Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Τύπε εμένα γιατί δεν μου απαντάς; Δεν εχεις πίνακα με το βιοτικό επίπεδο του 2022 με τα 700€ Μισθό;; Δεν έχει τέτοια στοιχεία το ΝΔ-cloud??? :confused:
Site που αναφέρεται για μισθούς σε όλο τον κόσμο αλλά δεν έχει καμία σχέση με το Μητσοτάκη

10% των μισθών 650 με 950 13% των μισθων 950 με 1.250

Salaries in greece-paylab.com

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Site που αναφέρεται για μισθούς σε όλο τον κόσμο αλλά δεν έχει καμία σχέση με το Μητσοτάκη

10% των μισθών 650 με 950 13% των μισθων 950 με 1.250

Salaries in greece-paylab.com
Εγώ είπα να εξετάσουμε ποιος είναι ο βασικός μισθός και πως ζεις στην αγορά του σήμερα με αυτά τα χρήματα. Εσύ πάλι στέλνεις αόριστες πληροφορίες.

Με απογοητεύεις και σε συνδυασμό με τα ρουφιανοκουμπα που έλεγες πριν αρχίζω να πιστεύω ότι τρολλάρεις αβέρτα. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν τα 0.06 είναι με κρατήσεις η χωρίς :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εγώ είπα να εξετάσουμε ποιος είναι ο βασικός μισθός και πως ζεις στην αγορά του σήμερα με αυτά τα χρήματα. Εσύ πάλι στέλνεις αόριστες πληροφορίες.

Με απογοητεύεις και σε συνδυασμό με τα ρουφιανοκουμπα που έλεγες πριν αρχίζω να πιστεύω ότι τρολλάρεις αβέρτα. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν τα 0.06 είναι με κρατήσεις η χωρίς :confused:
Ο τυπος @daima703 παιζει να πηρε τηλεφωνο το κομμα και να παρακάλεσε να αυξήσουν τον Ενφια για να σωθεί η χωρα :confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ενα απο τα καλυτερα και αρχαιοτερα δαση και ενα απο τα σπανιοτερα οικοσυστηματα στην ευρωπη πλεον ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.....ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Ο τυπος @daima703 παιζει να πηρε τηλεφωνο το κομμα και να παρακάλεσε να αυξήσουν τον Ενφια για να σωθεί η χωρα :confused:
Εγώ έχω στείλει επιστολή στον Γεωργιάδη και του έχω πει ότι είμαι έξαλλος με τον προθυπουργο και ότι μας βγήκε πολύ ανοιχτοχέρης. Εμείς τον βάλαμε εκεί για να τα μαζέψει από την πλεμπα και να ζήσει η χώρα όπως το 2008 και αυτός πάει και μοιράζει επιδόματα...δεν θα τα πάμε καλά.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Ενα απο τα καλυτερα και αρχαιοτερα δαση και ενα απο τα σπανιοτερα οικοσυστηματα στην ευρωπη πλεον ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.....ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ!

Το σχέδιό σας ήταν έτοιμο εδώ και μήνες.
Υποθέτατε ό,τι θα είχαμε εκλογές τον Σεπτέμβριο και περιμένατε τον κατάλληλο καιρό.
Στόχος: Θέλατε νεκρούς κι ας κάψετε όλη την Ελλάδα.
Από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκαν τα τρολς, οι βουλευτές, οι φυλλάδες, τα socia media, οι δημοσιογράφοι, και οι αριστερές τηλεπερσόνες.
Σε πλήρη ομοφωνία έλεγαν ακριβώς τα ίδια πράγματα!
Το καλοκαίρι θα είναι μακρύ.... Η κυβέρνηση το ξέρει.
Την πατήσατε όμως και δεν πάμε σε εκλογές.
Αλλά το σχέδιό σας θα συνεχιστεί, ελπίζοντας σε νεκρούς. :vomit:

