Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Το νου σου μη σου κάνουν δώρο καμιά γραβάτα εκεί που θα πας...Τελικά μόνο για το κορμί του τον ήθελαν ρε Νιπλη.
Το νου σου μη σου κάνουν δώρο καμιά γραβάτα εκεί που θα πας...Τελικά μόνο για το κορμί του τον ήθελαν ρε Νιπλη.
δεν μπορεις να λογκαρεις απο εκει...να το ξερεις...εξακριβωμενο...θα παθεις στερητικαΤο πνευμα μου ειναι ηδη εκει. Απομενει ενα αεροπλανο να μεταφερει και το σαρκίο μου.
παντου γινετε ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΜΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ...αυτο ειναι το σωστο. Ο τυπος ειναι μονο για σελφιΔεν μπορω να σου περιγραψω ποσο αστειο μου φαινεται,το να μιλανε οι Αμερικανοι για παρακολουθησεις τηλεφωνων...Οχι οτι δεν ειναι ο Κουλης πισω απο την υποθεση...Ηλιου φαεινοτερο οτι ειναι...
τυπε εχει περασει στο ντουκου γιατι πολυ απλα ειναι ολοι σκασμενοι στα λεφτα απο τα μεσα, αν ηταν σε αλλη χωρα θα ειχε πεσει Κυβερνηση για πλακαΔεν μπορω να σου περιγραψω ποσο αστειο μου φαινεται,το να μιλανε οι Αμερικανοι για παρακολουθησεις τηλεφωνων...Οχι οτι δεν ειναι ο Κουλης πισω απο την υποθεση...Ηλιου φαεινοτερο οτι ειναι...
Ποιο μπου ρε τύπε.δεν μπορεις να λογκαρεις απο εκει...να το ξερεις...εξακριβωμενο...θα παθεις στερητικα
οποτε μας νοιαζει το να μη μαθευτει?οχι το οτι γινεται συστηματικα παντου?παντου γινετε ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΜΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ...αυτο ειναι το σωστο. Ο τυπος ειναι μονο για σελφι
Τι έγινε πιστόλιασες Ελληνίδα συζυγο?Θα εχω γυναικα που οπλοφορει. Αξία ανεκτιμητη
μπες και εσυ με το αεροπλανο του αλεξ γιατι ελικοπτερα θα τα καβατζαρει ο μουλος...Εκεί θα μείνει.
Ο νέος Φαραώ Ραμσής Β'!!!!
Για να μην ακουσει και διαβασει τα ξεφτιλίκια εδω μεσα που εχουν να πεσουν ειναι ικανος να παει και Ανταρτικη και να πηδαει πιγκουινουςτα ποντίκια είναι τα πρώτα που φεύγουν όταν βυθίζεται το καράβι
θαθελα να σεβλεπα να γραφεις το ιδιο παντα....οποτε μας νοιαζει το να μη μαθευτει?οχι το οτι γινεται συστηματικα παντου?
μεινεεεεε θα πεσουν οι τιμές μην φοβασε , ηλεκτρικο λενε θα παει 0,007 η κιλοβατωρα και καυσιμα 0,20 λεπτα το λιτρο ..Ποιο μπου ρε τύπε.
Η συγκεκριμενη μου δηλωσε οτι αν την απατησω ποτέ, θα βρεθω με κομμενο το λαιμο και αν μπω σε τιποτα υποπτα σάιτ θα κοιμηθω στο χαλακι ή στο δρομο. Και ξερεις μού λεει τι σημαινει να μεινεις βραδυ εξω στο Κάλι. Θα σε βρισκουμε κομματι-κομματι σε καθε στενό.
βαλε και ενα ΒΖΙΝΝΝΝ ειναι πιασαρικομεινεεεεε θα πεσουν οι τιμές μην φοβασε , ηλεκτρικο λενε θα παει 0,007 η κιλοβατωρα και καυσιμα 0,20 λεπτα το λιτρο ..
Αρχοντα θα σε κανει εδω ο Κουλης
Nαι ε? Πολυ φοβαμαι ομως οτι θα ερθουμε σε καμια δεκαρια χρονια για διακοπες στην Ελλαδα και ακομη ο Κουλης θα ειναι πρωθυπουργοςΓια να μην ακουσει και διαβασει τα ξεφτιλίκια εδω μεσα που εχουν να πεσουν ειναι ικανος να παει και Ανταρτικη και να πηδαει πιγκουινους
γραφω παντα τα ιδια...το τονισα και πιο πανω σε σχολιο που κανω στον νιπλη...ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι ο Κουλης ειναι πισω απο αυτο..Αλλα εμενα μου αρεσει να ξερω για τι πραγμα μιλαω,..δεν πεφτω λοιπον απο τα συννεφα οταν ακουω οτι καποιος ακουει καποιου αλλου τα απλυτα...το 04-05 ολοι οι αμερικανοι ηξεραν ο βουδας που ειχαμε πθ ηταν γκευ..τοτε δεν μας ενοιαξε?και θα μιλησουν τωρα οι Αμερικανοι για παρακολουθησεις τηλεφωνων???στην ελλαδα???που τοτε ηξεραν μεχρι και τι θα φαει ο Αντζελο 6 ωρες μετα??θαθελα να σεβλεπα να γραφεις το ιδιο παντα....
Ποιος ειναι ο Αντζελο ρε τύπεγραφω παντα τα ιδια...το τονισα και πιο πανω σε σχολιο που κανω στον νιπλη...ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι ο Κουλης ειναι πισω απο αυτο..Αλλα εμενα μου αρεσει να ξερω για τι πραγμα μιλαω,..δεν πεφτω λοιπον απο τα συννεφα οταν ακουω οτι καποιος ακουει καποιου αλλου τα παλυτα...το 04-05 ολοι οι αμερικανοι ηξεραν ο βουδας που ειχαμε πθ ηταν γκευ..τοτε δεν μας ενοιαξε?και θα μιλησουν τωρα οι Αμερικανοι για παρακολουθησεις τηλεφωνων???στην ελλαδα???που τοτε ηξεραν μεχρι και τι θα φαει ο Αντζελο 6 ωρες μετα??
ενας που τρωει πολυ...δεν τον ξερειςΠοιος ειναι ο Αντζελο ρε τύπε
Ποιος ειναι ο Αντζελο ρε τύπε
οριστε δεξια προπαγανδα....και οι δυο ψευδονταιενας που τρωει πολυ...δεν τον ξερεις