papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.343
- Πόντοι
- 27.261
τι σου ελεγα ?Θα πάω Αργεντινή που έχει ένα 50 cents
παρτα και 2η φορα τωρα να ισιωσεις
τι σου ελεγα ?Θα πάω Αργεντινή που έχει ένα 50 cents
Παίζει πολύ uber σε αυτές τις χώρες ....κ έχει γίνει πανάκριβο το uber ...πολλές φορές πιο ακριβό από κανονικό ΤαξίΡωτησα την κολομπιανα μου ποσο εχει παει η βενζινη εκει, και δεν ηξερε να μου πει, απο τοτε που στουκαρισε την μοτοσικλετα της κυκλοφορει μονο με UBER
Έχει αμάξια αυτή .......δύο σπίτια στο miami ,bolivia αλλα κουβαλά κ τρία τεκναTύπε βολκανο τι σου λεει η Αργεντινέζα? Εχει paseo millionario στην Αργεντινή ή ειναι μονο κολομβιανό φαινομενο?
Eτσι ειναι. Αν μπεις σε κανονικο ταξι κινδυνευεις να σε απαγαγει ο οδηγος και να σε οδηγησει σε ΑΤΜ για να του δωσεις ολα τα λεφτα σου. Πολλα ταξι ειναι κλεμμενα ή ψευτικα. Με ρωτησε η Κολομπιανα αν τα ταξι ειναι ασφαλη στην Ελλαδα και της ειπα ναι, εδω στην Ελλαδα οι επιβατες ειναι αυτοι που καμια φορα ληστευουν τους ταξιτζηδες. Εμεινε με το στομα ανοικτο. Σε τι υπεροχη και ασφαλη χώρα μενεις μου λεει.Παίζει πολύ uber σε αυτές τις χώρες ....κ έχει γίνει πανάκριβο το uber ...πολλές φορές πιο ακριβό από κανονικό Ταξί
Εγκαθίδρυθηκαν στην συνείδηση του καταναλωτή κ προσφέρουν κ ασφάλεια που είναι σημαντικό στις τρίτες χώρες .....
Είσαι θεοςEτσι ειναι. Αν μπεις σε κανονικο ταξι κινδυνευεις να σε απαγαγει ο οδηγος και να σε οδηγησει σε ΑΤΜ για να του δωσεις ολα τα λεφτα σου. Πολλα ταξι ειναι κλεμμενα ή ψευτικα. Με ρωτησε η Κολομπιανα αν τα ταξι ειναι ασφαλη στην Ελλαδα και της ειπα ναι, εδω στην Ελλαδα οι επιβατες ειναι αυτοι που καμια φορα ληστευουν τους ταξιτζηδες. Εμεινε με το στομα ανοικτο. Σε τι υπεροχη και ασφαλη χώρα μενεις μου λεει.
Νόμιζα είναι παγωτό αυτό το καγιάκ...Kayak.com Μπα, για πτησεις το Skyscaner.com και για ξενοδοχεια το Booking.com η, το Agoda
Ε αφου το λεει ο Μαυρικης...Δήλωση Χρήστου Μαυρίκη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Τις προαλλες βρισκοταν στο Darien για βολτα. Και ειχαν καποια τοπικη γιορτη εκει και ηταν ολοι μεθυσμενοι, ακομη και οι αστυνομικοι. Πλησιαζει εναν αστυνομικο και του λεει "γιατι ειστε πιωμενοι? αν καποιος με ληστεψει ποιος θα με προστατεψει?" και της απανταει ο μπατσος "να υπερασπιστειτε τον εαυτο σας senιorita, παρτε ενα μπουκαλι μπυρα και αν καποιος σας ενοχλησει σπαστε του το στο κεφαλι"Είσαι θεος
Ισκεντερ άλλη κλαση
Θυμισου αυτο που θα σου πω τωρα. Η επομενη δηλωση μπουχεσα, θα ειναι οτι δεν θα πολιτευθει στις επομενες εκλογες. Και ασε τους διαφορους ονειροπολους να ονειρευονται "παρεμβασεις" βαρυσημαντες απο Καραμανλη και διαφορες τετοιες μαλακιεςΤελικά όσοι σπάτε μπάλες θα μας προτείνετε τίποτα η μπά?
