Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
Μα συμφωνώ μαζί σου - απλά η λύση δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά απολειφάδια πάντως.
μα δε ψηφιζω συριζα, ουτε εχω ψηφισει ποτε.
παντα τα μικροτερα κομματα ψηφιζα by the way, απλα για τη διαδικασια, αφου ολα ειναι γνωστος εμετος ανακυκλωσης.
αλλα οχι και να μας παρουσιαζουν τα 2ποδα γιδια, οτι ολα ειναι τελεια με αυτον τον παντελως πανηλιθιο και παναχρηστο.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
μα δε ψηφιζω συριζα, ουτε εχω ψηφισει ποτε.
παντα τα μικροτερα κομματα ψηφιζα by the way, απλα για τη διαδικασια, αφου ολα ειναι γνωστος εμετος ανακυκλωσης.
αλλα οχι και να μας παρουσιαζουν τα 2ποδα γιδια, οτι ολα ειναι τελεια με αυτον τον παντελως πανηλιθιο και παναχρηστο.
Στην Ελλάδα χρειάζεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΑΤΣΕΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Αλλά εδώ όχι, εδώ θέλουμε κόμματα του λαού, που να μοιράζουν επιδόματα συνταξεις και προσλήψεις. Λεφτόδεντρα στο φουλ

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
Στην Ελλάδα χρειάζεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΘΑΤΣΕΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Αλλά εδώ όχι, εδώ θέλουμε κόμματα του λαού, που να μοιράζουν επιδόματα συνταξεις και προσλήψεις. Λεφτόδεντρα στο φουλ
με 1.000.000 δημόσιους υπαλ... και 2.500.000+ συνταξιούχους αυτό δεν πρόκειται να γίνει σε αυτή την ζωή στην Ελλάδα (για ΘΆΤΣΕΡ λέω).
απο το 2010 με χρέος 180 δις...πήγαμε σε 10 χρόνια στα 400 δις
και όλοι τους
γιωργάκης
σαμαροβενιζέλοι
αλέξης
κούλης
διατυμπανίζουν ...την ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ! εχουμε πεθάνει σαν λαός/χώρα και δεν το ξέρουμε..
αλοίμονο στα νεα παιδιά και στις γεννιές που έρχονται!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
με 1.000.000 δημόσιους υπαλ... και 2.500.000+ συνταξιούχους αυτό δεν πρόκειται να γίνει σε αυτή την ζωή στην Ελλάδα (για ΘΆΤΣΕΡ λέω).
και όλοι τους
γιωργάκης
σαμαροβενιζέλοι
αλέξης
κούλης
διατυμπανίζουν ...την ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ! εχουμε πεθάνει σαν λαός/χώρα και δεν το ξέρουμε..
Σαν λύκος σε δάσος ουρλιάζω σε κάθε γονέα που έχει κάποια χρήματα: ΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ

