κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.783
- Πόντοι
- 19.795
Αν ζητήσει χρήματα για κάθε λέξη που γράφει, τη βάψαμερε πες του να μας δωσει ενα λογαριασμο να του βαλουμε κανα 200ευρω να το βουλωσει για κανα 3μηνο
Αν ζητήσει χρήματα για κάθε λέξη που γράφει, τη βάψαμερε πες του να μας δωσει ενα λογαριασμο να του βαλουμε κανα 200ευρω να το βουλωσει για κανα 3μηνο
Καλύπτει την προσωπική διάφορα το 200ευρω;ρε πες του να μας δωσει ενα λογαριασμο να του βαλουμε κανα 200ευρω να το βουλωσει για κανα 3μηνο
με την λεξη να παει να γαμηθει , δεν παιζει , αλλιως δινω τα λεφτα στον Αντισθενη και τον κανει μπαν και ξεμπερδευουμεΑν ζητήσει χρήματα για κάθε λέξη που γράφει, τη βάψαμε
γατα εισαι , γι αυτο ειπα αυτο το ποσο , μπας και τσιμπησειΚαλύπτει την προσωπική διάφορα το 200ευρω;
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει αν θελει να παραμείνει η προσωπική διαφορά η, να καταργηθεί.Καλύπτει την προσωπική διάφορα το 200ευρω;
Κι εγώ, σίγουρα θα χρειαστούν διευκρινίσεις...Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει αν θελει να παραμείνει η προσωπική διαφορά η, να καταργηθεί.
Οχιιιιιιιιιιι.Κι εγώ, σίγουρα θα χρειαστούν διευκρινίσεις...
Τον συμφέρει να καταργηθεί αλλά δε ξέρει αν πρέπει γιατί θα χάσουν δικαιώματα κάποιοι αλλά γενικά μετά από 2-3 σεντόνια έχωσε ανάμεσα και το ότι ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν αυξήσεις 5 ευρώ στις συντάξεις αντίθετα με τον Κατρούγκαλο που τις είχε μειώσει.Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει αν θελει να παραμείνει η προσωπική διαφορά η, να καταργηθεί.
Φιλε ολα καλα στο κόμμα;Το δεν θέλω αυτούς είναι αντίθεση όχι θέση ποιους θέλεις τι πιστεύεις ιδεολογικά κουβέντα
Μία εφημερίδα που υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ είναι η εφημερίδα συντακτών
Η τελευταία δημοσκόπηση που έκανε ήταν τον Ιούνιο
Σε κάθε δημοσκόπηση ρωτάει όλα τα θέματα της επικαιρότητας και την πρόθεση ψήφου
Αλλά έχει και την ερώτηση
Αν ο Σύριζα ήταν κυβέρνηση πιστεύετε ότι θα τα κατάφερνε καλύτερα
Σε όλες τις ερωτήσεις όποια και να ναι η χρονική περίοδος ο κόσμος είναι δυσαρεστημένος με τη Νέα Δημοκρατία
Στην ερώτηση όμως που προανέφερα με συντριπτική πλειοψηφία όχι
Ο κόσμος δεν κρίνει μόνο την κυβέρνηση αλλά συγκρίνει και σκέφτεται αν ήτανε η προηγούμενη κυβέρνηση θα ήταν καλύτερα σήμερα ή όχι
Με σένα λοιπόν υπάρχει το εξής πρόβλημα
Κρίνεις στην κυβέρνηση και καλά κάνεις
Όμως δεν λες την εναλλακτική
Αν ας πούμε έλεγες εγώ πιστεύω ότι θέσεις του ΚΚΕ
Θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε τις θέσεις της κυβέρνησης με τις θέσεις του ΚΚΕ
Το ίδιο οποιοδήποτε κόμμα και αν υποστήριζες
Τώρα κάνεις κριτική αλλά δεν λες τη θέση σου
Όσον αφορά για τις δικές μου θέσεις
Είναι τις περισσότερες φορές θετικές προς την κυβέρνηση
Μερικές φορές ουδέτερες και λιγότερες αρνητικές
Παραδείγματος χάρη στο θέμα των παρακολουθήσεων
Είπα ότι δεν θα μάθουμε την αλήθεια λόγω των μυστικών υπηρεσιών και της εχεμύθειας που απαιτείται ναι
Και είπα από την αρχή ότι δεν ξέρω αν ο Μητσοτάκης ήξερε ή δεν ήξερε ντομάτες
Αυτό δεν είναι κομματική γραμμή
Να κοιτάξεις άλλους που ποτέ δεν λένε ουδέτερα οι εναντίον του κόμματος που υποστηρίζουν
Πολλές φορές βάζω ερωτήσεις που δεν έχουν καμία σχέση με κομματική προπαγάνδα
Θυμάμαι τις δύο τελευταίες
Να καταργηθεί ή όχι η προσωπική διαφορά λέγοντας τα υπέρ και τα κατά
Γεια όσους κάνουν το μήνα μέχρι 900 χιλιόμετρα συμφέρει η επιδότηση των 80 ευρώ
Για αυτούς που κάνουν παραπάνω συμφέρει η μείωση του Έφκ κατά 40 λεπτά
Σε αυτά τα δύο θέματα δεν έχει καμία σχέση κομματική προπαγάνδα έχει επιλογή και κανένας σας δεν απαντάει
Περιμένετε να κάνει στο πρώτο ειδικά θέμα η κυβέρνηση κάτι για να πείτε το αντίθετο
Κλώνος ειναι, ο κουλης εχει ολα τα μμε, οποιος διαφωνει ειναι ψεκασμένος.Ρε τύπε......ChatBot του Μαξίμου είσαι.
