dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Στην Ικαρία στο πάρτι αλλά covid με το ίδιο BMW είχε πάειΠηγουλα…;
Γιατι εγω εχω αν θες να σ δειξω ενα αλλο βιδεο π βγαινει απο ενα ΒΜW αλλο
Στην Ικαρία στο πάρτι αλλά covid με το ίδιο BMW είχε πάειΠηγουλα…;
Τι πηγουλα ρε τηγανοκεφαλε; Το ιδιο το αρθρο που ανεβασες τα γραφει αυτα……Πηγουλα…;
Στην πουτσα μαςΣτην Ικαρία στο πάρτι αλλά covid με το ίδιο BMW είχε πάει
Όπως αυτό:"το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν ανήκει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε πρόκειται για κάποιο κυβερνητικό όχημα, αλλά είναι ένα δοκιμής"
"Στο πλαίσιο αυτό, έχει επιλέξει για τις καθημερινές του μετακινήσεις ένα Peugeot e-208."
Ενταξει, εισαι τηγανοκεφαλος, παει και τελειωσε
Τύπε πότε θα πάρεις επίδομα να βάλεις βιτζινα από τον ηγέτη σου;Όλοι οι ΤΣΙΡΙΖΑΙΟΙ καλοβολεμένοι από την επιδοματική πολιτική του κακού - σου πίνω το αίμα - φιλελε Μητσοτάκη, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να τον βρίζουν. Οι άχρηστοι τυχάρπαστοι και τεμπελαράδες αριστεροί ας πάρουν τον πούλο και ας πάνε σε άλλη χώρα που να έχει το πολιτικό σύστημα που θέλουν (Αριστερή Δημοκρατία; Το γέλιο της αρκούδας...) και να περάσουν ζωή χαρισάμενη.
Δεν χρειάζομαι επιδόματα για να ζήσω όπως ίσως εσύ. Φρόντισα να στήσω από μικρός το μέλλον μου και τώρα στα κοντά 65 μπορώ να ζω άνετα. Κάτι που οι ζαιοι δεν θα μπορέσουν να πετύχουν με τόσα κομπλεξ που κουβαλάνε...Τύπε πότε θα πάρεις επίδομα να βάλεις βιτζινα από τον ηγέτη σου;
Οπότε σε βοήθησε η ΝΔ...Δεν χρειάζομαι επιδόματα για να ζήσω όπως ίσως εσύ. Φρόντισα να στήσω από μικρός το μέλλον μου και τώρα στα κοντά 65 μπορώ να ζω άνετα. Κάτι που οι ζαιοι δεν θα μπορέσουν να πετύχουν με τόσα κομπλεξ που κουβαλάνε...
Φίλε, η τέχνη και το ταλέντο μου να είναι καλά ακόμα και σήμερα. Δεν χρειάστηκα την βοήθεια κόμματος. Αν εσύ είσαι ανίκανος να δημιουργήσεις και να πετύχεις είναι δικό σου θέμα. Όσο για τον βιοπορισμό των ζαίων, τους βλέπουμε γύρω μας. Επίδομα και τεμπελιά. Από ΜΛ-ΚΚΕ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται να ξαναστήσουν την αποτυχία της αριστεράς που έσκασε σαν σκατό με βρώμα και θόρυβο...Οπότε σε βοήθησε η ΝΔ...
Ειδάλλως πως ξέρεις τον βιοπορισμό των ζαιων;
Οι Χρυσαυγιτες πως πορεύονται;Οι χουντικοί;
Τύπε αν στα 65 σου έχεις αυτή την εικόνα για έναν γόνο που έχει καταρημαξει αυτήν την χώρα δίνοντας επίδομα ακόμη και βενζίνης, εσένα όμως σου φταίνε οι "άλλοι" ...οι αριστεροί....Φίλε, η τέχνη και το ταλέντο μου να είναι καλά ακόμα και σήμερα. Δεν χρειάστηκα την βοήθεια κόμματος. Αν εσύ είσαι ανίκανος να δημιουργήσεις και να πετύχεις είναι δικό σου θέμα. Όσο για τον βιοπορισμό των ζαίων, τους βλέπουμε γύρω μας. Επίδομα και τεμπελιά. Από ΜΛ-ΚΚΕ μέχρι ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται να ξαναστήσουν την αποτυχία της αριστεράς που έσκασε σαν σκατό με βρώμα και θόρυβο...