Ο νέος συμμοριτοπόλεμος 88 χρόνια μετά, συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας.
Αλλά πούτσα θα φάτε πάλι άθλιοι συμμορίτες όπως φάγατε και στο Γράμμο – Βίτσι. :alivedick:

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266

Δεν έχει νόημα όταν δεν με βρίζεις αλλά ι με προσβάλλεις
Να σου απαντήσω

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δεν βλέπετε όλοι του ΣΥΡΙΖΑ που ποτέ δεν έχετε πει κάτι εναντίον του υπέρ της κυβέρνησης

Σας θυμίζω ότι εγώ πολλές φορές έχω πει

Τελευταίο παράδειγμα τόπος 311 207

Ποιος από τους συριζαίους θα μου βάλει ένα κείμενο του εναντίον του Σύριζα

Κάνεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Δεν έχει νόημα όταν δεν με βρίζεις αλλά ι με προσβάλλεις
Να σου απαντήσω
Πολύ βολικό αυτό...βέβαια σε έχω πει άλλες 20 φορές γαλάζιο τρολλ...αλλά ξαφνικά τώρα παρεξηγήθηκες...που δεν έχεις κανένα σεντόνι να κανείς copy paste...γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν συμφέρουν την προπαγάνδα σου...δεν πειραζει θα στις παραθέσω εγώ όμως που δεν ειμαι στο payroll...

Κατώτατος μισθός 700....

-400 ενοίκιο στην καλύτερη
-150 ρεύμα τηλέφωνο στην πολύ καλύτερη
-150 σούπερ μάρκετ...αν τρως σκατά και πλένεσαι με νερό μόνο....

ωχ...τελείωσαν τα λεφτά....ούτε χρήμα για βενζίνη...άρα ούτε και για αμάξι...ούτε για έξοδο να στηρίξεις την Ελληνική αγορά...ούτε για ρούχα...ούτε για iPhone που είπες...ούτε καν για να βάλεις κάρτα να μιλήσεις....ούτε για παραλίες...ούτε για την ζωάρα που ανέφερες ότι κάνουν σήμερα σε σχέση με τον καιρό που ήσουν εσύ νέος...

Είναι λίγα τα 700? δεν παίρνει τον βασικό ο Έλληνας?? Παίρνει 900??? οκ κομπλέ...έμειναν 100 ευρώ να βάλει βενζίνη να κάνει 100 χλμ το μήνα...να πάει στη δουλειά...και αλλά 100 για να πληρώσει την δόση της ΔΕΗ για την ρήτρα του αφεντικού σου....

Ναι ρε γαλάζιε κλώνε....πες μας για το βιοτικό επίπεδο της ζωής σήμερα....

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Πολύ βολικό αυτό...βέβαια σε έχω πει άλλες 20 φορές γαλάζιο τρολλ...αλλά ξαφνικά τώρα παρεξηγήθηκες...που δεν έχεις κανένα σεντόνι να κανείς copy paste...γιατί αυτές οι πληροφορίες δεν συμφέρουν την προπαγάνδα σου...δεν πειραζει θα στις παραθέσω εγώ όμως που δεν ειμαι στο payroll...

Κατώτατος μισθός 700....

-400 ενοίκιο στην καλύτερη
-150 ρεύμα τηλέφωνο στην πολύ καλύτερη
-150 σούπερ μάρκετ...αν τρως σκατά και πλένεσαι με νερό μόνο....

ωχ...τελείωσαν τα λεφτά....ούτε χρήμα για βενζίνη...άρα ούτε και για αμάξι...ούτε για έξοδο να στηρίξεις την Ελληνική αγορά...ούτε για ρούχα...ούτε για iPhone που είπες...ούτε καν για να βάλεις κάρτα να μιλήσεις....ούτε για παραλίες...ούτε για την ζωάρα που ανέφερες ότι κάνουν σήμερα σε σχέση με τον καιρό που ήσουν εσύ νέος...