πες τα τυπε , εχουμε τρελαθει εδω μεσα , ολοι κανουν ερανο για να παρουν φρεντο εσπρεσσο και μου το παιζουν δεξιοιΡε μάγκες όλοι εδώ μέσα που ψηφίζετε Κούλη τι περιουσίες έχετε;
Μου φαίνεται τρελό ένας μισθωτός, μεροκαματιάρης να ψηφίζει το κεφάλαιο.
Να ψηφίζει ένας υπάλληλος το αφεντικό του είναι αδιανόητο.
Μας έχουν ρουφήξει το αίμα και χαίρεστε αν κατεβάσει 2% το ΦΠΑ ή αν θα ανεβάσει 5% το βασικό ο Αμερικανάκιας που αν μπορούσε θα έφερνε τα εργοστάσια της Κίνας εδώ να δουλεύουμε σαν τους Κινέζους για ένα κομμάτι ψωμί και από κάτω οι υποτακτικοί να χαίρονται με την προσέλκυση νέων επενδύσεων και τις καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας.
Να βγάζει δηλαδή το αφεντικό 10 να σου πετάει 2 και να χαίρεσαι όταν σου κάνει τα 2 3 και όταν πας να αντιδράσεις να σε βαράνε και από πάνω.
πες τα τυπε , εχουμε τρελαθει εδω μεσα , ολοι κανουν ερανο για να παρουν φρεντο εσπρεσσο και μου το παιζουν δεξιοι
Eνώ εσύ μεγάλε με το αφεντικό σου παίζεις μπουκετίδια, ε;;;Ρε μάγκες όλοι εδώ μέσα που ψηφίζετε Κούλη τι περιουσίες έχετε;
Μου φαίνεται τρελό ένας μισθωτός, μεροκαματιάρης να ψηφίζει το κεφάλαιο.
Να ψηφίζει ένας υπάλληλος το αφεντικό του είναι αδιανόητο.
Μας έχουν ρουφήξει το αίμα και χαίρεστε αν κατεβάσει 2% το ΦΠΑ ή αν θα ανεβάσει 5% το βασικό ο Αμερικανάκιας που αν μπορούσε θα έφερνε τα εργοστάσια της Κίνας εδώ να δουλεύουμε σαν τους Κινέζους για ένα κομμάτι ψωμί και από κάτω οι υποτακτικοί να χαίρονται με την προσέλκυση νέων επενδύσεων και τις καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας.
Να βγάζει δηλαδή το αφεντικό 10 να σου πετάει 2 και να χαίρεσαι όταν σου κάνει τα 2, 3 να βαράς παλαμάκια άσε που όταν πας να αντιδράσεις να σε βαράνε και από πάνω.
Σε ΔΕΗ τράπεζες παίρνουν παραπάνω,αλλά και παλι πολλά είναι ανάλογα με τον ιδ.τομεα.χωρια που θα πάρουν και ένα κάρο εφαπαξΌσοι μπήκαν πιο μετά , οκ παίρνουν από 900€ .
Δεν είμαι ξερόλας στις μυστικές υπηρεσίες που κρύβουν δεκάδες χιλιάδες πράγματαΕίσαι βλάκας;
Είναι πολιτική απάντηση αυτή;
Μας έχεις πρήξει τον πούτσο με τις δημοσκοπίσεις. Στ' αρχίδια μας!
Άμα το 40% πει ότι ο γάιδαρος πετάει, πρέπει να το αποδεχτούμε κι όλας;
Και στο διάλειμμα μου γράφω post αν συμφέρει να δώσεις εφάπαξ στην εφορία εισοδήματος ή με δόσειςΦιλε ολα καλα στο κόμμα;
Σφουγγαρισες; Τουαλετες εκανες;