Σε αλλά νέα λέει δυσαρεστημενος ο Σαμαράς απο την πολιτική Μητσοτάκη.
Στα @@ μας κυρ-Αντώνη.Σχόλασες γρήγορα εσύ...
Τέλος κάτι άκουσα για τέλος του μήνα ανακοίνωση από Βούδα Ραφήνας.
Μάλλον για το νεο Pro Evolution....
Αυτό πιστεύω και εγώ.Θυμισου αυτο που θα σου πω τωρα. Η επομενη δηλωση μπουχεσα, θα ειναι οτι δεν θα πολιτευθει στις επομενες εκλογες. Και ασε τους διαφορους ονειροπολους να ονειρευονται "παρεμβασεις" βαρυσημαντες απο Καραμανλη και διαφορες τετοιες μαλακιες
Ιδια με την προηγουμενη δηλαδη.Θυμισου αυτο που θα σου πω τωρα. Η επομενη δηλωση μπουχεσα, θα ειναι οτι δεν θα πολιτευθει στις επομενες εκλογες. Και ασε τους διαφορους ονειροπολους να ονειρευονται "παρεμβασεις" βαρυσημαντες απο Καραμανλη και διαφορες τετοιες μαλακιες
Η επομενη ΠτΔ ειναι η Σακελλαροπουλου, ως το 2030. Μετα προφανως δεν μπορουμε να το γνωριζουμε. Ο Κωστακης δεν εχει ορεξη να αλλάξει ούτε σταυροπόδι στον καναπε, θα ασχοληθει με ο,τιδηποτε?Αυτό πιστεύω και εγώ.
Και για το Pro παιζει...
Αυτό μας έλλειπε τώρα...
Πολύ το φοβάμαι για ΠτΔ στο άμεσο μέλλον...
Να πας να ζησεις στο Ιραν τύπε
Τι ειναι "λαϊκή δεξια"?Ιδια με την προηγουμενη δηλαδη.
Κριμα για τους οπαδους της λαικης δεξιας.
Μακάρι ισχύει.Η επομενη ΠτΔ ειναι η Σακελλαροπουλου, ως το 2030. Μετα προφανως δεν μπορουμε να το γνωριζουμε. Ο Κωστακης δεν εχει ορεξη να αλλάξει ούτε σταυροπόδι στον καναπε, θα ασχοληθει με ο,τιδηποτε?
Η όποια διάφορα δεν νομίζεις πως θα φανεί στις εκλογές και όχι από τις δημοσκοπήσεις , αρκετά αμφιβόλου ποιότητας;Αυτο που εχει συμβει με τον Κουλη ειναι ανευ προηγουμενου, και πολυ κακώς δεν εχει αξιολογηθει απο τους διαφορους "ειδημονες".
Ειναι η πρωτη φορα που κυβερναει η ΝΔ και η διαφορά απο το δευτερο κομμα δεν μειωνεται με τιποτα. Επισης ειναι η πρωτη φορα που η ΝΔ δεν εχει απωλειες σε βουλευτες για ολη τη θητεια της (πλην του γραφικού Μπογδάνου). Τέλος ειναι η πρωτη φορα που ο αρχηγος της ΝΔ δεν εχει εσωκομματικη αντιπολιτευση, δεν υπαρχει διεκδικητής της αρχηγιας.
Πιο ανετη θητεία και επανεκλογη το 2023 δεν θα εχει ξαναϋπάρξει ποτέ.
Αναρωτιεμαι μαλιστα πώς θα χασει εστω το 2027.