stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
εγω και κυβερναω και στηριζω την αντιπολιτευση
Σωστά, είσαι ΣΥΡΙΖΑ - ΛΑΕ...
Το θεμα δεν σε ενδιαφέρει.
εγω και κυβερναω και στηριζω την αντιπολιτευση
Αρες, μαρες, κουκουναρες.εγω και κυβερναω και στηριζω την αντιπολιτευση
Σωστός τυπε, πάντως ο ακατάλληλος σύγουρα είναι ο Μειμαράκης...
Σου θυμιζω οτι δεν ειναι ο καημος μας να γινει βουλευτης, αλλά πρωθυπουργος.Με τίποτα Αλεξ, ο Τζιτζικώστας θα παει πολύ καλά μόνο στη Β. Ελλάδα, δεν είμαι σύγουρος ότι θα είναι στον β' γύρο.
Ασε που στα μειον του είναι ότι δεν μπορεί να εκλεγεί βουλευτής.
Επειδη ομως πρεπει να πειστεί και ο κοσμος, που απο τον εγωισμο του ξαναψηφισε τον αχρηστο, δεν θα πας κοντρα στην λαικη βουληση οτι "δεν θελουμε εκπροσωπο του παλαιού".ακόμα και ο χειρότερος αρχηγός της ΝΔ που θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί(πχ Γιακουμάτος),είναι καλύτερος από το τσίρκο που μας κυβερνάει
Σου θυμιζω οτι δεν ειναι ο καημος μας να γινει βουλευτης, αλλά πρωθυπουργος.
Τι πειραζει αν δεν ειναι βουλευτης δηλαδη? Ισα ισα δεν θα φθειρεται απο τους καυγαδες του κοινοβουλιου.
Μια χαρα μπορει να ειναι στο εδρανο του πρωθυπουργου αν γινουν οι εκλογες πριν το 2019, και χωρις να ειναι βουλευτης. Κανενα προβλημα.
Δεν πειραζει, θα αδυνατισει. Φακούς μπορει να παρει και χρωματιστούς, να γουσταρουν και οι γκομενες.Toν Τζίτζι από την πρωθυπουργία τον χωρίζουν:
1. Ένα ζευγάρι φακών επαφής,
2. 30 κιλά,
3. 10 χρόνια νεοδημοκρατικής αντιπολίτευσης.
Στην παρελαση τους ειχε προσκαλεσει ως βουλευτες.ο τζιτζικωστας ηταν αυτος που ειχε προσκαλεσει τους χαυγιτες σε αντιθεση με το κομμα του προδοτης και αυτος ειναι
Σου θυμιζω οτι δεν ειναι ο καημος μας να γινει βουλευτης, αλλά πρωθυπουργος.
Τι πειραζει αν δεν ειναι βουλευτης δηλαδη? Ισα ισα δεν θα φθειρεται απο τους καυγαδες του κοινοβουλιου.
Μια χαρα μπορει να ειναι στο εδρανο του πρωθυπουργου αν γινουν οι εκλογες πριν το 2019, και χωρις να ειναι βουλευτης. Κανενα προβλημα.
ο τζιτζικωστας ηταν αυτος που ειχε προσκαλεσει τους χαυγιτες σε αντιθεση με το κομμα του προδοτης και αυτος ειναι
Και φυσικα το ποιον θα εχει αρχηγο η ΝΔ δεν σε αφορα.
ο τζιτζι παει κοντρα στον καραμανλη ο ανταρτης ?
και νομιζει οτι θα βγει βαγγελα θα χεται παλι
Σηκω φυγε απο δω ρε.
Ηρθε και ο χρυσαυγιτης να μιλησει για γελοιοτητα αλλων κομματων.τα νεοδημοκρατικουλια εχουν πολυ γελιο
αμα βγει βαγγελας τι θα ψηφισεις μετα?
Ηρθε και ο χρυσαυγιτης να μιλησει για γελοιοτητα αλλων κομματων.