Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Πως και είχε μαζί ο Κουλης τις 4 εφημερίδες που τον αντιπολιτευονται και τις έδειξε με τη μια στο ευρωκοινοβουλιο?

Ξέρουν από πριν τις ερωτήσεις????
Καλο θέατρο κι αυτο

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Πως και είχε μαζί ο Κουλης τις 4 εφημερίδες που τον αντιπολιτευονται και τις έδειξε με τη μια στο ευρωκοινοβουλιο?

Ξέρουν από πριν τις ερωτήσεις????
Καλο θέατρο κι αυτο
Μεγαααααλη πικρα σας κερναει ο Κουλης
δεν εξηγειται αλλιως
Και που να ρθει κι η πουτσα στις εκλογες..........
:klapste:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
Μεγαααααλη πικρα σας κερναει ο Κουλης
δεν εξηγειται αλλιως
Και που να ρθει κι η πουτσα στις εκλογες..........
:klapste:
Εσύ γιατί χαίρεσαι φίλε ; Στη ΔΕΔΗΕ είσαι ; ή Τράπεζα της Ελλάδος ;; Μήπως παλιά ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και τώρα ΥΠΑ ;

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Εσύ γιατί χαίρεσαι φίλε ; Στη ΔΕΔΗΕ είσαι ; ή Τράπεζα της Ελλάδος ;; Μήπως παλιά ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και τώρα ΥΠΑ ;
Εγω χαιρομαι τυπε γιατι ανεκαθεν θεωρουσα οτι το εγαλυτερο προβλημα της Ελλαδασ ειναι η Αρριστερα
Αυτη τη σαπια αριστερα την τελειωνει ο Κουλης
Αλλα εσυ γιατι εξιστασαι?
ΜΚΟ ειχες? η μηπως εισαι Δ.Υ. και ντρεπεσαι να μας το πεις? Επιδοματιας ισως σαν τον Νικολακη?(που χαθηκε αυτη η ψυχη?)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
Εγω χαιρομαι τυπε γιατι ανεκαθεν θεωρουσα οτι το εγαλυτερο προβλημα της Ελλαδασ ειναι η Αρριστερα
Αυτη τη σαπια αριστερα την τελειωνει ο Κουλης
Αλλα εσυ γιατι εξιστασαι?
ΜΚΟ ειχες? η μηπως εισαι Δ.Υ. και ντρεπεσαι να μας το πεις? Επιδοματιας ισως σαν τον Νικολακη?(που χαθηκε αυτη η ψυχη?)

Μάστορα, εγώ δεν έχω πάρει ποτέ πεντάρα από το δημόσιο , ούτε με μορφή μισθού , ούτε με μορφή μπίζνας με το δημόσιο.
Μπορείς να πεις το ίδιο ; Γιατί σε κόβω για κρατικοδίαιτο . Μήπως είσαι κανένας από τους μαθηματικούς με μεταπτυχιακό της ΕΛΣΤΑΤ που παίρνουν 8Κ το μήνα ;; Ενώ οι συμφοιτητές για να διδάσκουν μετανάστες, παίρνουν 950€ ;

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Μάστορα, εγώ δεν έχω πάρει ποτέ πεντάρα από το δημόσιο , ούτε με μορφή μισθού , ούτε με μορφή μπίζνας με το δημόσιο.
Μπορείς να πεις το ίδιο ; Γιατί σε κόβω για κρατικοδίαιτο . Μήπως είσαι κανένας από τους μαθηματικούς με μεταπτυχιακό της ΕΛΣΤΑΤ που παίρνουν 8Κ το μήνα ;;
Αν μπορω λεει? Με τα 1000 "μαστορα"
Δουλευω απο τα 26 στον ιδιωτικο τομεα και ειμαι Βιολογος με μεταπτυχιακο μπιζνες FYI
αλλα δε μας ειπες ,εσυ ,που ποτε με το δημοσιο κλπ γιατι σκιαζεσαι με τον Κουλη?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
αλλα δε μας ειπες ,εσυ ,που ποτε με το δημοσιο κλπ γιατι σκιαζεσαι με τον Κουλη?
Γιατί δεν μου άρεσε καθόλου που ο λογαριασμός μου της ΔΕΗ, τυποποιημένος , ίδιος σε κιλοβατώρες κάθε φορά,
πολλαπλασιάστηκε με πολλαπλασιαστή Χ2.3
η βενζίνη πήρε +1€ το λίτρο
το φυσικό αέριο πήγε Χ4
και τα τρόφιμα του σούπερ μάρκετ Χ1.6

ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΕΤΣΙ ;;;

