεν ειναι αρκετα κομψη;Δεν εμπ1 Μαρεβα
γιατι φιλε δεν ειναι αρκετα κομψη;Δεν εμπ1 Μαρεβα
κωλοπαιδα μονο εσεις πιανετε στη πουστονουδου και οσες καποτες και να του πας δε σε γαμει παρτο χαμπαριΠηγα τσιγαρα και προφυλακτικα στις φυλακες για τον αρχηγο σου, μην πιασει κανενα παιδι εκει μεσα.
να εχουμε τετοιο πρωθυπουργο και να θελουν να τον ριξουν ο πουτιν και ο ερντογαν ,με νυχια και με δοντια θα παλεψουμε να μην τον χασουμε τετοιο λεβεντηκατι κυκλοφορει
Μαρεβα μπαινει ο @argyrotoxos ο πουρολάγνος του σαηγιατι φιλε δεν ειναι αρκετα κομψη;
Τιμή μου....Μαρεβα μπαινει ο @argyrotoxos ο πουρολάγνος του σαη
Ρε μαλάκα, τι να γαμήσεις όλη μέρα σε ένα παπάκι.Θέλεις και άλλο γαμησακι στραπονιασμενο παρανυφακι;
50 εδρες μπονους, για να εχεις κυβερνηση. Και οχι χάος.50 εδρες μπουνους για πιο λογο? Για να ζουμε σε αιωνια τυρρανια απο μια ομαδα θρασυδειλων τυπων με συνδρομο Ασπεργκερ..
Ρε μαλάκα, τι να γαμήσεις όλη μέρα σε ένα παπάκι.
Μην πιανεις τ' αρχιδια μου στο στομα σου, κλώνε.Τα αρχίδια σας δεν έχουν χαίρουν πλέον σπουδαίας εκτίμησης ούτε των συνήθων αγγλοσαξώνων γαμιάδων σας, οπότε βάλτε τα στον πάτο σας να πιάσουν τόπο.
Οποιος δεν φροντισε να αποκτησει τα καταλληλα εφοδια και να αξιζει η εργασια του παραπανω απο 300 ευρω, αυτα θα παρει. Ζωή λεγεται, ξυπνα.Εσύ το γελάς αλλά δεν ξέρεις πόσοι νέοι μας στηρίζονται στη σύνταξη της μάνας όταν υπάρχουν μισθοί των 300 ευρώ.
Εκτός φυσικά από αυτούς που παρατάνε τις σπουδές τους και δουλεύουν ταξί, σουβλατζίδικο, μπαράκια και καφετέριες.
Οκ, υπαρχουν και οι κακομοιρηδες. Που παντού βρισκουν ενα προβλημα για να τους φταινε οι αλλοι για την κακομοιριά τους. Γνωριζω πολλούς που πετυχαν επειδη δεν σκεφτονταν σαν κακομοίρηδες. Κάνε το ιδιοΌχι τύπε απλά εσύ παραλογίζεσαι για να στηρίξεις την άποψη σου. Μέχρι το πτυχίο αν σπουδάζεις βιβλιοθηκονομία μπορείς και να δουλεύεις, αν σπουδάζεις κάτι σοβαρό άντε να δουλεύεις part - time σε κάνα καφέ, κυρίως αν είσαι γκόμενα.
Από μεταπτυχιακό και έπειτα και τη ρίγανη να μελετήσεις θα πρέπει όλη μέρα να σκέφτεσαι και όταν δεν σκέφτεσαι να διαβάζεις και όταν δε διαβάζεις να ερευνάς.
Η μέρα έχει 24 ώρες, οι σοβαρές σχολές έχουν υποχρεωτικά μαθήματα και πρέπει να κοιμηθείς και κάποιες ώρες, εκτός αν πάρεις κόκο και κερδίσεις μερικές ώρες από τον ύπνο.
Μου κάνει εντύπωση που Συριζαιοι και ψεκες είναι αντίθετοι στον ορο "προσωπική ευθύνη"....καθόλου τυχαίο αυτό.προσωπικη ευθυνη αφορα τον πολιτη για τα δικά του θεματα.. και οχι ευθυνες που πετάει το κράτος στον πολιτη ενω ειναι δικές του.
Αυτο ονομάζεται αλλιως, μεταβίβαση ή μετάθεση πες το οπως θες , εσυ θα ξερεις καλυτερα
αντιθετοι δεν ειναι με την εννοια των λεξεων αυτωνΜου κάνει εντύπωση που Συριζαιοι και ψεκες είναι αντίθετοι στον ορο "προσωπική ευθύνη"....καθόλου τυχαίο αυτό.