Δεν δίνει... γκρίνια και βρίσιμο. Δίνει... γκρίνια και βρίσιμο. Αποφασίστε οι μη αποδεχόμενοι τον Μητσοτάκη τι θέλετε. Εγώ προσωπικά είμαι αντίθετος με τα επιδόματα πλην ιδιαιτέρων εξαιρέσεων (ανάπηροι) και καταστάσεων (όπως τώρα λόγω παγκόσμιας κατάστασης). Οι "άλλοι"... οι αριστεροί, καλά θα κάνουν να μάθουν ιστορία, να κοιτάξουν το παρελθόν, να καταλάβουν το παρόν και να αισθανθούν το μέλλον. Αλλά όπως στρώνεις κοιμάσαι που έλεγε και η γιαγιά μου...Τύπε αν στα 65 σου έχεις αυτή την εικόνα για έναν γόνο που έχει καταρημαξει αυτήν την χώρα δίνοντας επίδομα ακόμη και βενζίνης, εσένα όμως σου φταίνε οι "άλλοι" ...οι αριστεροί....
Καλή Κυριακή...
Αλιμονο τύπε,fuel pass ,energy pass ,tourism pass προσεχώς και supermarket pass. Από επιδόματα τπτΕπίδομα και τεμπελιά.
Τυπε δεν με απασχολεί ουτε ο Ζουράρις, ούτε το ΣΥΡΙΖΑ..Υφυπουργός Παιδείας 16-18 στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Σαν ANελ
Και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης
Στις εκλογές του 19
Έχει αλλάξει πολλά κόμματα
Πράγματι κάποτε ανήκε στο ΚΚΕ
Δεν ξέρω όταν ήταν μάρτυρες υπεράσπισης της 17 Νοέμβρη αν τότε ανήκε στο ΚΚΕ
Αλλά το θέμα μας δεν ήταν πού ανήκε
Αλλά αν αυτό που έκανε ήταν σωστό ή όχι
Αν ήταν σωστό δεν πειράζει που μετά έγινε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ
Αν ήταν λάθος γιατί τον έκανε υπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά βουλευτή του
Έχω γράψει ότι πολλές από αποφάσεις της δικαιοσύνης δεν μου αρέσουν
Ούτε αυτή για το λιγνάδη
Ούτε για τον παπαγγελόπουλο
Όμως δέχομαι όλες τις αποφάσεις της δικαιοσύνης
Και ο λιγνάδης δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει ελεύθερος
Παραμένει ελεύθερος μέχρι την έφεση
Εδω εσυ δεν καταλαβαινεις τι θα πει επαγγελματιες επιδοματαιοι και κρινεις το καθε λογικο βοηθημα σε ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ και καθεσαι να κρινεις τους αλλους;Τύπε αν στα 65 σου έχεις αυτή την εικόνα για έναν γόνο που έχει καταρημαξει αυτήν την χώρα δίνοντας επίδομα ακόμη και βενζίνης, εσένα όμως σου φταίνε οι "άλλοι" ...οι αριστεροί....
Καλή Κυριακή...
Απο που και ως που βιαστης ο γεωργιαδης;Τυπε δεν με απασχολεί ουτε ο Ζουράρις, ούτε το ΣΥΡΙΖΑ..
Εσύ που στηρίζεις Πειραιώς, τι έχεις να πεις για Μισέλ κ κυριανακη που τους έστειλε το κόμμα μάρτυρες υπεράσπισης στον βιαστή Γεωργιαδη;
Τυπε σήμερα δεν πέρασαν να ψειρισούν τα ανακυκλώσιμα οι αφγανοπακι λαθροεπενδυτες,Η βαρια βιομηχανια του κούλη, βρωμια και αμαζευτα σκουπιδια διπλα στο μουσειο ακρόπολης.
Είχε σχέση με τα ανήλικα;Απο που και ως που βιαστης ο γεωργιαδης;
Ναι, εκδιδομενα μολδαβακια.Είχε σχέση με τα ανήλικα;