Αυτό ξέρετε να κάνετεαν δεν πηδηξες απο τον 5ο οροφο τοτε αρχιδια διορθωσες
0 επιχειρήματα
Βρισιές
Υποτίμηση του πολιτικού αντιπάλου
Και έτσι πιστεύετε ότι θα γίνετε κυβέρνηση;
Αυτό ξέρετε να κάνετεαν δεν πηδηξες απο τον 5ο οροφο τοτε αρχιδια διορθωσες
Τοσο εξειδικευμενες ιστορικες λεπτομερειες δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω τύπεΤύπε πες μπέσα...για τα παγκάκια bbq...ποσό του έπρηξε τα @@ η Κωσιόνη να τα βάλει επειδή τα είχαν δει οι φίλες της ότι είναι της μόδας????
τα πηγε καλα στο 1 μηνα της πανδημιας....Ρε τύπε μου, με ολο το σεβασμο, ο καημος σου ειναι να πει κατι θετικο για τον Κουλη το νικ "Τρουμπακης" στο μπου κομ?
αν ο τρουμπ πει καλό λόγο για τον κυριάκο θα του γνωρίσω την ντόρα...Ρε τύπε μου, με ολο το σεβασμο, ο καημος σου ειναι να πει κατι θετικο για τον Κουλη το νικ "Τρουμπακης" στο μπου κομ?
Όχι μόνο ο τρουπάκης όλοι οι συριζαίοιΡε τύπε μου, με ολο το σεβασμο, ο καημος σου ειναι να πει κατι θετικο για τον Κουλη το νικ "Τρουμπακης" στο μπου κομ?
Για ποιο πραγμα μιλας?τον ηπιες και εσυ αλεξ?
ρε μαλακα το ποστ μου κοπηκε στην μεση?Για ποιο πραγμα μιλας?
Τότε θα ειμαι στο Κάλι τύπε, αρα ειναι εντελως αδιαφοροΠιπέρι στο στόμα
Κρατώ το ποστ αυτό για να το δείχνω στο μελλοντικο πρωθυπουργό
Α οκ, καταλαβαρε μαλακα το ποστ μου κοπηκε στην μεση?
κι εμένα με έγχωσε το ποστ. μπας και έχει βγει με ζαλάδα από χαμένη δίκη?Πιπέρι στο στόμα
Κρατώ το ποστ αυτό για να το δείχνω στο μελλοντικο πρωθυπουργό
ΜΗΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΑΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΜΙΕΤΕ....
τον ηπιες μαλακοπιτουρα?
αντε γαμησου ρε δεν ειμαστε ολοι γλυφοκωληδες και κυρ παντεληδες
αν τα διάλεξε μόνος του είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα....βέβαια φήμες λένε ότι τα αγόρασε από μια εταιρεία πολύ....οικογεννειακων συμφερόντων...να μένει το χρήμα (του λαού) στην οικογεννειαΤοσο εξειδικευμενες ιστορικες λεπτομερειες δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω τύπε
Οχι ρε, μια χαρα ειμαι, ηρθε φυσιολογικος λογαριασμος ρευματος και εβαλα βενζινη με 2.05, ηθικον ακμαιοτατονκι εμένα με έγχωσε το ποστ. μπας και έχει βγει με ζαλάδα από χαμένη δίκη?
οχι εγω καταλαβα τι τσατσος εισαι....ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΕΞΗ!!!!!Α οκ, καταλαβα
Εγω παλι βλεπω το χειμωνα να ανοιγει η ψαλίδα.οχι εγω καταλαβα τι τσατσος εισαι....ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΕΞΗ!!!!!
το ξυλο που θα φατε απο χειμωνα δεν θα εχει προηγουμενο
Βρε όπου σκατα θελει ας την ειχε αναθεσει, τι με νοιαζει? Αρκει να ειχε γινει καλη δουλεια και οχι αυτο το σιχαμααν τα διάλεξε μόνος του είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα....βέβαια φήμες λένε ότι τα αγόρασε από μια εταιρεία πολύ....οικογεννειακων συμφερόντων...να μένει το χρήμα (του λαού) στην οικογεννεια
....κι έλεγα να σου γνωρίσω τη ντόρα. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙοχι εγω καταλαβα τι τσατσος εισαι....ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΕΞΗ!!!!!
το ξυλο που θα φατε απο χειμωνα δεν θα εχει προηγουμενο
Αλεξ ερωτηση...που θα βρεθουν τα λεφτα για την επιδοτηση του ρευματος για ενα χρονο;Εγω παλι βλεπω το χειμωνα να ανοιγει η ψαλίδα.
Εκτός από υβριστής είσαι και ψεύτηςΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΑΜΙΕΤΕ....
τον ηπιες μαλακοπιτουρα?
αντε γαμησου ρε δεν ειμαστε ολοι γλυφοκωληδες και κυρ παντεληδες
δεν θελω....εγω στο κωλοσωγο δεν μπαινω....η αλεξια ειναι ελευθερη?....κι έλεγα να σου γνωρίσω τη ντόρα. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ
Απαντησε ο κυριος Σταϊκούρας γι αυτο.Αλεξ ερωτηση...που θα βρεθουν τα λεφτα για την επιδοτηση του ρευματος για ενα χρονο;
Με ενα κομμούνι πηδιεται αυτηδεν θελω....εγω στο κωλοσωγο δεν μπαινω....η αλεξια ειναι ελευθερη?