Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Τύπε εισαι μεγαλη ταλενταρα εσυ, πού ησουνα κρυμμενος?
Και για πες ρε μεγαλε, πώς θα γινει να εχουμε πρωθυπουργο την Κεφαλογιαννη εντος τετραετιας? Θα κερδισει ο Κουλης τις εκλογες, θα παραιτηθει και θα αναλαβει η Κεφαλογιαννη?
την ειρωνεια κρατα τη για τα μουτρα σου
εντος της επομενης τετραετιας εννοω, ξυπνα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Η ευκαιρια του να κατσει 3 χρονια στο Μαξιμου και να τον βριζουν ολοι....σπουδαια ευκαιρια.
Η Ιστορία τον εγραψε ως πρωθυπουργο της Ελλαδας. Τωρα τι λεμε εσυ κι εγω, λιγη σημασια εχει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

την ειρωνεια κρατα τη για τα μουτρα σου
εντος της επομενης τετραετιας εννοω, ξυπνα
Ε ναι, εξηγησε μας, τεχνικά πώς θα γινει. Περιμενω.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Η Ιστορία τον εγραψε ως πρωθυπουργο της Ελλαδας. Τωρα τι λεμε εσυ κι εγω, λιγη σημασια εχει.

Ε ναι, εξηγησε μας, τεχνικά πώς θα γινει. Περιμενω.
εκλογες με κουλη, δεν εχει αυτοδυναμια η νδ, κυβερνηση συριζα-πασοκ, νεος προεδρος στη νδ η ολγα, εκλογες στην τετραετια, πρωθυπουργος ολγα.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.789
Πόντοι
19.795
Το μοναδικό κόμμα που ξέρει ότι θα είναι στην κυβέρνηση πριν τίς εκλογές, ότι και να γίνει, είναι το ΠΑΣΟΚ.:confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.017
Πόντοι
5.506
Και φυσικα μερικοί απορουν πως φτασαμε στην πφα, ο σαμαραςτην εφερε
Μουντζα.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.027
Πόντοι
6.256
Που τον θυμηθηκατε ρε τον σαμαρά, περασμενα ξεχασμένα ρε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
εκλογες με κουλη, δεν εχει αυτοδυναμια η νδ, κυβερνηση συριζα-πασοκ, νεος προεδρος στη νδ η ολγα, εκλογες στην τετραετια, πρωθυπουργος ολγα.
Μπραβο, μετα παρεξηγιεσαι που σε λεω ταλενταρα.
Για πες μας λοιπον, πώς θα βγουν τα νουμερα με πρωτο κομμα τη ΝΔ μη αυτοδυναμη, ωστε να εχουμε 151 Συριζα-ΠΑΣΟΚ. Περιμενω

Το μοναδικό κόμμα που ξέρει ότι θα είναι στην κυβέρνηση πριν τίς εκλογές, ότι και να γίνει, είναι το ΠΑΣΟΚ.:confused:
Το μοναδικο κομμα που ξερει οτι δεν προκειται να συμμετασχει σε καμια κυβερνηση μετα τις εκλογες, ειναι το ΠΑΣΟΚ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Προφανως ομως, εγω φταιω. Οταν συζηταω με καποιον που αγνοει απλα μαθηματικα, οτι δηλαδη ΔΕΝ γινεται να εχουν 151 Συριζα-ΠΑΣΟΚ με πρωτο κομμα τη ΝΔ μη αυτοδυναμη, προφανως φταιω εγω. Συνομιλω με καποιον ασχετο, που αγνοει βασικα πραγματα. Καλα, τα υπολοιπα για αρχηγια της Ολγας προκαλουν ακατασχετα γελια

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.235
Πόντοι
6.056
χρειάζεται νέο κόμμα κυριάκου 3% σαν τσοντούλα μετά απο 2-3 τετραετίες της Ολγάρας που λογικά θα έχει φθορά

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Πω ρε φίλε τρικυμία......

Κατάλαβα μπρο θα έχεις κάποια οικονομική άνεση ή θα είσαι καλά ενσωματωμένος στη σαπίλα της Ελλάδας, οπότε δεν σε βολεύει να χαλάσει η σούπα.

