sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 187
- Like
- 48.792
- Πόντοι
- 26.141
Άστον τώρα τον αστρατευτοΠου ειναι ο αρχιρεζιληςνα βαλει μαρθα βούρτση
Μαζεύει τα αβγά από το κοτέτσι
Άστον τώρα τον αστρατευτοΠου ειναι ο αρχιρεζιληςνα βαλει μαρθα βούρτση
Άστον τώρα τον αστρατευτο
Μαζεύει τα αβγά από το κοτέτσι![]()
Πηγε εντεκα και ακομα να φανειΆστον τώρα τον αστρατευτο
Μαζεύει τα αβγά από το κοτέτσι![]()
Ε ποσο ν αντέξει και αυτος…μερα νυχτα πανω απο ενα πληκτρολογιο να τους ξεπλύνει ολους και αυτοι κανουν ολο μαλακιες…Πηγε εντεκα και ακομα να φανει
Μπορει να του απαντησε κανεις με ΠΜ που πηγαν τα 200 μυρια του δανειου και να μην έχει άλλες ερωτησειςΕ ποσο ν αντέξει και αυτος…μερα νυχτα πανω απο ενα πληκτρολογιο να τους ξεπλύνει ολους και αυτοι κανουν ολο μαλακιες…
Ειπε να το ριξει στον υπνο …
Κρίμα που λείπει κ ο μπαρμπαπηδουλαςΠηγε εντεκα και ακομα να φανει
Ο μπαρμπαπηδουλας ηταν πονηροξεφτιλομαλακακος.Κρίμα που λείπει κ ο μπαρμπαπηδουλας
Τύπε...ξέρεις ότι αυτό είναι το καλύτερο σενάριο ε???Ερώτηση 2η κοπρολαλιά
Αν η κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία ήθελε να παρακολουθήσει τον Ανδρουλάκη για δικό της πολιτικό όφελος θα το έκανε όταν ήταν ευρωβουλευτής και θα σταματούσε την παρακολούθηση δύο μέρες αφοτου γίνονταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ;
Εσύ που δεν έχεις μικρόφωνο ξέρεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να βρίζεις και να λες για μικρόφωνα;
Γιατί για λογικές απαντήσεις δεν σε βλέπω
Τελικά θα πας στους κοντινούς σου γιατρούς;
Αν είσαι γιατρός τζάμπα θα είναι
Αλλά μία που σε λυπάμαι μπορώ να συνεισφέρω σε και εγώ σεκάτι
Στο χωριό μ τους λέμε μσοχαζους..= μισο χαζους οχι τερμα...!!!Ο μπαρμπαπηδουλας ηταν πονηροξεφτιλομαλακακος.
Ο ρχ ειναι απλα ο αγαθός της παρεας που οτι και να σου πει δεν πειράζει, αγαθοχαζούλης δηλαδή.
Ο ρχ ειναι και ρεζίλης, πως τους λετε στο χωριο σας αυτουςΣτο χωριό μ τους λέμε μσοχαζους..= μισο χαζους οχι τερμα...!!!![]()
θα πεθανω ο μπουστης με 2 απωθημενα στη ζωη μου. Κιμ και Μαρεβα.Οταν νοσησε ο δικος μας του λεγατε οτι γαμιεται!!!
![]()
Κιμ Γιονγκ Ουν: Έκλαιγαν οι Βορειοκορεάτες όταν ανακοινώθηκε ότι ο ηγέτης τους νόσησε από κορονοϊό
Τη «νίκη» της χώρας του επί της πανδημίας του νέου κορονοϊού ανακήρυξε την Τετάρτη (10.08.2022) ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν. Εδώ και δύοwww.newsit.gr
θες να πηδηξεις τον κιμ και την μαρεβα?θα πεθανω ο μπουστης με 2 απωθημενα στη ζωη μου. Κιμ και Μαρεβα.![]()
Την Κιμ Τζο τυπε, ειπαμε να εχουμε βιτσια και ανωμαλιες, αλλα οχι και ετσι.θες να πηδηξεις τον κιμ και την μαρεβα?![]()
Δεν ειμαι εδω για να κρινω αγαπητε κωλο-γερε..την κιμ,τον κιμ και τους 2 μαζι,οτι θες!!!θες κανα βιντεακι απο κιμ τωρα που το ειπαμε??Την Κιμ Τζο τυπε, ειπαμε να εχουμε βιτσια και ανωμαλιες, αλλα οχι και ετσι.![]()
![]()
![]()
Βιντεακι ΤΗΣ Κιμ πληρωνω οσο-οσο. ΤΟΥ Κιμ οχι.Δεν ειμαι εδω για να κρινω αγαπητε κωλο-γερε..την κιμ,τον κιμ και τους 2 μαζι,οτι θες!!!θες κανα βιντεακι απο κιμ τωρα που το ειπαμε??
για να μην ξεχνανε μερικοι κλοουν τσιμπουτακτικοι πως βγηκε ο κουλης...Ξερουμε και την δεκσά για τι και πως ξεσηκώνεται...
![]()