Muratti_ambassador
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 144
- Πόντοι
- 286
Είμαι 2 στα 3 :S
Μαντσεστερ σιτυ ουτε ελπιζω ;)
Είμαι 2 στα 3 :S
Tο σαββατοκυριακο περιμεναμε δυο πραγματα, το ντερμπι Παναθηναικου-Ολυμπιακου και την εκλογη προεδρου στη ΝΔ.
Δεν εγινε τιποτα απο τα δυο
Όπως είπε ο pussywagon τα κόμματα αυτά πεθάνανε μένουνε κάτι μούμιες μέσα χωρίς καμία αξιοπρέπεια παραίτησης και ας μου πει κάποιος ποιός σοβαρός άνθρωπος θέλει να εμπλακεί σε αυτό το σαθρό και σάπιο περιβάλλον που αν πάει να τολμήσει μια σωστή αλλαγή θα πέσουνε όλοι να τον φάανε ζωντανό από όπου και να προέρχεται...
Ακόμα μεταρρυθμίζουμε γάλα φαρμακεία κοινώς τα αυτονόητα...
Όχι restart δεν μας σώζει αλλά δεν ξέρω καν τι θα άλλαζε την κατασταση...
http://[URL unfurl="true"]www.naftemporiki.gr/fu/p/997351/638/399/0x0000000000e8275b/2/fofi-gennimata.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τζόνι, ξέρεις κάτι τελικά.
είσαι ένα πράμα σαν τον picker του Νόμου του Picker,
και η Φώφη είναι η Κορίνα σου!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_2: :orchestra:
τζόνι, ξέρεις κάτι τελικά.
είσαι ένα πράμα σαν τον picker του Νόμου του Picker,
και η Φώφη είναι η Κορίνα σου!
το μιντιακο -πολιτικο συστημα είναι ένα. Εννοείται ότι δεν μπορουν να το αλλαξουν οι ανεπάγγελτοι αστείοι τυποι του συριζα. Οι οικογενειες των νταβατζηδων που κινουν τα νηματα και οι υπερδανεισμένες επιχειρήσεις - κομματα αναμενουν την επιστροφη στη δραχμή για να σβησουν τα χρωστουμενα και να συνεχισουν το γλεντι με τα χρηματα που εχουν εξω :S
αν θα δουμε καποτε τη φωφη πρωθυπουργο θα τα εχουμε δει όλα τυποι?
πιο πολύ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας την έχω.
όλοι οι losers/ψυχάκηδες εκεί πάνε.
ελα μωρε μαλακα τωρα.Ειναι φως φαναρι οτι καποιος σαμποταρε την ολη διαδικασια.Τωρα ποιος και γιατι δεν ξερω σιγουρα αλλα οι υποψηφιοι ειναι πολλοι.
Και βγήκαν αμέσως ο Μητσοτάκης και ο Τζιτζικώστας να ζητήσουν την παραίτηση Μεϊμαράκη. Τι σύμπτωση!
Χάχαχα οι άχρηστοι ούτε εσωκομματικές εκλογές δεν μπορούν να οργανώσουν....!
Το πιο σιχαμερο ειναι να εισαι ΠΑΣΟΚ, Μπαρτσελονα και Ολυμπιακος.Σκέψου να είσαι Νεοδημοκράτης, Βάζελος και Ρεάλ Μαδρίτης.
Αλλάζεις πλανήτη.
Πρωην ΠΑΣΟΚ τύπε?Κάποτε είχα και τα 3 και ως γνωστον ομαδα δεν αλλαζεις ;)
Πρωην ΠΑΣΟΚ τύπε?
Και νυν?
[size=20pt]Η ΠΡΟΦΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΔΩΝΙ[/size]
Με την άφιξη στο κέντρο όπου τον περίμεναν φίλοι και στελέχη της παράταξης για να δειπνήσουν στη Ναυπακτια, έγνεψε στο συνεργάτη του
"[size=25pt]έλα να φάμε ουτως ή άλλως δεν θα γίνουν οι εκλογές αύριο...[/size]" ενώ στη συνέχεια χαμογέλασε Δείτε το βίντεο: