πρώτη διδαξας..Κι η Κανέλλη τυποι
Εγώ στηρίζω τέρενς κ παπαχριστιπουλο ..
πρώτη διδαξας..Κι η Κανέλλη τυποι
Πάλι με αυτήν την καραμέλα με το τι έκαναν οι προηγούμενοι ;...να μη ξεχνάμε το παρελθόν επειδή ο Μητσοτάκης είναι αυτό που είναι.
Όσο ο λαός έχει μνήμη και κρίση χρυσόψαρου τόσο οι πολιτικοί θα τον πιάνουν κορόιδο. Ξέρουν αυτοί....σε γαμάνε τη μια τετραετία...πας στην αντιπολίτευση...σε γαμάνε και αυτοί...ξανά φέρνεις αυτούς που σε γαμησαν πριν 4 χρόνια πάλι.Πάλι με αυτήν την καραμέλα με το τι έκαναν οι προηγούμενοι ;
Γι αυτό υποτίθεται βγήκε ο Μητσο με τους άριστους για να τα διορθώσει
Τυπε είσαι χοντρός και κακασχημος έμαθα....ισχύει;Ο αρχιψέκας ο μουνοχαλαστής πήρε πίσω τη μαλακία που είπε ότι ο Κούλης έκοψε το ΕΚΑΣ;
Απάντησε αυτό που σε ρώτησα...λένε ότι είσαι τόσο άσχημος που δεν χωράει περιγραφή.Τι σε ενοχλούν οι αυτιστικοί εσένα ρε σχιζοφρενή; Τους φροντίζουν καλύτερες νοσοκόμες εκεί στο Δρομοκαίτειο;
Λέγε μωρή χοντρή κακασχημη γουρούνα; Κάθεσαι σε σκαμπό και σου μπαίνει στη χοντρόκωλαρα;Εσένα τι σε νοιάζει ρε ψυχοπαθή; Αφού σου ξανάπα ότι δε σε γαμάω.
Tύπε ελεος με αυτη τη μαλακία με την 108η θεση, που αποφασισε μια ΜΚΟ του κώλου, δηλαδη μα το Θεο, πιστευεις οτι η ελευθεροτυπια στην Ελλαδα ειναι κατω απο την "Τουρκικη Δημοκρατια της Βορειας Κυπρου" και από το...Τσαντ? Ελα, γελανε και οι πετρες με αυτην την ανοησια.Κατρακύλα επίσης στην ελευθερία του Τύπου στην 108η θέση , αυτό τα εξηγεί όλα.
Όταν ανοίγεις τηλεόραση και σου λένε πόσο κομψή ήταν η Μαρεβα απόψε, και πόσο καριόλα είναι η Πισπιριγκου, μετά από τοσους μηνες συνεχούς δημοσιότητας στο θέμα, μην τρεφεις ελπίδες οτι θα ακούσεις και πολλά γι αυτά που σε απασχολούν πραγματικά.
Χμ...Αρα?Όσο ο λαός έχει μνήμη και κρίση χρυσόψαρου τόσο οι πολιτικοί θα τον πιάνουν κορόιδο. Ξέρουν αυτοί....σε γαμάνε τη μια τετραετία...πας στην αντιπολίτευση...σε γαμάνε και αυτοί...ξανά φέρνεις αυτούς που σε γαμησαν πριν 4 χρόνια πάλι.
Από νδ πήγαμε σε ΣΥΡΙΖΑ και μετά πάλι σε νδ και τώρα να ξανά πάμε σε ΣΥΡΙΖΑ επειδή η νδ μας γαμησε ξανά? Ο πολιτικό πρέπει να ξέρει ότι ο λαός δεν ξεχνά και τιμωρεί με την ψήφο του...αλλιώς μαλακές είναι να μην μας γαμησουν? Εδώ υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που υποστηρίζουν τον Γιωργακη...και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν κρυφά τον Σαμάρα...
Γιατί είναι κακό να θυμόμαστε το ποιος μας φέρθηκε καλά και ποιος όχι? Το αστείο είναι ότι : Συζητάς με Συριζαίο σου λέει ο Μητσοτάκης τι κάνει ο τσιπρας δεν έχει εξουσία τώρα...συζητάς με νεοδημοκράτη σου λέει...ο Μητσοτάκης δε φταίει ο τσιπρας μας γαμησε πριν έρθουμε. Άρα δεν φταίει κανείς μόνο ο μαλακάς που ψηφίζει.
με τον τόνι μιλάς άλεξ...ΤΟΝ ΤΟΝΙTύπε ελεος με αυτη τη μαλακία με την 108η θεση, που αποφασισε μια ΜΚΟ του κώλου, δηλαδη μα το Θεο, πιστευεις οτι η ελευθεροτυπια στην Ελλαδα ειναι κατω απο την "Τουρκικη Δημοκρατια της Βορειας Κυπρου" και από το...Τσαντ? Ελα, γελανε και οι πετρες με αυτην την ανοησια.
Ο,τι και να μου σέρνεις, εγω σε αγαπωΞεροχυνω με τυπαρα Άλεξ που μετά το ρεζιλίκι μετα τις προβλέψεις του για τα καύσιμα
Δεν φταιει αυτος ρε τύπε, ετσι τού ειπε ο μπαρμπας τουΟ αρχιψέκας ο μουνοχαλαστής πήρε πίσω τη μαλακία που είπε ότι ο Κούλης έκοψε το ΕΚΑΣ;
Τύπε, είδες καθόλου ευρωπαϊκό κοινοβούλιο; Εσύ είσαι ικανός να μου πεις ότι τα λέω από μόνος μου.Tύπε ελεος με αυτη τη μαλακία με την 108η θεση, που αποφασισε μια ΜΚΟ του κώλου, δηλαδη μα το Θεο, πιστευεις οτι η ελευθεροτυπια στην Ελλαδα ειναι κατω απο την "Τουρκικη Δημοκρατια της Βορειας Κυπρου" και από το...Τσαντ? Ελα, γελανε και οι πετρες με αυτην την ανοησια.
Η πλάκα είναι ότι αν έβγαινε η ίδια εταιρεία και έλεγε ότι η χώρα είναι στις πρώτες θέσεις όσον αφορά την ελευθερία του λόγου, θα έβγαιναν όλοι και θα φώναζαν "είστε ψεύτες, στημένα όλα, κάτω η χούντα". Τώρα όμως που ακούνε αυτό που θέλουν να ακούσουν, όλα καλά.Tύπε ελεος με αυτη τη μαλακία με την 108η θεση, που αποφασισε μια ΜΚΟ του κώλου, δηλαδη μα το Θεο, πιστευεις οτι η ελευθεροτυπια στην Ελλαδα ειναι κατω απο την "Τουρκικη Δημοκρατια της Βορειας Κυπρου" και από το...Τσαντ? Ελα, γελανε και οι πετρες με αυτην την ανοησια.