Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.667
Πόντοι
3.656
Το πνευμα μου ειναι ηδη εκει. Απομενει ενα αεροπλανο να μεταφερει και το σαρκίο μου.
δεν μπορεις να λογκαρεις απο εκει...να το ξερεις...εξακριβωμενο...θα παθεις στερητικα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506
Δεν μπορω να σου περιγραψω ποσο αστειο μου φαινεται,το να μιλανε οι Αμερικανοι για παρακολουθησεις τηλεφωνων...Οχι οτι δεν ειναι ο Κουλης πισω απο την υποθεση...Ηλιου φαεινοτερο οτι ειναι...
παντου γινετε ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΜΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ...αυτο ειναι το σωστο. Ο τυπος ειναι μονο για σελφι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Δεν μπορω να σου περιγραψω ποσο αστειο μου φαινεται,το να μιλανε οι Αμερικανοι για παρακολουθησεις τηλεφωνων...Οχι οτι δεν ειναι ο Κουλης πισω απο την υποθεση...Ηλιου φαεινοτερο οτι ειναι...
τυπε εχει περασει στο ντουκου γιατι πολυ απλα ειναι ολοι σκασμενοι στα λεφτα απο τα μεσα, αν ηταν σε αλλη χωρα θα ειχε πεσει Κυβερνηση για πλακα

akominis

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
12
Πόντοι
0
Μπορεί να μη τους αγόρασε η Αυγή ....πάντως κάποιος πλήρωσε γιαυτό το "opinion"

Fav6AmSWYAE-j0Z.jpg
Fav5zp7XoAAoR_0.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
δεν μπορεις να λογκαρεις απο εκει...να το ξερεις...εξακριβωμενο...θα παθεις στερητικα
Ποιο μπου ρε τύπε.
Η συγκεκριμενη μου δηλωσε οτι αν την απατησω ποτέ, θα βρεθω με κομμενο το λαιμο και αν μπω σε τιποτα υποπτα σάιτ θα κοιμηθω στο χαλακι ή στο δρομο. Και ξερεις μού λεει τι σημαινει να μεινεις βραδυ εξω στο Κάλι. Θα σε βρισκουμε κομματι-κομματι σε καθε στενό.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.667
Πόντοι
3.656
παντου γινετε ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΜΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ...αυτο ειναι το σωστο. Ο τυπος ειναι μονο για σελφι
οποτε μας νοιαζει το να μη μαθευτει?οχι το οτι γινεται συστηματικα παντου?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
τα ποντίκια είναι τα πρώτα που φεύγουν όταν βυθίζεται το καράβι
Για να μην ακουσει και διαβασει τα ξεφτιλίκια εδω μεσα που εχουν να πεσουν ειναι ικανος να παει και Ανταρτικη και να πηδαει πιγκουινους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Ποιο μπου ρε τύπε.
Η συγκεκριμενη μου δηλωσε οτι αν την απατησω ποτέ, θα βρεθω με κομμενο το λαιμο και αν μπω σε τιποτα υποπτα σάιτ θα κοιμηθω στο χαλακι ή στο δρομο. Και ξερεις μού λεει τι σημαινει να μεινεις βραδυ εξω στο Κάλι. Θα σε βρισκουμε κομματι-κομματι σε καθε στενό.
μεινεεεεε θα πεσουν οι τιμές μην φοβασε , ηλεκτρικο λενε θα παει 0,007 η κιλοβατωρα και καυσιμα 0,20 λεπτα το λιτρο ..
Αρχοντα θα σε κανει εδω ο Κουλης

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506
μεινεεεεε θα πεσουν οι τιμές μην φοβασε , ηλεκτρικο λενε θα παει 0,007 η κιλοβατωρα και καυσιμα 0,20 λεπτα το λιτρο ..
Αρχοντα θα σε κανει εδω ο Κουλης
βαλε και ενα ΒΖΙΝΝΝΝ ειναι πιασαρικο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Για να μην ακουσει και διαβασει τα ξεφτιλίκια εδω μεσα που εχουν να πεσουν ειναι ικανος να παει και Ανταρτικη και να πηδαει πιγκουινους
Nαι ε? Πολυ φοβαμαι ομως οτι θα ερθουμε σε καμια δεκαρια χρονια για διακοπες στην Ελλαδα και ακομη ο Κουλης θα ειναι πρωθυπουργος

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.667
Πόντοι
3.656
θαθελα να σεβλεπα να γραφεις το ιδιο παντα....
γραφω παντα τα ιδια...το τονισα και πιο πανω σε σχολιο που κανω στον νιπλη...ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι ο Κουλης ειναι πισω απο αυτο..Αλλα εμενα μου αρεσει να ξερω για τι πραγμα μιλαω,..δεν πεφτω λοιπον απο τα συννεφα οταν ακουω οτι καποιος ακουει καποιου αλλου τα απλυτα...το 04-05 ολοι οι αμερικανοι ηξεραν ο βουδας που ειχαμε πθ ηταν γκευ..τοτε δεν μας ενοιαξε?και θα μιλησουν τωρα οι Αμερικανοι για παρακολουθησεις τηλεφωνων???στην ελλαδα???που τοτε ηξεραν μεχρι και τι θα φαει ο Αντζελο 6 ωρες μετα??

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
γραφω παντα τα ιδια...το τονισα και πιο πανω σε σχολιο που κανω στον νιπλη...ειναι ηλιου φαεινοτερο οτι ο Κουλης ειναι πισω απο αυτο..Αλλα εμενα μου αρεσει να ξερω για τι πραγμα μιλαω,..δεν πεφτω λοιπον απο τα συννεφα οταν ακουω οτι καποιος ακουει καποιου αλλου τα παλυτα...το 04-05 ολοι οι αμερικανοι ηξεραν ο βουδας που ειχαμε πθ ηταν γκευ..τοτε δεν μας ενοιαξε?και θα μιλησουν τωρα οι Αμερικανοι για παρακολουθησεις τηλεφωνων???στην ελλαδα???που τοτε ηξεραν μεχρι και τι θα φαει ο Αντζελο 6 ωρες μετα??
Ποιος ειναι ο Αντζελο ρε τύπε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.779
Πόντοι
5.506

Stories

Νέο!

Stories