Είναι λίγα τα 700? δεν παίρνει τον βασικό ο Έλληνας?? Παίρνει 900??? οκ κομπλέ...έμειναν 100 ευρώ να βάλει βενζίνη να κάνει 100 χλμ το μήνα...να πάει στη δουλειά...και αλλά 100 για να πληρώσει την δόση της ΔΕΗ για την ρήτρα του αφεντικού σου....

Ναι ρε γαλάζιε κλώνε....πες μας για το βιοτικό επίπεδο της ζωής σήμερα....
Μήνυμα 27.242

Επαναλαμβάνω λέω για το μέσο Έλληνα και όχι για τους κάτω κάτω κάτω που για αυτούς έχεις δίκιο και είναι λίγοι

Όμως ακόμα και αυτοί ζούνε καλύτερα από τη ζούσαμε σχεδόν όλοι παλιά

Και από το ίδιο μήνυμα

Όχι μόνο τους κατώτερους και τους μέσους

Τι να σου πω σου έδωσα τα στοιχεία μόνο το 10% παίρνει από 650 έως 950

Από το site που δείχνει τους μισθούς σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στην Ελλάδα

Καμία σχέση με κυβέρνηση

Δεν το καταλαβαίνεις;

Για να μη σου πω πόσα επιδόματα παίρνουν αυτοί που έχουν τον κατώτερο μισθό

Ενοικίου διακοπών έκτακτα επιδόματα

Και όχι μόνο από αυτή την κυβέρνηση από όλες

Πόσες φορές πρέπει να στο γράψω για να καταλάβεις μιλάω για όλες όλες όλες όλες τις κυβερνήσεις

ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ Νέα Δημοκρατία όλες

Εξάλλου η συζήτηση άρχισε ότι αυτές οι κυβερνήσεις δεν ξέρω αν περιλαμβάνει τονΣΥΡΙΖΑ
κατέστρεψαν την Ελλάδα τα τελευταία πολλά χρόνια

Και πριν από ορισμένα μηνύματα παραδέχτηκες ότι ναι παντού στον κόσμο υπάρχει βελτίωση και υπάρχει βελτίωση και στην Ελλάδα

Και σιγά να μην περνάμε το ίδιο όπως περνάγαμε πριν από 60 χρόνια έγραψες

Μα αν μας κατέστρεψαν πώς περνάμε καλύτερα;

Και εσύ και εγώ έχουμε πει ότι τέλος η συζήτηση αλλά συνεχίσουμε τη συζήτηση τέλος οριστικό από μένα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Υποθέτατε ό,τι θα είχαμε εκλογές τον Σεπτέμβριο και περιμένατε τον κατάλληλο καιρό.
Από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκαν τα τρολς, οι βουλευτές, οι φυλλάδες, τα socia media, οι δημοσιογράφοι, και οι αριστερές τηλεπερσόνες.

Αλλά πούτσα θα φάτε πάλι άθλιοι συμμορίτες όπως φάγατε και στο Γράμμο – Βίτσι. :alivedick:
Vape Taste GIF by BangJuice

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Φαντάζομαι θα ήταν καλύτερα για μένα κρυφά να κάνω μία
αναφορά χωρίς να πω τίποτα

Έτσι θα κρυβόμουν

Και δεν θα μαθαίνετε τίποτα ποιος το έκανε

Καλύτερα στα φανερά όμως
Και ας βρίζετε όλοι οι συριζαίοι

Γιατί το καταλάβατε όλοι οι συριζαίοι βρίζετε

Εν πάση περιπτώσει πρέπει να πω και για ένα λάθος που έχω κάνει

Δεν είναι οι δύο φίλοι μπαρόκ και ψυχώ να διαβάζουν τα κείμενα μου

Για να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά για τις βρισιές ππυ είπε ο χελ εναντίον τους
Έτσι λοιπόν τους έστειλα προσωπικό μήνυμα και δεν θα δημοσιεύσω την απάντησή τους
Σκάσε μωρή μπλε σαρανταποδαρουσα.

Βάλε κ αυτό στην αναφορά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom