noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Αν είσαι καθαρά φιλελεύθερος δεν είσαι δεξιός αλλά κεντρώος.
Κρατισμό δεν γουστάρω, οπως και αν λέγεται αυτό
Αν είσαι καθαρά φιλελεύθερος δεν είσαι δεξιός αλλά κεντρώος.
αντε παλι τα ιδια...Αν είσαι καθαρά φιλελεύθερος δεν είσαι δεξιός αλλά κεντρώος.
εκοψα κανενα μηνυμα σου;
δεν εχω αυτην την δυνατοτητα
Εκοψες την ''πασοκίλα'' από το μήνυμα μου
Ετσι κάπως?το εκοψα απο το μηνυμα σου
Είμαι ένα σκουπίδι χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και γουστάρω να με χύνουν στη μάπα.
Σε καθε περιπτωση ο τορπιλισμος της διαδικασιας στη ΝΔ θα φερει πολυ συντομα Κωστακη Καραμανλη στο προσκηνιο ως εγγυητη της ενοτητας της ΝΔ και αν/οταν γινουν εκλογες σε θεση ολικης επαναφορας αλα Σαρκοζι στα πολιτικα δρωμενα.
σεναριο αρμαγεδδων
Και να που συμφωνούμε σε κάτι Τσώνη!
Οποιος λογικος ανθρωπος μπορει να μου εξηγησει τι αλλο παιζεται (περα απο την φανερη ανικανοτητα ΚΕΦΕ Παπααρχιδη ΣακηΙωαννιδηδων κλπ) ειναι ευπροσδεκτος...
O Kαραμανλης δεν προκειται να ασχοληθει ΠΟΤΕ.To σαμποταρισμα στη ΝΔ πλεον φερνει ανοικτα στο προσκηνιο πολιτικες εξελιξεις αμεσα..Ο Τσιπρας δεν αντεχει να κανει Χριστουγεννα και μεχρι τελος της χρονιας ο Πακης θα ερευνησει την πιθανοτητα διευρυνσης της κυβερνησης απο πασοκ ποταμι λεβεντη. Θεωρω οτι με διαφορες προφασεις η απαντηση θα ναι οχι απο ολους. Αν ο Τσιπρας καταφερει να κοψει τις συνταξεις και να διαλυσει την μεσαια ταξη χωρις να πεσει θα κυλησουν λιγοι μηνες ακομα μεχρι η υφεση του 2016 να τον καταπιει αμασητο. Αν εκβιαστει απο τους δικους του θα παραιτηθει και θα ειναι η ΝΔ που θα αποφασισει αν θα παμε σε εκλογες. Σε καθε περιπτωση ο τορπιλισμος της διαδικασιας στη ΝΔ θα φερει πολυ συντομα Κωστακη Καραμανλη στο προσκηνιο ως εγγυητη της ενοτητας της ΝΔ και αν/οταν γινουν εκλογες σε θεση ολικης επαναφορας αλα Σαρκοζι στα πολιτικα δρωμενα.
καλα εσυ εισαι θλιβερος
O Kαραμανλης δεν προκειται να ασχοληθει ΠΟΤΕ.
Εσύ δηλαδή από το σημερινό φιάσκο, αυτό που είδες είναι μεθοδευμένη επαναφορά Καραμανλή στο πολιτικό προσκήνιο...
Νταξι, και ποιοί είμαστε εμείς που θα στη χαλάσουμε δηλαδή...
Κυβερνηση εθνικης συνεννοησης χωρις ΝΔ δεν γινεται. Απλα πραγματα. Ας ξεχασει τα τερτιπια.
Κυβερνηση εθνικης συνεννοησης χωρις ΝΔ δεν γινεται. Απλα πραγματα. Ας ξεχασει τα τερτιπια.