• Like
Αντιδράσεις: adakos

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
στην ελλαδα χρειαζεται το ξεριζωμα της νοοτροπιας που μας εχουν πασαρει οι γονεις και οι παππουδες μας και το εχουν υποθηκευσει κιολας, οτι ετσι ειναι το σωστο και ετσι γινονται οι δουλειες.
το γλειψιμο, το φακελακι και το βολεμα, που καποιοι γλοιωδεις μπαγλαμαδες τυπου πιμποδικηγορου και σια,υποστηριζουν ακομα.
αν δε γινει αυτο λοιπον, παντα ετσι θα ειμαστε και οι βολεμενοι παντα θα βγαινουν απο πανω και θα μας κουνανε την κωλοτρουπιδα τους οτι ολα ειναι τελεια, φοβουμενοι μη χασουν τη θεσουλα τους.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
και όλοι τους
γιωργάκης
σαμαροβενιζέλοι
αλέξης
κούλης
ποια παιδια ρε φιλε ?
εδω κατεστρεψαν ολους τους 30-40αρηδες, δηλαδη στις δημιουργικες δεκαετιες, που οφειλεις να κανεις κατι δικο σου υποτιθεται η' να εισαι σε μια αξιοπρεπεστατη δουλεια και να ζεις ανετα εστω.
απεναντιας, εχουμε φτασει να ειμαστε με 600-700 μισθο και ΟΛΑ να εχουν αυξηση 3πλασια καθε χρονια.
πως θα κανει παιδια λοιπον ο αλλος με αυτους τους μισθους και πως θα τα βγαζει περα?
η' να κανουν παιδια μονο οι πελουσιοι ?
μα αυτοι ειναι καμμενοι οι περισσοτεροι και ψυχανωμαλοι.
ο σπιρτοκουλης προσφατα ειπε οτι μας βοηθανε οικογενεια και φιλοι (???) το υπερβλημα.
λες και ολοι ειμαστε γιοι εφοπλισταδων και πελουσιων η' εχουμε οικονομικο μπακαπ και στα @@ μας.
για φιλους των 600-700 ας μη σχολιασω.
εδω δε ξερεις αν θα παρεις καν συνταξη και καθε φορα μεγαλωνουν το οριο ηλικιας.
και αντε πες και κανεις παιδια λοιπον.
ποσα ψυχολογικα θα μεταφερεις στα παιδια σου με ολη αυτην την κατασταση που αντιμετωπιζεις καθημερινα απο ολους τους τομεις (αν μπορεις να τα ζησεις αξιοπρεπως), ωστε να συνεχιστει ο ιδιος κυκλος μιζεριας και ταλαιπωριας και να παμε παλι μια απο τα ιδια επι της ουσιας, ωστε να βγαινουν απο πανω παλι οι γαλαζοαιματοι μπινεδες ?
το συστημα καλα δουλευει τοσα χρονια και η ιστορια επαναλαμβανεται.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
ποια παιδια ρε φιλε ?
εδω κατεστρεψαν ολους τους 30-40αρηδες, δηλαδη στις δημιουργικες δεκαετιες, που οφειλεις να κανεις κατι δικο σου υποτιθεται η' να εισαι σε μια αξιοπρεπεστατη δουλεια και να ζεις ανετα εστω.
απεναντιας, εχουμε φτασει να ειμαστε με 600-700 μισθο και ΟΛΑ να εχουν αυξηση 3πλασια καθε χρονια.
πως θα κανει παιδια λοιπον ο αλλος με αυτους τους μισθους και πως θα τα βγαζει περα?
η' να κανουν παιδια μονο οι πελουσιοι ?
μα αυτοι ειναι καμμενοι οι περισσοτεροι και ψυχανωμαλοι.
ο σπιρτοκουλης προσφατα ειπε οτι μας βοηθανε οικογενεια και φιλοι (???) το υπερβλημα.
λες και ολοι ειμαστε γιοι εφοπλισταδων και πελουσιων η' εχουμε οικονομικο μπακαπ και στα @@ μας.
για φιλους των 600-700 ας μη σχολιασω.
εδω δε ξερεις αν θα παρεις καν συνταξη και καθε φορα μεγαλωνουν το οριο ηλικιας.
και αντε πες και κανεις παιδια λοιπον.
ποσα ψυχολογικα θα μεταφερεις στα παιδια σου με ολη αυτην την κατασταση που αντιμετωπιζεις καθημερινα απο ολους τους τομεις (αν μπορεις να τα ζησεις αξιοπρεπως), ωστε να συνεχιστει ο ιδιος κυκλος μιζεριας και ταλαιπωριας και να παμε παλι μια απο τα ιδια επι της ουσιας, ωστε να βγαινουν απο πανω παλι οι γαλαζοαιματοι μπινεδες ?
το συστημα καλα δουλευει τοσα χρονια και η ιστορια επαναλαμβανεται.
Πολύ σωστά τα λες. Ακριβώς. Η γενιά 30-40 ετών τωρα έχει καταστραφεί. Μόνο όσοι είχαν μπαγιόκο από κληρονομιες ή γονείς μπόρεσαν και σηκώθηκαν κάπως.
Τι παιδιά; Πλάκα μας κάνουν; Εγώ είμαι με 700 ευρώ και λέω δόξα τω Θεό και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ από μήνα σε μήνα είμαι.