Δεν μπορώ να ξέρω τι πιστεύουν πολιτικά όσοι σκέπτονται έτσι αλλά οι πιθανότητες πάνε προς τα εκεί....
Τα πρόλαβα...τώρα θα τα ζήσετε και εσείς αστικά γατάκια που γίνατε χικικομορι ελληνόφωνα και δεν κάνετε τίποτα αν δεν πατήσετε κουμπιά από κινητό η Η/Υ.Τετοια θέλετε μπας και στρώσετε και γίνετε άνθρωποι που μόνο με μπλιμπλικια μάθατε να λειτουργείτε...επιστροφη στην αγνη παραδοση.
GOD BLESS KOULI !!!
Το θέλω...Βιντεάκι Κούλη-Μαρέβας παίζει?
Θα προτιμούσα κάτι πιο κοντά στις 100 ...50 εδρες μπονους, για να εχεις κυβερνηση. Και οχι χάος.
Κακοήθειες...δεν με ενδιαφέρει αυτό.κατι κυκλοφορει
Οποιος δεν φροντισε να αποκτησει τα καταλληλα εφοδια και να αξιζει η εργασια του παραπανω απο 300 ευρω, αυτα θα παρει. Ζωή λεγεται, ξυπνα.
Οκ, υπαρχουν και οι κακομοιρηδες. Που παντού βρισκουν ενα προβλημα για να τους φταινε οι αλλοι για την κακομοιριά τους. Γνωριζω πολλούς που πετυχαν επειδη δεν σκεφτονταν σαν κακομοίρηδες. Κάνε το ιδιο
Φυσικά ο πτυχιούχος νομικής. Αν εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους πες μου στα πόσα μπορεί να φτάσει ο πτυχιούχος νομικής σε μια πενταετία και στα πόσα το γκαρσόνι στη Ρόδο για σεζόν.Πτυχιούχος νομικής ξεκινάει με 4-5 κατοστάρικα. Μπες στην ΕΑΝΔΑ να το δεις.
Σεζόν στην Ρόδο πληρώνει πάνω από χιλιάρικο. Ποιος έχει περισσότερα εφόδια;
Δεν είναι κακομοιριά να θες καλύτερες συνθήκες και να προσπαθείς για μια καλύτερη κοινωνία, αντιθέτως αδερφέ μυαλά σαν και τα δικά σου κατέστρεψαν την χώρα για τις επόμενες. Ηνωμένο Βασίλειο που ήμουν πριν μερικούς μήνες για κανονίσω τα διαδικαστικά της μετανάστευσης μου, ο Μπαγκλαντεζιανός (αν όλα πάνε καλά), μελλοντικός συνάδερφος μου είπε: "Τί κάνεις ακόμα στο shithole;"
Ο λάκκος με τα σκατά για τον οποίο μιλούσε ήταν η Ελλάδα που έφτιαξε η γενιά του Πολυτεχνείου και οι γεννηθέντες 60-80.
Φυσικά ο πτυχιούχος νομικής. Αν εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους πες μου στα πόσα μπορεί να φτάσει ο πτυχιούχος νομικής σε μια πενταετία και στα πόσα το γκαρσόνι στη Ρόδο για σεζόν.
Ναι, έχει πολλά στραβά η Ελλάδα της γενιάς του Πολυτεχνείου και ένθεν αλλά εντελώς στον πούτσο μας η άποψη του Μπαγκλαντεσιανού.
Λεβεντη σου ευχομαι να πας στην αγγλια και να πετυχεις ,ειλικρινα στο ευχομαι αλλα αν πας με την νοοτροπια που βγαζεις εδω μεσα θα μας γυρισεις γρηγορα πισω.Ε μα ρε φίλε στον πούτσο σας η άποψη όλων. Όλοι έχουν άδικο εκτός από εσάς, η Ελλάδα είναι επίγειος παράδεισος, οι Ελληναράδες είναι γαμάτοι και απόγονοι του Περικλή, ο Κούλης ο ηγέτης που θα πάει την χώρα μπροστά και ο Αλέξης που είναι το βαρίδιο και εμποδίζει την εξέλιξη μας και οι Τούρκοι ο κακός ο λύκος που περιμένει να μας φάει στην πρώτη αδυναμία μας.
Ερώτηση. Έχει ζήσει κανείς στο εξωτερικό να δει την άποψη των υπολοίπων για τους Έλληνες;