alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ρε φιλε ετσι απο περιεργεια. Αν θελεις μού απαντάς. Γιατι ειναι "κακομοίρα"?Ο εμιρης και η κακομοίρα
Ρε φιλε ετσι απο περιεργεια. Αν θελεις μού απαντάς. Γιατι ειναι "κακομοίρα"?Ο εμιρης και η κακομοίρα
Ο σκαι εχει στουντιο στο μαξιμουNoμιζω ότι ο Σκάι είναι πιο μεροληπτικός από την ίδια την κυβερνητική ερτ
Ρε φιλε ετσι απο περιεργεια. Αν θελεις μού απαντάς. Γιατι ειναι "κακομοίρα"?
Κατευθείαν από τα Θυρωρεία της Βουλής στο μπου
Δεν είμαι σαν κι εσάς που ποτέ δεν γράφετε υπέρ της κυβέρνησηςΕπιασε 3η βαρδια και ο Δαλάι Κλαμα. Θα κανει παλι το μαυρο ασπρο. Και ολα Πεντακαθαριδης...
Για πες μου Άλεξ έχεις καταλάβει τι περίπτωση είναι ο νιπλης;Ρε φιλε ετσι απο περιεργεια. Αν θελεις μού απαντάς. Γιατι ειναι "κακομοίρα"?
Τώρα που έχω και εγώ μικρόφωνο να ρωτάς εμένα , όχι τον ληξειαρχο του μπουΓια πες μου Άλεξ έχεις καταλάβει τι περίπτωση είναι ο νιπλης;
Που είναι φανατικός στα σχόλια κατά της κυβέρνησης
Αλλά στο φανερό γκάλοπ του μπου στις 28//6/22 ψηφίζει Νέα Δημοκρατία;
Για πες μου Άλεξ έχεις καταλάβει τι περίπτωση είναι ο νιπλης;
Που είναι φανατικός στα σχόλια κατά της κυβέρνησης
Αλλά στο φανερό γκάλοπ του μπου στις 28//6/22 ψηφίζει Νέα Δημοκρατία;
Σε έχω ρωτήσει πολλές φορέςΤώρα που έχω και εγώ μικρόφωνο να ρωτάς εμένα , όχι τον ληξειαρχο του μπου
Και τι σου απάντησα ;Σε έχω ρωτήσει πολλές φορές
Τίποτα που να έχει νόημαΚαι τι σου απάντησα ;
Τυπε Νταιμα, μια ερώτηση θα σού κάνω και δεν ξαναασχολουμαι με το θέμα. Αν θες μου απαντάς, και υπόσχομαι να προσπαθήσω να διαβάσω το σεντόνι που θα γράψεις.Δεν είμαι σαν κι εσάς που ποτέ δεν γράφετε υπέρ της κυβέρνησης
εγώ όταν χρειάζεται γράφω κατά
Από την αρχή σε αυτή την υπόθεση έχω γράψει ότι έχω επιφυλάξεις και ότι λόγω των μυστικών υπηρεσιών δεν μπορούμε και δεν θα μάθουμε όλη την αλήθεια πράγμα που αποδείχθηκε και σήμερα
Στη συζήτηση και οι δύο είχαν τα επιχειρήματα τους και ο καθένας από μας ανάλογα πόσο φανατικός η αντικειμενικός είναι κρίνει
Το μεγάλο πλεονέκτημα της αντιπολίτευσης είναι το επιχείρημα των αντιπάλων της κυβέρνησης που ρωτάνε γιατί παρακολουθήθηκε ο Ανδρουλάκης και ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να απαντήσει καλώς ή κακώς
Από κει και πέρα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές και των δύο και λάθη και των δύο
Το λάθος του Μητσοτάκη όπως το ανέφερε και συνομιλητής είναι ότι οι τρεις πολιτικοι του ΣΥΡΙΖΑ είπαν ότι δεν έχουν πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τους παρακολουθουσε
Βέβαια παραμένει και το ΚΚΕ και ο Λαφαζάνης
Τα λαθη του Τσίπρα
1 η Κωλοτούμπα για το γεραπετρίτη
2 που ζήτησε εμμέσα τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να ανατρέψου ν τον Μητσοτάκη και όταν ο πρωθυπουργός του προκάλεσε να κάνει πρόταση μομφής για να τον ανατρέψει είπε θα σας ανατρέψει η κοινωνία
Εγώ δεν περιμένω από καμμία κουφάλα να φάω...εσύ γλειψε καναν μπολσεβικο μπας και σε βολεψει σε καμμία θέση τσανοκογλειφτη στην Κουμουνδούρου....Εγω βλακακο δεν εχω θεμα ουτε θα εχω μετα....κατι χαζοκομματοσκυλα σαν και σενα θα πεινανε και θα περιμενουν κουπονακι απο Κουλη για να βγαλουν τον μηνα.
Χειμώνας έρχεται...χωρίς κρεμμύδια πως θα την βγάλουμε;ρούβλια ? σιγά μη σου έχει κ λίρες
να υπάρχουνε κρεμμύδια σε κανά κουπονάκι και κανά ζακετάκι γαμώ το μηζοτάκη να λέμε
Aπό πότε έγινες ΝΔ εσυ?Αν δίνει "γιατί μοιράζει χρήμα χωρίς σχεδιασμό"....Αν δεν δίνει"η κυβέρνηση αδιαφορεί"...τι θέλετε επιτέλους;Δραχμουλες;;;;
Όντως. Του την έκανε σήμερα με την παραχώρηση να μιλήσει ο Κουληςτραινο τον παει ο τσιπρας ...τραινο και αυτον και τον συφερτο που εχει