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.885
Πόντοι
3.145
Σαν λύκος σε δάσος ουρλιάζω σε κάθε γονέα που έχει κάποια χρήματα: ΣΤΕΙΛΕ ΕΞΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ
δεν διαφωνώ με αυτό που λές...αλλά μοιάζει με αυτούς που μπήκαν στις βάρκες στον ΤΙΤΑΝΙΚΟ.
τι σημασία έχει αν 10.000 η 50.000 οικογένειες στείλουν τα παιδιά τους εξω;;
ο λαός; οι πολίτες; τα 6.000.000+ που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει;
που τα παιδιά τους πάνε φαντάροι...για το χρέος!στην πατρίδα! για όλους αυτούς των 700/800 η και 1.000 ακόμα
όλοι αυτοί;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
δεν διαφωνώ με αυτό που λές...αλλά μοιάζει με αυτούς που μπήκαν στις βάρκες στον ΤΙΤΑΝΙΚΟ.
τι σημασία έχει αν 10.000 η 50.000 οικογένειες στείλουν τα παιδιά τους εξω;;
ο λαός; οι πολίτες; τα 6.000.000+ που δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει;
που τα παιδιά τους πάνε φαντάροι...για το χρέος!στην πατρίδα! για όλους αυτούς των 700/800 η και 1.000 ακόμα
όλοι αυτοί;
Τι να σου πω τώρα; Να σου πω πως έχεις άδικο; ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΩΤΟ. ΔΙΚΙΟ. Είναι λυπηρό απλά πλέον ο σωζων εαυτό σωθείτο

• Like
Αντιδράσεις: adakos

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Δώσε Κυριάκουλα....ΔΩΣΕ....:wanker::wanker::wanker:

Επίδομα 500 ευρώ για καλοκαιρινές διακοπές επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

miragio.jpg
500euro σε αυτο εχει η ξαπλωστρα σετ και μια σαλατα ντοματα φετα παξιμαδι!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Πολύ σωστά τα λες. Ακριβώς. Η γενιά 30-40 ετών τωρα έχει καταστραφεί. Μόνο όσοι είχαν μπαγιόκο από κληρονομιες ή γονείς μπόρεσαν και σηκώθηκαν κάπως.
Τι παιδιά; Πλάκα μας κάνουν; Εγώ είμαι με 700 ευρώ και λέω δόξα τω Θεό και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ από μήνα σε μήνα είμαι.
τυπε με 700 ευρω δεν εισαι πουθενα,μονο μπουρδελα (το σαη) ,συνδρομη στο νετ και να τσονταρεις στις δεκο του σπιτιου που μενεις με τους γονεις και τα αδερφια σου....

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
τυπε με 700 ευρω δεν εισαι πουθενα,μονο μπουρδελα (το σαη) ,συνδρομη στο νετ και να τσονταρεις στις δεκο του σπιτιου που μενεις με τους γονεις και τα αδερφια σου....
Ακριβώς αυτό αδερφέ μου. Λέξη προς λέξη όμως.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ακριβώς αυτό αδερφέ μου. Λέξη προς λέξη όμως.
εννοειται πως δεν το εγραψα προσωπικα για σενα ,αλλα για να τονισω μεχρι που φτανει το παπλωμα εργαζομενου με αμοιβη 700ευρω!..πλεον οριακα συμφερει να μην εργαζεσαι για 700ευρω αλλα να ξυνεσαι σε καποιον καναπε και να τσιμπας κανα επιδομα επιβιωσης.....ελαφρως πιο οικονομικα σου βγαινει!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
εννοειται πως δεν το εγραψα προσωπικα για σενα ,αλλα για να τονισω μεχρι που φτανει το παπλωμα εργαζομενου με αμοιβη 700ευρω!..πλεον οριακα συμφερει να μην εργαζεσαι για 700ευρω αλλα να ξυνεσαι σε καποιον καναπε και να τσιμπας κανα επιδομα επιβιωσης.....ελαφρως πιο οικονομικα σου βγαινει!
Μα το ξέρω ότι δεν το έγραψες για εμένα - προς Θεού - αλλά εν πολλοίς αυτό που έγραψες είναι και η απάντηση γιατί πολλές επιχειρήσεις δεν βρίσκουν προσωπικό σήμερα. Οι λόγοι είναι ότι οι περισσότεροι νέοι απλά έχουν φύγει εξωτερικό και όσοι έχουν μείνει, πλέον, νιώθουν μια διαρκή παραίτηση, γιατί με τους μισθούς που δίνουν τίποτα δεν μπορείς να κάνεις απολύτως.
Σαν ανάπηρος μένεις στα 40 σου στο σπίτι της μάνας σου και ούτε αμάξι δεν μπορείς να συντηρήσεις.