Αν κάνω λάθος πες μου.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Προφανως ομως, εγω φταιω. Οταν συζηταω με καποιον που αγνοει απλα μαθηματικα, οτι δηλαδη ΔΕΝ γινεται να εχουν 151 Συριζα-ΠΑΣΟΚ με πρωτο κομμα τη ΝΔ μη αυτοδυναμη, προφανως φταιω εγω. Συνομιλω με καποιον ασχετο, που αγνοει βασικα πραγματα. Καλα, τα υπολοιπα για αρχηγια της Ολγας προκαλουν ακατασχετα γελια

Με πονάει που το λέω τύπε αλλά ο δικός σου θα είναι πάλι στα πράγματα.

Για αυτό έχω δρομολογήσει τέλος 23 να φύγω από την χώρα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.309
Πόντοι
3.936
Εδωσε κωλαντερο στους δανειστες ο σκιζω τα μνημονια με τα Ζαπεια 1 και 2 και οταν ζητησε ψιχουλα προεκλογικα μπας και εκλεγει ξανα οπως ηταν αναμενομενο του ειπαν να παει να γαμηθει και πηρε τα αρχιδια μου....αλλος ενας επαγγελματιας κωλοτουμπας που στο τελος πηρε αυτο που του αξιζε.
Μέρα με τι μέρα τα έσκιζε

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
βρε στραβουλιακα, που γραφω εγω για ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΝΔ?? αν ειναι πρωτο κομμα νδ, για ποιο λογο να αλλαξει ηγεσια??
Μιλαμε για την περιπτωση που δεν κερδισει τις επομενες εκλογες, και που δεν θα κανει και συγκυβερνηση. Τοτε μονο θα τεθει θεμα ηγεσιας

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.309
Πόντοι
3.936
Μιλαμε για τον τυπο που με το που βγηκε πρωθυπουργος την ιδια μερα στη συνεντευξη τυπου απο εκει που εσκιζε τα μνημονια με τα Ζαπεια δηλωσε οτι οι υποχρεωσεις μας στους δανειστες μας δεσμευουν και ειναι ιερες....ουτε τα προσχηματα δεν κρατησε το μονοφθαλμο ανθρωπακι.
Και την τελευταία μέρα δεν παρέδωσε τα κλειδιά ως όφειλε.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.309
Πόντοι
3.936
  • Like
Αντιδράσεις: ROB. C

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.017
Πόντοι
5.506
Κατάλαβα μπρο θα έχεις κάποια οικονομική άνεση ή θα είσαι καλά ενσωματωμένος στη σαπίλα της Ελλάδας, οπότε δεν σε βολεύει να χαλάσει η σούπα.

Αν κάνω λάθος πες μου.
Ρε τύπε, έβαλες σε μια παράγραφο, ελευθερίες, μαύρους, που και πως κατουράμε, φορολογίες και επίγειους παραδείσους. Το γάμησες και ψόφησε δηλαδή.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Ρε τύπε, έβαλες σε μια παράγραφο, ελευθερίες, μαύρους, που και πως κατουράμε, φορολογίες και επίγειους παραδείσους. Το γάμησες και ψόφησε δηλαδή.

Εντάξει φίλε τότε βάζω μόνο μια λέξη: Ελευθερία

Τι ελευθερίες σου παρέχει το δόγμα Νόμος και Τάξη;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.284
Πόντοι
12.756
Τυπε μπορεί να μην είχε μεγκαμπαιτ .. κουμάντο στην τσέπη του θα κάνεις ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.017
Πόντοι
5.506
Εντάξει φίλε τότε βάζω μόνο μια λέξη: Ελευθερία

Τι ελευθερίες σου παρέχει το δόγμα Νόμος και Τάξη;
Να το αντιστρεψω, σε τι εισαι εγκλωβισμενος;

Τυπε μπορεί να μην είχε μεγκαμπαιτ .. κουμάντο στην τσέπη του θα κάνεις ;
Ε ας εγραφε και ενα «πωλειται σαξο 1100 μοντελο 99 τιμη ευκαιριας».

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom