CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.473
- Πόντοι
- 2.606
μιλα μωρη κοταρα ,σε ταπωσα ,σε κουφανα ,απαντα αν εχεις αρχιδια ..........παλιοκουμουνιδεν απαντω
μιλα μωρη κοταρα ,σε ταπωσα ,σε κουφανα ,απαντα αν εχεις αρχιδια ..........παλιοκουμουνιδεν απαντω
Sorry τύπε δεν κάνω διάλογο με άτομα που δε διαθέτουν έστω και ελάχιστη αντίληψη και μάλλον ζουν σε γυάλα σαν τους σύμβουλους του Κούλη σου. Σου έδωσε ένα απλό παράδειγμα ο Νίπλης από πάνω πώς είναι ο πραγματικός κόσμος και εγώ στο έκανα λιανά πώς δουλεύουν οι "ωρομετρήσεις". Αριστεροσύνη λέει ο ανεκδιήγητοςπορνοτέτοιε...επικοινωνείς?
ή σε τύφλωσε η αριστεροσύνη?
θα απαντησει αυριο εγκυρα και αντικειμενικα ο Κος Γιωργος Αυτιας στην εκπομπη τουμιλα μωρη κοταρα ,σε ταπωσα ,σε κουφανα ,απαντα αν εχεις αρχιδια ..........παλιοκουμουνι
τύπε έχεις δουλέψει ποτέ σου ή μιλάμε με επιδοματία?Sorry τύπε δεν κάνω διάλογο με άτομα που δε διαθέτουν έστω και ελάχιστη αντίληψη και μάλλον ζουν σε γυάλα σαν τους σύμβουλους του Κούλη σου. Σου έδωσε ένα απλό παράδειγμα ο Νίπλης από πάνω πώς είναι ο πραγματικός κόσμος και εγώ στο έκανα λιανά πώς δουλεύουν οι "ωρομετρήσεις". Αριστεροσύνη λέει ο ανεκδιήγητος
δε με καλυψες ,θα περιμενω κυριο αυτια ομως!θα απαντησει αυριο εγκυρα και αντικειμενικα ο Κος Γιωργος Αυτιας στην εκπομπη του
απο απλα πανχαζος εχει καταντησει τερμα επικινδυνος. ο ερντογαν τριβει τα χερια του με αυτον τον καραγκιοζακοτι παρατράγουδο, τι καψούλι είναι αυτό ? ? !!
πρωτα απο ολα ο αρχιμαλακας δεν μπορει να σταυρωσει λεξη αν δεν του εχουν δωσει κειμενοτι παρατράγουδο, τι καψούλι είναι αυτό ? ? !!
Γαμαει φιλε, μη λες μαλακιες,Τυπε!Ποσο καιρο εχεις να συνουσιαστείς ;
πόσα τικ ανά sec το διαταραγμένο ?πρωτα απο ολα ο αρχιμαλακας δεν μπορει να σταυρωσει λεξη αν δεν του εχουν δωσει κειμενο
ρε αν αυτος του κανει ερωτηση δημοσιογραφος που δεν τα παιρνει απο αυτον κατουριετε πανω του...ηγετηςπόσα τικ ανά sec το διαταραγμένο ?
Για να παρουν την εισπραξη σαν τους ληστεςΠανε στο κλεισιμο για να φαν το λιγοτερο ξυλο…
τυπε παραξηγησες,εξοδα εχουν τα παιδια ,θελουν να πανε διακοπες τη φαμιλια και δε βγαινουν ,εχουν πολυ μηνα στο τελος του μισθου...βασανισμενες πσυχουλες ειναι!Για να παρουν την εισπραξη σαν τους ληστες
Θα σου το χαλασω εγω μαλλον.λυπαμαι που στην χαλαω ,αλλα οταν η πουτσα φτανει αμυγδαλες ,ξαφνικα ολοι γινονται κομμουνιστες και αναζητουν βοηθεια απο τον διπλανο τους ,την κοινωνια ,αρχιζουν να ψαχνουν ανθρωπους και δομες να στηριχτουν......μεχρι τωρα αυτα εχει πει ο ιστορικος!
Τι ειπε ο Καραμανλης? Δεν ξερω.Οκ.
Δεν ήξερα ότι δεν εισαι οργανωμένος - σορρυ κιολας- δε παρακολουθώ συστηματικά το φορουμ.
Αν θες μπορεις να μου πεις πως είδες την παρέμβαση Καραμανλή;
Και για να εξηγηθώ και εγώ, το μονο που με νοιάζει είναι να έχουμε σταθερη κυβέρνηση στον τόπο, αυτή είναι η μονη μου πολιτική αγωνία.
Δε περιμένω από καμιά κυβένηση-κόμμα τίποτα.
Θέλω/απαιτώ όμως πολιτική σταθερότητα.
Αν θες πες για Καραμανλή.
ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...................Τυπε ,ειλικρινα πιστευεις οταν γραφω πουτσα μεχρι τις αμυγδαλες ,εννοω το διαστημα 10-12 και μου γραφεις οτι το πολιτικο μου αισθητηριο εχει θεμα........βασικα ουτε καν καταλαβες τι εγραψα ,μαλλον το διανοητικο σου κριτηριο εχει θεμα,ισως δεν εισαι αρκετα διαυγης σημερα......αστο καλυτερα!Θα σου το χαλασω εγω μαλλον.
Η ιστορια λεει οτι οταν "η πουτσα φτασει στις αμυγδαλες" (οπως εγινε το 2010-2012), αυτο που αυξανεται δεν ειναι η ψηφος στους κομμουνιστες αλλά στην ακροδεξια. Αποδειχθηκε πληρως, οταν μετα απο 3 μνημονια, αυτο που αυξηθηκε ηταν η ακροδεξια, ενω το ΚΚΕ παρεμεινε στα ιδια. Αρα εξακολουθει το πολιτικο σου αισθητηριο να ειναι σε κακή κατασταση, οταν εκτιμας οτι στην δυσκολία αναδεικνύεται η κομμουνιστικη αριστερα.
Ο Μπουχέσας είναι ήδη συνταξιούχος εδώ και αιώνες και εμάς θα μας πάρει ο νεκροθάπτης (αν ποτέ φτάσουμε στα 67).Τι ειπε ο Καραμανλης? Δεν ξερω.
Ειπε "πιάσε ενα κιλο παϊδάκια ακομη"?
Αυτο παλι, που θεωρειτε οτι ο Καραμανλης εχει την παραμικρη διαθεση για πολιτικες παρεμβασεις, ενω ειναι συνταξιουχος εδω και 13 χρονια...
μιλάμε πιο πολιτικό πιόνι της λέσχης μπίλντεμπεργκ ,δεν υπάρχειτι παρατράγουδο, τι καψούλι είναι αυτό ? ? !!
Πως τολμας και απαντας ετσι ρε μουνι ;;;;;;;;;ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...................Τυπε ,ειλικρινα πιστευεις οταν γραφω πουτσα μεχρι τις αμυγδαλες ,εννοω το διαστημα 10-12 και μου γραφεις οτι το πολιτικο μου αισθητηριο εχει θεμα........βασικα ουτε καν καταλαβες τι εγραψα ,μαλλον το διανοητικο σου κριτηριο εχει θεμα,ισως δεν εισαι αρκετα διαυγης σημερα......αστο καλυτερα!