όχι μόνον δεν διώχνει κανέναν λάθρο αλλά νομοθετεί ότι καυλώσει ο κώλος του αδιαφορώντας για κάθε έννοια λογικής κ κανονικότηταςΔεν τους έδιωξε ολους αυτους ο Κουλης;
Εκτόξευσε τη λαθρολαγνεία σε πρωτόγνωρα ύψη και ..βάθη
όχι μόνον δεν διώχνει κανέναν λάθρο αλλά νομοθετεί ότι καυλώσει ο κώλος του αδιαφορώντας για κάθε έννοια λογικής κ κανονικότηταςΔεν τους έδιωξε ολους αυτους ο Κουλης;
Θα έβγαιναν οι μακεδονομαχοι τυπε στο σύνταγμαΠες ρε τυπε άμα γίνονταν αυτά τα καραγκιοζιλίκια επί σύριζα δεν θα είχε γίνει της πουτανας;
Που ναι το ποστ του χασοδίκη πριν καιρό που έσκιζε τα ρούχα του ότι γαμεί και κάνει δουλίτσα το υπουργείο μετανάστευσης ?όχι μόνον δεν διώχνει κανέναν λάθρο αλλά νομοθετεί ότι καυλώσει ο κώλος του αδιαφορώντας για κάθε έννοια λογικής κ κανονικότητας
Εκτόξευσε τη λαθρολαγνεία σε πρωτόγνωρα ύψη και ..βάθη
ΝεοΔημοκράτες οι μπαφιάρηδες στη λίστα Πέτσα κι αυτοί για την επικείμενη θυσία των πολιτών στην εξοικονόμηση ενε΄ργειας το χειμώναΕδώ αφού..
Ποιος τα πήρε πραγματικά φίλε μου. FUEL PASS στα πήρε οικονομανε 3,4 εταιρίες κ σου έδωσε ψιχουλα πίσω. Ρεύμα, μοιράζει 2 δις + τον λογαριασμό σε 5 εταιρίες τα οποία μάντεψε ποιος θα τα πληρώσει αύριο??? Κάνε υπολογισμούς τώρα όχι πόσα μοίρασε αλλά ποιος τα πήρε. Όσο για τις εκλογές παίζει να κερδίσει και ο λόγος είναι απλά ο πολίτης που κοιμάται.Μαλακά δεν θυμάμαι ποτέ στη ζωή μου κυβέρνηση να μοιράζει τόσο χρήμα χωρίς κανένα σχεδιασμό μόνο και μόνο για να κερδίσει τις εκλογές...
Οταν ο πολιτης γυρω απ τον κούλη βλεπει το χάος, ( ετσι το θελουν το σκηνικό, ανέκαθεν ) ε τοτε χαλαρώνει και κοιμάται, και κανει και προσευχή πριν πεσει στο κρεβάτι.Ποιος τα πήρε πραγματικά φίλε μου. FUEL PASS στα πήρε οικονομανε 3,4 εταιρίες κ σου έδωσε ψιχουλα πίσω. Ρεύμα, μοιράζει 2 δις + τον λογαριασμό σε 5 εταιρίες τα οποία μάντεψε ποιος θα τα πληρώσει αύριο??? Κάνε υπολογισμούς τώρα όχι πόσα μοίρασε αλλά ποιος τα πήρε. Όσο για τις εκλογές παίζει να κερδίσει και ο λόγος είναι απλά ο πολίτης που κοιμάται.
Όλα αυτά που λες τα έχω ήδη πει πολλες φορές πριν....Ποιος τα πήρε πραγματικά φίλε μου. FUEL PASS στα πήρε οικονομανε 3,4 εταιρίες κ σου έδωσε ψιχουλα πίσω. Ρεύμα, μοιράζει 2 δις + τον λογαριασμό σε 5 εταιρίες τα οποία μάντεψε ποιος θα τα πληρώσει αύριο??? Κάνε υπολογισμούς τώρα όχι πόσα μοίρασε αλλά ποιος τα πήρε. Όσο για τις εκλογές παίζει να κερδίσει και ο λόγος είναι απλά ο πολίτης που κοιμάται.
