Xθες ελαβα τον λογαριασμο ΔΕΗ.
440 ευρω. Ο αντιστοιχος περσινος ηταν 410. Με δεδομενο οτι ειχα μια μικρη αυξηση στην καταναλωση, εχουμε πεσει ακριβως στα περσινα επιπεδα.
Ό,τι υποσχεθηκε δηλαδη η κυβερνηση επ' αυτού, το εκανε.
Και με πηρε τηλεφωνο ο πατερας μου και μου ειπε οτι του εβαλαν τα 600 ευρω της επιστροφης, καταπληκτος. Τον ειχαν επηρεασει τα διαφορα τρολ, οτι θα παρει 40-50 ευρω. Και του επισημανα για αλλη μια φορα, να μην δινει σημασια στις διαφορες συριζομούρες.
Σημερα εβαλα βενζινη με 2,12. Δηλαδη 35 λεπτα λιγοτερο απο οτι πριν 15 μερες. Και εξακολουθει να πεφτει.
Ειμαι βεβαιος οτι τα εμμισθα τρολ της Κουμουνδουρου και οι διαφοροι "αντικειμενικοι" εχουν σκασει απο την στενοχωρια τους. Δεν πειραζει ομως, καλα να παθετε. Στην ΔΕΗ και στην βενζινη πονταρατε την ανοησια σας, δεν σας βγηκε. Ξιδι μπαλσαμικο λοιπον. Να δω τι θα εχετε να λετε τωρα.
Και σημερα στη δημοσκοπηση της MARC, 10 μοναδες μπροστα η ΝΔ.
Πολυ καλα εκανε ο Κουλης και εκαψε τις εκλογες το Σεπτεμβριο. Για ποιον λογο? Την ανοιξη θα ειμαστε μπροστα 15 μοναδες. Πολυ καλα εκανε.
Περαστικά σας.
Χθες εγώ είδα σε δύο βενζινάδικα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης ένα που πήγαινα στη θάλασσα και ένα που γύρναγα βενζίνη με 1,99
Προφανώς το φθηνότερο δεν είναι και το καλύτερο
Αλλά για τις δημοσκοπήσεις δεν είναι καλά τα πράγματα
Σε αυτή που λες την τελευταία επί έγκυρων ήταν 9`5%διαφορά και με αναγωγή 10,5% πού στις δεύτερες εκλογές αν επαληθευτούν θα έδινε 147 έδρες
Επίσης ο Μητσοτάκης έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τον Τσίπρα
Αυτά ήταν τα καλά νέα
Όμως οι προηγούμενες δύο δημοσκοπήσεις της ίδιας εταιρείας είχαν στα έγκυρα 10 και 9,9%
Επίσης και στις τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις οι άλλες που έχω γράψει έχει μειωθεί και στις τρεις λίγο η διαφορά αλλά εξακολουθεί να είναι μεγάλη
Φοβάμαι για το χειμώνα που θα είναι δύσκολος
Όσο αφορά για τους άλλους
Τους πολιτικούς αντιπάλους
Έχω προκαλέσει επανειλημμένα να πουν ένα μήνυμα τους υπέρ της κυβέρνησης και κατά του ΣΥΡΙΖΑ
Τζίφος
Εμείς έχουμε πει