Πολλοί επιλέγουν να φυτοζωουν από το να ζουν με αγχη για 700 ευρω μισθο....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Πολλοί επιλέγουν να φυτοζωουν από το να ζουν με αγχη για 700 ευρω μισθο....
αυτο ειναι η μεγαλυτερη τραγωδια σημερα που βλεπω τριγυρω...νεους χωρις ονειρα ,παραιτημενους ,να περιμενουν να ζησουν με επιδοματα...

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.467
Πόντοι
4.096
μην πασαρεις τις συνηθειες σας, που εχετε εκει στο πουστοκομμα για να θολωσεις τα νερα.
σας εχουμε μαθει πλεον πως λειτουργειτε ολες μαζι εκει στο γαλαζιο αδερφατο.
ελα πανε στον πιξοπουστα που εχει μεινει μοναχουλα να τα βρειτε ολιστικα τωρα και ασε τα ναζακια βλαχοταγαρι.
:gay:
Το γαλαζιο τυπε ειναι για τ αγορακια
το ροζουλι ειναι για στρακια σαν εσενα,δροσερα ευαερα και ευηλια
και για να το κλεισουμε : σαλτα πηδα,τραβα πιασε μια λεπιδα κι ελα ξυστα μας

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.493
Πόντοι
27.261
Το γαλαζιο τυπε ειναι για τ αγορακια
το ροζουλι ειναι για στρακια σαν εσενα,δροσερα ευαερα και ευηλια
και για να το κλεισουμε : σαλτα πηδα,τραβα πιασε μια λεπιδα κι ελα ξυστα μας
μπαρμπαδοπουστα πανε πισω στο γαλαζιο αδερφατο σου για αλλαξοκωλιες, οπως ξερετε καλα να κανετε και μην κωλοτριβεσαι αλλου, οπως ο πιξοπουστας.
αγορακια και μπαρμαδες σαν και του λογου σου δε γαμαω, το γραφω και στην υπογραφη μου.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.104
Πόντοι
6.256
εχεις τον αραπη εσυ μωρη κωλογρια που σε κανε παλι κοριτσακι και δε παιρνεις χαμπαρι απο κλιμακτηριους και κλιματικες αλλαγες
Περιμενει και κανα παγόβουνο με κορυφη να αποκολληθεί

• Χαχα
Αντιδράσεις: poppop
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
καλά αυτά τα περί δουλειάς έχω αρχίσει να τα ακούω και να γελάω...

έψαχνα πριν μήνες για επιχείρησή μου ντελιβεράδες και ΠΟΥΘΕΝΑ !!
άντε αυτό είναι ας πούμε επάγγελμα για αλβανούς (δεν το λέω υποτιμητικά για τα παιδιά από αλβανία αλλά για τους δικούς μας "άνεργους και καλά").

για άλλη επιχείρησή μου κοιτάζω/ψάχνω για άτομα με συγκεκριμένο πτυχίο και τίποτα δυο μήνες τώρα. δουλειά δεν έχουν αλλά θέλουν πάνω από 1200 καθαρά (δίνω τόσα μεικτά για 8ωρο). τ'αρχίδια μου θα πάρουν, ας κάτσουν να τους ταίζουν οι γονείς.

φίλοι μου, ο ένας ψάχνει για γερμανόφωνους με επάρκεια αλλά παπάρια...
ο άλλος για προγραμματιστές (χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία) που όμως ζητούν τα άντερά τους.

ΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom