Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.505
Πόντοι
27.261
Εσύ τι γκρινιάζεις ρε ψυχάκια; Αφού είσαι σε μόνιμες διακοπές στη Λέρο με έξοδα του κράτους.

Happy Show GIF by Bayerischer Rundfunk

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.017
Πόντοι
5.506
αδειασε το βημα ο ηλιθιος κυριακος και ο βαγγελας παει σπιτι του ΤΩΡΑ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
είναι υποχρεωμένος ο κούλης να εξηγήσει τους λόγους εθνικού συμφέροντος για την παρακολούθηση του ανδρουλάκη,
Εισαι με τα καλα σου?
Θα βγει μια κυβερνηση να πει για ποιον λογο ενεργουν οπως ενεργουν οι μυστικες της υπηρεσιες? Εχετε τρελαθει εντελως μερικοι?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Εισαι με τα καλα σου?
Θα βγει μια κυβερνηση να πει για ποιον λογο ενεργουν οπως ενεργουν οι μυστικες της υπηρεσιες? Εχετε τρελαθει εντελως μερικοι?
ρε συ κοτζάμ ευτραφές παλουκάρι το μπουμπούκι του δημοτικού παριστάνεις ? το Μπόμπο ?:cheesy:
οι "μυστικές" υπηρεσίες που σκαρφίστηκαν κ "κάρφωσαν" την αρμενία στον κούλη υπάγονται ,χωρίς οκευ δεν ενεργούν
σε παρακολούθηση υπόπτου όταν είναι πολιτικό θεσμικό πρόσωπο.
Αν έχεις καταλάβει δεν παρακολουθούσαν τον Βλαστό ούτε τον Κουφοντίνα,
παρακολουθούσαν Αρχηγό πολιτικού κόμματος

Εαν υπήρχε θέμα εθνικού συμφέροντος δεν θα υπήρχαν παραιτήσεις
ούτε ο ανδρουλάκης είναι αυτοκτονικός να θέσει θέμα αν είχε χεσμένη τη φωλιά του

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
Εισαι με τα καλα σου?
Αν δεν μπορεί να πει γιατί κ πως ενεργούν μυστικές υπηρεσίες..
Να μας πει για τους σπιουνος μυστικοσύμβουλους..
Έργο παράγουν κ αυτοί,
για το καλό του τόπου-ατοπου..
:confused: :confused: :confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τύπε, εσύ μας έλεγες ότι τον Ανδρουλάκη τον παρακολουθούσαν εσωκομματικοί του αντίπαλοι κατά τη διάρκεια εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Παίζει ακόμα αυτό το σενάριο;
Τι έγραψες και τι σου είχα απαντήσει
Εγραψες

Αρχηγός κόμματος καταγγέλει ότι του έχουν παγιδεύσει το τηλέφωνο και δε τρέχει κάστανο.

Απάντησα

Κατά τη διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών του κόμματός του

Δεν έγραψα ποτέ ότι την παρακολουθούσαν οι πολιτικοί του φίλοι

Άφησα να υπονοηθεί βέβαια ότι θα μπορούσε να συμβαίνει αυτό

Όπως έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου καταρχάς σε αυτά τα πράγματα υπάρχουν πολλές μυστικές πτυχές

Όταν βλέπεις τη Βουλή ότι ζητάνε εμπιστευτικότητα και τους κλείνουνε τα κινητά φαντάσου

Τώρα βέβαια αυτό που έλεγες δεν τρέχει κάστανο

Φυσικά τρέχει
Παραιτήσεις συνεντεύξεις συνέντευξη το τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης εξεταστική επιτροπή φυσικά γίνεται της παλαβής

Εκτός λοιπόν από τις σκέψεις μου στο προηγούμενο μήνυμα να συζητήσουμε στο συγκεκριμένο θέμα που έβαλες

Η παρακολούθηση του Ανδρουλάκη τελείωσε δύο μέρες αφότου έγινε αρχηγός του κιναλ

Βλέπεις λογικό η κυβέρνηση να είχε δώσει εντολή να γίνονται παρακολουθήσεις πριν να γίνει αρχηγός του κιναλ και μετά να τις σταμάτησε;

Αν ήξερε η κυβέρνηση για την παρακολούθηση

Και όταν εννοώ κυβέρνηση ενώ πολύ υψηλά ιστάμενους όχι αναγκαστικά ο Μητσοτάκης

Εκτός από αυτά που λέγονται από την κυβέρνηση και εκτός αυτά που θα πει αύριο ο Μητσοτάκης

Θα μπορούσε σε συνδυασμό ή όχι με τη νόμιμη παρακολούθηση
Η Νέα Δημοκρατία να είχε ενδιαφέρον που φυσικά είχε για το ποιος θα βγει πρόεδρος του κιναλ να ήθελε κάποιον από τους υποψηφίους και κάποιοι ξέροντας τα αποτελέσματα των ηχογραφήσεων να έδιναν αυτές τις πληροφορίες στον φιλικό τους υποψήφιο;