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Γιατί δεν μου άρεσε καθόλου που ο λογαριασμός μου της ΔΕΗ, τυποποιημένος , ίδιος σε κιλοβατώρες κάθε φορά,
πολλαπλασιάστηκε με πολλαπλασιαστή Χ2.3
η βενζίνη πήρε +1€ το λίτρο
το φυσικό αέριο πήγε Χ4
και τα τρόφιμα του σούπερ μάρκετ Χ1.6

ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΕΤΣΙ ;;;
Οχι φιλτατε,δεν ειμαι
Αλλα-παντα κατα τη γνωμη μου-με οποιονδηποτε αλλο θα ηταν ολα χ 2 απ οτι ειναι
Εξαιρειται ο Αλεκσης,εκει απλα ....δε θα ηταν
Αν πιστευεις οτι για την ακριβεια φταει ο Κουλης.............νομιζω περιττευει οποιοδηποτε σχολιο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
Αν πιστευεις οτι για την ακριβεια φταει ο Κουλης.............νομιζω περιττευει οποιοδηποτε σχολιο
Ο ηγέτης, πάντα έχει ευθύνη , γιατί αν προκύψει δυασάρεστη κατάσταση στη χώρα ακόμη κι αν δεν φταίει ο ίδιος, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Η μη παραίτηση είναι ευθύνη . Αν διαβάσεις ιστορία , πολλοί ηγέτες, πλήρωσαν ακριβά , δυσάρεστα συμβάντα που συνέβησαν υπό την ηγεσία τους , ακόμη κι αν δεν έφταιγαν . Επειδή δεν έκαναν τίποτε. Η μη λήψη μέτρων , είναι ευθύνη .

Τα γελοία διλήμματα αν φύγει ο κούλης θα ξανάρθει ο Αλέξης, είναι για ανθρωπάκια των κομμάτων. Σε καμία χώρα ποτέ, δεν υπήρξε ακυβερνησία.
Αν και από αυτό που βιώνει η ελλάδα σήμερα, παίζει να είναι καλύτερη και η ακυβερνησία.

Δεν ξέρω αν έχεις υπόψη σου , υπάρχουν οικογένειες που έχουν βρει έτοιμο ένα σπίτι
και δεν μπορούν με το οικογενειακό εισόδημα να πληρώσουν το ρεύμα , που είναι το ακριβότερο στον κόσμο.
Με εισοδήματα και αμοιβές, που είναι τριτοκοσμικές ...

δηλώνεις βιολόγος .... βιολόγος που κάνει ιδιαίτερα ... νόμιμα με ΚΑΔ ....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ;; ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 24ωρο ;;;;
35 ;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Ορισμένοι απ τον φανατισμό τους δεν καταλαβαίνουν ότι η κριτική γίνεται σ' αυτόν που κυβερνάεε
αν αυριο θα ναι ο Τσίπρας θα τα ακουει αυτος

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
Ορισμένοι απ τον φανατισμό τους δεν καταλαβαίνουν ότι η κριτική γίνεται σ' αυτόν που κυβερνάεε
αν αυριο θα ναι ο Τσίπρας θα τα ακουει αυτος
Φανατισμό όμως ... ανήκοντας σε ποιά από τις δύο κατηγορίες ψηφοφόρων της ΝΔ ;
Οι λεφτάδες να είναι φανατικοί ! Κατανοητό !!!

Οι ... άλλοι ;;;

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
Ο ηγέτης, πάντα έχει ευθύνη , γιατί αν προκύψει δυασάρεστη κατάσταση στη χώρα ακόμη κι αν δεν φταίει ο ίδιος, ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Η μη παραίτηση είναι ευθύνη . Αν διαβάσεις ιστορία , πολλοί ηγέτες, πλήρωσαν ακριβά , δυσάρεστα συμβάντα που συνέβησαν υπό την ηγεσία τους , ακόμη κι αν δεν έφταιγαν . Επειδή δεν έκαναν τίποτε. Η μη λήψη μέτρων , είναι ευθύνη .

Τα γελοία διλήμματα αν φύγει ο κούλης θα ξανάρθει ο Αλέξης, είναι για ανθρωπάκια των κομμάτων. Σε καμία χώρα ποτέ, δεν υπήρξε ακυβερνησία.
Αν και από αυτό που βιώνει η ελλάδα σήμερα, παίζει να είναι καλύτερη και η ακυβερνησία.

Δεν ξέρω αν έχεις υπόψη σου , υπάρχουν οικογένειες που έχουν βρει έτοιμο ένα σπίτι
και δεν μπορούν με το οικογενειακό εισόδημα να πληρώσουν το ρεύμα , που είναι το ακριβότερο στον κόσμο.
Με εισοδήματα και αμοιβές, που είναι τριτοκοσμικές ...