Αιντε ρε κακομοιρηδες
Aλλο να τα λες εσυ κι αλλο κανενα σοβαρο μελοςΕτοιμασες το νημα για το "Μαστερσεφ 25 θα πεσει πεινα"Όλα αυτά που λες τα έχω ήδη πει πολλες φορές πριν....
πρωϊνοι σαταναδες
Μαλακια τυπε, εγω λεω να επιδοτησει τους παντες στο 100%Κυριάκουλα στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος...
Η τρίτη βασική ιδιαιτερότητα των τιμολογίων έχει να κάνει με τις μεγάλες επιχειρήσεις (βιομηχανίες, supermarket κλπ). Γι’ αυτές, δεν ισχύει ότι η κρατική επιδότηση καλύπτει το σύνολο της επιβάρυνσης. Το αντίθετο. Υπάρχει επιδότηση αλλά καλύπτει το 60% της ανατίμησης η οποία είναι γιγαντιαία. Έτσι, οι μεγάλες επιχειρήσεις θα πληρώσουν πολύ ακριβότερο το ρεύμα του Σεπτεμβρίου και μένει να φανεί κατά πόσο αυτό θα αποτυπωθεί και με νέες ανατιμήσεις στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που παρέχουν.
Ιστορίες απίστευτης τρέλας με το ρεύμα: Ποιοι δεν θα πληρώσουν τίποτα, ποιοι θα καταβάλλουν τα τριπλά
Τιμολόγια ρεύματος που μπορούν να κατανοήσουν μόνο οι απόλυτα μυημένοι στις χρεώσεις των παρόχων.www.thetoc.gr
Κυριάκουλα στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος...
Η τρίτη βασική ιδιαιτερότητα των τιμολογίων έχει να κάνει με τις μεγάλες επιχειρήσεις (βιομηχανίες, supermarket κλπ). Γι’ αυτές, δεν ισχύει ότι η κρατική επιδότηση καλύπτει το σύνολο της επιβάρυνσης. Το αντίθετο. Υπάρχει επιδότηση αλλά καλύπτει το 60% της ανατίμησης η οποία είναι γιγαντιαία. Έτσι, οι μεγάλες επιχειρήσεις θα πληρώσουν πολύ ακριβότερο το ρεύμα του Σεπτεμβρίου και μένει να φανεί κατά πόσο αυτό θα αποτυπωθεί και με νέες ανατιμήσεις στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που παρέχουν.
Ιστορίες απίστευτης τρέλας με το ρεύμα: Ποιοι δεν θα πληρώσουν τίποτα, ποιοι θα καταβάλλουν τα τριπλά
Τιμολόγια ρεύματος που μπορούν να κατανοήσουν μόνο οι απόλυτα μυημένοι στις χρεώσεις των παρόχων.www.thetoc.gr
θα παρουμε μακαρονια pass οι φιλελεδες γινανε εξπερ στα επιδοματα...Και η επίπτωση από το παραπάνω...
Φωτιά στις τιμές των τροφίμων: Αυξήσεις ως 45% σε αλεύρι, ψωμί, γάλα, μακαρόνια - Ερχονται νέες ανατιμήσεις τον Σεπτέμβριο
Για το χειμώνα, ο κ. Πηλίδης έκανε την πρόβλεψη ότι τα πράγματα δεν πρόκειται να έχουν καλή πορεία, καθώς ήδη το κόστος του ρεύματος στα μικρά σούπερ μάρκετ έχει αυξηθεί 3 φορές πάνω.
Φωτιά στις τιμές των τροφίμων: Αυξήσεις ως 45% σε αλεύρι, ψωμί, γάλα, μακαρόνια - Ερχονται νέες ανατιμήσεις τον Σεπτέμβριο
"Αυτό το ράλι τιμών έχει ξεκινήσει από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο και δεν προβλέπεται αποκλιμάκωση", είπε ο πρ. Συλλόγου μικρών και μεσαίων σούπερ μάρκετ Ελλάδος.www.thetoc.gr
Η βάρκα γέμισε τρύπες, πα να κλείσουν την μία και μπαίνουν περισσότερα νερά από την άλλη...θα παρουμε μακαρονια pass οι φιλελεδες γινανε εξπερ στα επιδοματα...