kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.071
- Πόντοι
- 6.256
Να πας να παρεις τα φαρμακα σου τυπε.....
Ξερω, μονο ο αλεξουκος θα με στηριξει .
Να πας να παρεις τα φαρμακα σου τυπε.....
Δε χαλαρώνετε λιγο;
Θελετε να πεσει η κυβερνηση επειδη παρακολουθουσαν το τηλεφωνο του αρχηγου του κλεφτοπασοκ;
Σιγα τα ωά.
Μηπως νομιζετε πως υπαρχει πληθωρα ικανων πολιτικων για τη διαδοχη κουλη;.
Κουνια
Φυσικά και δεν υπάρχει πληθώρα ικανών πολιτικών. Αυτό είναι πασιφανές.Μηπως νομιζετε πως υπαρχει πληθωρα ικανων πολιτικων για τη διαδοχη κουλη;.
Κουνια που σας κουναγε, ειναι προγραμματισμενο να μεινει και αλλη τετραετια,
Εγραψες κατι για μαναδες εμαθα;ολο το φορουμ το γνωριζει αυτο ρε ναυαγε. τα γουστα τα δικα σου περιεχουν διατρηση της σουφρας σου απο εκδιδομενη αντε και απο κανα κουλη
ΑκριβώςΦυσικά και δεν υπάρχει πληθώρα ικανών πολιτικών. Αυτό είναι πασιφανές.
Και φυσικά θα μείνει άλλη μια τετραετία, μέχρι να φτάσει και το τελευταίο ευρώ του πακέτου "ανάκαμψης" στα χέρια πού είναι προγραμματισμένο να φτάσει.
Εγραψες και συ κατι για μαναδες εμαθα;Αργεις πουστρακι αλλα τα πιανεις τελικα....
Α μπραβο, κυρια θα εισαι, ΚΥΡΙΑ, πως ηταν η βιταμουλα, ετσι θα εισαι.Οχι πουστρακι εγω γραφω για τους Πακογαμιαδες που σε χυνουν στα τσοντοσινεμα....μπουστικη κιθαρα!
Χορωδια οι βλαμμενοι (εξαιρειται ο κωλο-γερος που ειναι κυριος οπου τοποθετειται, χρονια τωρα).
Εχεις χαζεψει απο το χυσαμολι μωρη κωλογρια;Α μπραβο, κυρια θα εισαι, ΚΥΡΙΑ, πως ηταν η βιταμουλα, ετσι θα εισαι.
Tρολαρω τον Μητσοτακη, δεν εχω κρυψει απο τοτε που μπαινω στα πολιτικα οτι δεν τον παω, δεν τον εχω αποκαλεσει ποτε ομως Κουλη, επειδη σεβομαι τον θεσμο, και δεν τον εχω βρισει ποτε. Απο την αρχη εγραψα οτι με προσβαλει να εχω ψηφισει εναν πρωθυπουργο που του φωναζω οτι γαμιεται.Χορωδια οι βλαμμενοι (εξαιρειται ο κωλο-γερος που ειναι κυριος οπου τοποθετειται, χρονια τωρα).
Τι σχεση εχει ο θεσμος με το προσωπο....δηλαδη αμα ο προσωρινος κατοχος της θεσης ειναι ανθρωπινο μουνοπανο δεν θα τον βριζουμε απο σεβασμο για το αξιωμα του;Καλες μαλακιες λες και εσυ....Tρολαρω τον Μητσοτακη, δεν εχω κρυψει απο τοτε που μπαινω στα πολιτικα οτι δεν τον παω, δεν τον εχω αποκαλεσει ποτε ομως Κουλη, επειδη σεβομαι τον θεσμο, και δεν τον εχω βρισει ποτε. Απο την αρχη εγραψα οτι με προσβαλει να εχω ψηφισει εναν πρωθυπουργο που του φωναζω οτι γαμιεται.
ΒΛΑΚΟΚ το χυσοδοχειο των Τσοντοσινεμα!!!ΒΛΑΚΟΥΛ
Γι αυτο εκανα την υπενθυμιση μεσω παρενθεσεως, γιατι γνωριζομαστε καποιοι εδω μεσα και ξεχωριζουμε πως απευθυνομαστε σε ποιους.Tρολαρω τον Μητσοτακη, δεν εχω κρυψει απο τοτε που μπαινω στα πολιτικα οτι δεν τον παω, δεν τον εχω αποκαλεσει ποτε ομως Κουλη, επειδη σεβομαι τον θεσμο, και δεν τον εχω βρισει ποτε. Απο την αρχη εγραψα οτι με προσβαλει να εχω ψηφισει εναν πρωθυπουργο που του φωναζω οτι γαμιεται.
Εσυ ξερεις απο μουνοπανα, καθε πρωι βλεπεις στον καθρεφτη.Τι σχεση εχει ο θεσμος με το προσωπο....δηλαδη αμα ο προσωρινος κατοχος της θεσης ειναι ανθρωπινο μουνοπανο δεν θα τον βριζουμε απο σεβασμο για το αξιωμα του;Καλες μαλακιες λες και εσυ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΒΛΑΚΟΚ το χυσοδοχειο των Τσοντοσινεμα!!!
Tι αναλαμπη ειναι αυτη ρε τύπε?Δε χαλαρώνετε λιγο;
Θελετε να πεσει η κυβερνηση επειδη παρακολουθουσαν το τηλεφωνο του αρχηγου του κλεφτοπασοκ;
Σιγα τα ωά.
Μηπως νομιζετε πως υπαρχει πληθωρα ικανων πολιτικων για τη διαδοχη κουλη;.
Κουνια που σας κουναγε, ειναι προγραμματισμενο να μεινει και αλλη τετραετια,
Η ακυβερνησία ειναι το χειροτερο για μια χώρα.
Συνέλθετε,
Λες και οι πολιτικοί ειναι παρθεναγωγειο.
Του την χάλασαν. Το 2ο πακέτο δεν έρχεταιΦυσικά και δεν υπάρχει πληθώρα ικανών πολιτικών. Αυτό είναι πασιφανές.
Και φυσικά θα μείνει άλλη μια τετραετία, μέχρι να φτάσει και το τελευταίο ευρώ του πακέτου "ανάκαμψης" στα χέρια πού είναι προγραμματισμένο να φτάσει.