δηλώνεις βιολόγος .... βιολόγος που κάνει ιδιαίτερα ... νόμιμα με ΚΑΔ ....
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ;; ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 24ωρο ;;;;
35 ;
Κατ αρχην συμφωνω οτι ο ηγετης εχει παντα ευθυνη.Η παραιτηση δεν ειναι λυση,ειναι φυγη.
Δεν πιστευω οτι δε λαμβανει μετρα ο πθ,τυπε,αντιθετως θεωρω οτι "παρα"λαμβανει λογω εκλογων
Εχω 200+ εργαζομενους,κατι εχω υπ οψιν μου,αλλα τις αμοιβες αδερφε τισ κανονιζει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,οχι οι κυβερνησεις
Βιολογος που κανει νομιμα ιδιαιτερα (αν υφισταται) με 10 ωρες ζει μια χαρα.Αν δε ειναι και καλος με λιγοτερες
Τελος, τα διλημματα-ατυχως-ειναι πραγματικα .Και αφου αναφερεσαι στην ιστορια,ριξε μια ματια ποσο πισω πηγε την Ιταλια η ακυβερνησια των 80-αρχες 90
Οσο,τελος για το ετοιμο σπιτι,σορρυ εγω δεν βρηκα,δε θα συμπονεσω αυτους που δεν μπορουν να το συντηρησουν
Κατα τη γνωμη μου παντα, ο Κουλης εχει κανει πολθ περισσοτερα απ οσα περιμενα εγω και οσοι τον ψηφισαμε και θα κανει (ευτχως)πολλα ακομα γιατι βλεπω οχι μια αλλα δυο 4ετιες

• Like
Αντιδράσεις: alex71

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
Οσο,τελος για το ετοιμο σπιτι,σορρυ εγω δεν βρηκα,δε θα συμπονεσω αυτους που δεν μπορουν να το συντηρησουν
Δεν έχουμε να πούμε κάτι . Μην απευθυνθείς σε εμένα ξανά. Έχω διαβάσει άπειρα posts από άτομα του συναφιού σου.
ΤΙΜΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ .

Κατά λέξη έχω διαβάσει posts

"τόσα χρόνια είχατε όλοι σπιτάρες και εξοχικάρες και δεν πληρώνατε τίποτε , ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΤΑΣΕ Η ΧΩΡΑ ΕΔΩ" .

Το ότι μπορεί να κάνει καθηγητής ιδιαίτερα 10 ώρες την ημέρα, το λαμβάνω ως καλαμπούρι .
Αν θέλει για μετακινήσεις από μάθημα σε μάθημα 20 λεπτά μιλάς για 13.5 ώρες εργασίας με μαθητές σχολείου !!!!!!!!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Δεν ντρέπεται να ομιλεί για μείωση της ανεργίας όταν τόσοι πολλοι έχουν μεταναστευσει?

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τέτοια ψύχωση τα συριζόπανα ούτε με το Σαμαρά που ήταν όντως ακροδεξιός.
Λες και τους σκότωσε τη μάνα ο Κούλης.
Εν τω μεταξυ διαβάζοντας σε καποιος παλιοτερα,ησουν φουλ πασοκος!

Με το πέρασμα των χρονων,γλύφεις…εε υποστηρίζεις Κουλι!

Τι πιο συνηθες θα μ πεις…Ελα βαλε καμμια κοτούλα να πεταει

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Δεν ντρέπεται να ομιλεί για μείωση της ανεργίας όταν τόσοι πολλοι έχουν μεταναστευσει?
Δεν ντρέπεσαι ρε φασίστα να προσβάλεις τον εθνικο σχεδιασμό του Μωϋσή;

Ντροπη σου!

Εν τω μεταξυ ο πρωθυπουργος,παρολίγον πλανητάρχης,τρια παιδια κοντα στα εικοσι ετων εχει,κανενα δεν εχει αφησει να ζει στην χωρα που διοικεί!Τα στειλε ολα εκτος!

Σαν να εχω εγω φροντιστήριο μαθηματικών που διδάσκω & να στελνω τα παιδια μου στον απεναντι να μάθουν μαθηματικά!

Τι πιο συνηθες δλδ

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.435
Πόντοι
3.656
Μήπως άλλαξε και ο τρόπος υπολογισμού ποσοστού ανεργίας ;;
Αντί να είναι ποσοστό επί των εργαζομένων , είναι επί του γενικού πληθυσμού ;;;;;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536

Stories

Νέο!