Ή κάποιος από τους άλλους υποψηφίους του κιναλ έχοντας άκρες στην χωρίς να το ξέρει η κυβέρνηση να μάθαινε για τις ομιλίες του Ανδρουλάκη;

Έχω καμία απόδειξη για αυτό;
Όχι

Και για αυτό δεν είχα αναφέρει σαφώς τίποτα για το κιναλ
Αλλά εμμέσως αυτό που έγραψα πιο πάνω

Επίσης για να δούμε τι συμβαίνει με το βήμα

Η εφημερίδα Το Βήμα εμφανίζει στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδό της μια δήλωση του πρωθυπουργού, η οποία στη διαδικτυακή προαναγγελία της συμπυκνώνεται στις φράσεις: «Δεν το γνώριζα, δεν θα το επέτρεπα ποτέ. Οφείλω στον κ. Ανδρουλάκη μια συγγνώμη για το λάθος που έγινε».

Μια μάλλον ατυχής δήλωση αφού πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις... πηγές του Μαξίμου αδειάζουν την εφημερίδα, διαρρέοντας ότι ουδέποτε έγινε οποιαδήποτε on the record δήλωση του πρωθυπουργού, ο οποίος θα μας κρατήσει σε... αγωνία μέχρι τη Δευτέρα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.106
Πόντοι
3.656
Εν το μεταξύ αν τον παρακολουθούσαν για να δουν την πολιτική του ατζέντα έχει καλώς...αθέμητο αλλά οκ εντάξει..

εδώ οι τύποι λένε ότι τον παρακολουθούσαν για λογαριασμό ξένου κράτους....εάν δεν διωχθεί ο Ανδρουλακης για κάποιο έγκλημα που να δικαιολογεί την παρακολούθηση του μιλάμε για τα όρια της εθνικής προδοσίας...και το βρήκαν και σαν δικαιολογία...για τόσο μλκς μας περνάνε :confused:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Εγώ ξέρω ότι μια βδομάδα πριν το θέμα ήταν στα αζήτητα κι εσύ έσπευσες να το υποβαθμίσεις για να μη κολήσει η ρετσινιά στη ΝΔ.

Εδώ και δυο μέρες έχουν αλλάξει τα δεδομένα, αλλά εσύ εξακολουθείς να προσπαθείς να μας πείσεις για την αθωότητα του Κούλη σου.

Που στο κάτω κάτω, στ' αρχίδια μας αν ήξερε ο γουρλωμάτης. Ήξερε ο ανιψιός του και δεξί του χέρι. Το ίδιο κάνει.
Πού το είδες που λέω για αθωότητά του Κούλη;
Αφού έγραψα ότι μπορεί να είχε επαφή με κάποιον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ
Που το ξέρουμε ότι ήξερε ο ανιψιός του;
Αυτός κάνει μήνυση σε όσους αναμιγνύουν το όνομά του
Έχεις καμία απόδειξη το ήξερε
Όχι υποψίες απόδειξη
Από την αρχή το αρχικό μου κείμενο είχε επιφυλάξεις
Και έγραψα σαφώς ότι δεν θα μάθουμε την αλήθεια
Έγραψα δε ότι περιμένω τι θα πει ο Μητσοτάκης αύριο
Και ότι δεν ξέρω και δεν θα ξέρω να κρίνω τα επιχειρήματά του γιατί προφανώς δεν ξέρω όλα τα δεδομένα γιατί δεν ξέρω όλη την αλήθεια
Σε αυτά τα θέματα υπάρχουν τόσο κρυφές πτυχές και ίσως θα έπρεπε να υπάρχουνε γιατί άπτονται της ασφάλειας μερικές φορές της χώρας
Σου ξαναλέω είπαν στη Βουλή για ρήτρα εχεμύθειας και κλειστά όλα τα κινητά τηλέφωνα φαντάσου πόσο ευαίσθητο είναι το θέμα

Εάν είχε συμφέρον η κυβέρνηση να παρακολουθεί τον Ανδρουλάκη θα το έκανε όταν ήταν ευρωβουλευτής ή όταν ήταν αρχηγός του κόμματος;

Η παρακολούθηση σταμάτησε δύο μέρες αφότου έγινε αρχηγός του κόμματος

Πάλι ποιοι το ξέρανε και ποιοι όχι ούτε εγώ το ξέρω ούτε εσύ ούτε κανένας

Φαίνεται λοιπόν ποιος είναι φανατικός κυβερνητικός και ποιος φανατικός αντικυβερνητικό ς

Σου θυμίζω άσχετο βέβαια αλλά για να ξέρουμε ποιοι ξέρουν και ποιοι όχι

Ο παπαγγελόπουλος παραπέμφθηκε για κακούργημα γιατί δεν έστειλε και τον κουρουμπλή στον εισαγγελέα το 2005
Αυτό το ήξερε ο Τσίπρας γιατί ήτανε επιχείρημα της νέας Δημοκρατίας και επίσημα στη Βουλή

Κι όμως ο Τσίπρας δεν παραπέμφθηκε

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936

Stories