Foukariaris2020
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2020
- Like
- 928
- Πόντοι
- 96
...Το οτι οι Τουρκοι εκαναν πτησεις κοντα στην Αλεξανδρουπολη, ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι βρισκονται σε πανικο απο τις επιτυχιες του ΠΘ στις ΗΠΑ...
...Το οτι οι Τουρκοι εκαναν πτησεις κοντα στην Αλεξανδρουπολη, ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι βρισκονται σε πανικο απο τις επιτυχιες του ΠΘ στις ΗΠΑ...
Δε θέλω...βρωμάνε...Ε να μην πάρουμε Κουσάντασι Αλικαρνασσό Τσεσμέ εξάλλου από δίπλα είναι κ ο βασιλέας μας
Προς το παρόν ανάβει ο κωλος σου, απόγονε των Δοσίλογων.Ουστ μωρή κουράδα, άναψε το φούρνο.
Μόνο με αυτή τη φωτο να του απαντάς, εγώ τον έχω κανει αγνόηση, αν και σήμερα θα 'πρεπε να είναι στο συνέδριο του πασοκιναλ ή οπως στον μπουτσο λέγεται.
Αμα εχεις παλαμαρι,τι την θελεις την Φεράρι; …Είναι σα να ζητάς από καμιόνι να τρέξει σαν φεράρι....
Τυπε…μετα μεγάλης συμπάθειας ,βρες να το χωσεις καπου…εστω και σε οπές τουβλου οκταοπου …Tι ανοητοι που ειστε μερικοι. Το οτι οι Τουρκοι εκαναν πτησεις κοντα στην Αλεξανδρουπολη, ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη οτι βρισκονται σε πανικο απο τις επιτυχιες του ΠΘ στις ΗΠΑ
Δεν περιμενω να το καταλαβουν ολοι αυτο βεβαια, τι να κανουμε
Ρώτα τον βασιλέα μας πρωταΔε θέλω...βρωμάνε...
Τυπε αν τα παίρνει από το κόμμα, θα τον κατανοήσουμε, αλλά ρε φίλε αν τα γράφει σοβαρά αυτά και άνευ αποδοχών, υπάρχει θέμα.Τυπε…μετα μεγάλης συμπάθειας ,βρες να το χωσεις καπου…εστω και σε οπές τουβλου οκταοπου …
Θα ωφεληθεις …
Το μπουρδέλα χωρίς τον βασιλιά του δεν υφίσταστε...το νου σας!!!Ρώτα τον βασιλέα μας πρωτα
Τυπε…η ΝΔ βολευε κοσμο ακομη και οταν κυβερνούσε επι τριανταετια το ΠΑΣΟΚ!Τυπε αν τα παίρνει από το κόμμα, θα τον κατανοήσουμε πλήρως, αλλά ρε φίλε αν τα γράφει σοβαρά αυτά και άνευ αποδοχών, υπάρχει θέμα.
Προς το παρόν ανάβει ο κωλος σου, απόγονε των Δοσίλογων.
Φαντάσου εδώ είχε ταξιδέψει με πλοίο γεματο οννεδιτες και μέλη του κόμματος για να ψηφίσουν όλοι μπουλούκι, μετά την ηττα γυρίσανε κλαίγοντας.Τυπε…η ΝΔ βολευε κοσμο ακομη και οταν κυβερνούσε επι τριανταετια το ΠΑΣΟΚ!
Οποτε ΝΔ και ανώφελο γλύψιμο δεν παει μαζι….
Σαν τους άλλους που χορεύανε στην πλατεία μετά το δημοψήφισμα ένα πράγμα...Φαντάσου εδώ είχε ταξιδέψει με πλοίο γεματο οννεδιτες και μέλη του κόμματος για να ψηφίσουν όλοι μπουλούκι, μετά την ηττα γυρίσανε κλαίγοντας.
Μιλάμε τραγελαφικές καταστάσεις.
Κάποιοι χορεύανε, καποιοι αλλοι μια ζωή κλέβανε.Σαν τους άλλους που χορεύανε στην πλατεία μετά το δημοψήφισμα ένα πράγμα...
Τα ναύλα τα πλήρωσαν η ακομα τα χρωστάνε όπως με την Ο.ΑΦαντάσου εδώ είχε ταξιδέψει με πλοίο γεματο οννεδιτες και μέλη του κόμματος για να ψηφίσουν όλοι μπουλούκι, μετά την ηττα γυρίσανε κλαίγοντας.
Μιλάμε τραγελαφικές καταστάσεις.
Ε και;Κάποιοι χορεύανε, καποιοι αλλοι μια ζωή κλέβανε.