Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
Νομίζω καλός αντικαταστάτης του θα ήταν ο Ζερ με τα κινητά...Τώρα τους έχει πιάσει ο πόνος για τον Άδωνη........ μα τι πουλιά είστε ρε.
Νομίζω καλός αντικαταστάτης του θα ήταν ο Ζερ με τα κινητά...Τώρα τους έχει πιάσει ο πόνος για τον Άδωνη........ μα τι πουλιά είστε ρε.
σταμάτα βρε, τα ίδια έλεγες και για τον σαμαρά και τον γκαντέμιασες,Το ιδιο χαζό επιχειρημα ακουω απο το 2020
"Αφου ειναι σιγουρα πρωτος, γιατι δεν κανει εκλογες?"
Γιατι ρε μπούφοι και το 2023 παλι πρωτος θα ειναι, δεν αλλαζει τιποτα.
Γιατι να χαριζει χρονια απο την τετραετια του?
Θα την συμπληρωσει ολοκληρη και θα παρει και την δευτερη να παει στα οκτώ.
Και μην ξεχασετε παλι το 2024 να λετε "αφου ειναι πρωτος, γιατι δεν κανει εκλογες?"
Πώς αναστηθηκε ακριβως ο Τσιπρας?σταμάτα βρε, τα ίδια έλεγες και για τον σαμαρά και τον γκαντέμιασες,
θες να στα ποστάρω ?
Καταλαβαίνεις ότι η κουλοπαρέα ανέστησε τον τσίπρα ?
και παρακαλάς να σε σώσει ο Ανδρουλάκης ?
Ρε τον αναστημένο.σταμάτα βρε, τα ίδια έλεγες και για τον σαμαρά και τον γκαντέμιασες,
θες να στα ποστάρω ?
Καταλαβαίνεις ότι η κουλοπαρέα ανέστησε τον τσίπρα ?
και παρακαλάς να σε σώσει ο Ανδρουλάκης ?
Αυτος ο Κυρτσος εχει φτασει σε τετοια κατάντια, ωστε να μας λεει οτι ο Κουλης κάνει και διορισμους στο ευρωκοινοβουλιο, λες και εχει τετοια αρμοδιοτητα.
Η Ιστορια για την ωρα θα καταγραψει δευτερη σερι τετραετια, αν μετα καταγραψει και τριτη σερί, θα ειναι η πρωτη φορα στη μεταπολιτευσηαν δεν καταφερει καμμια μεγαλη εθνικη ηττα η μεγαλυτερη ντροπη για τη θητεια Μητσοτακη θα ειναι οτι οχι μονο αξιολογηση δυ δεν εκανε αλλα θα γραφτει στην ιστορια ως φιλελε διακυβερνηση που θεσπισε μπονους παραγωγικοτητας για τους ελληνες δυ![]()
ποιά αντιπολίτευση έκανε ο συριζα 3 χρόνια ? υπήρχε πουθενά σύριζα ?Πώς αναστηθηκε ακριβως ο Τσιπρας?
Εχεις καταλαβει οτι ο Συριζα ειναι η μονη αξιωματικη αντιπολιτευση τα τελευταια 30 χρονια, που μετα απο μια τριετια απο τις εκλογες ειναι πισω απο την κυβερνηση περισσοτερες μοναδες απο οσες την ημερα των εκλογων?
Αν το πρωτο κριτηριο ειναι η τσεπη, τοτε η ΝΔ παει για 45%ποιά αντιπολίτευση έκανε ο συριζα 3 χρόνια ? υπήρχε πουθενά σύριζα ?
Οι γκάφες και η αναποτελεσματικότητα του κουλοπαρεάκι ανάστησαν το συριζα
και μη μου λες για γκάλοπ, έλεος... στη κάλπη ο κόσμος θα έχει πρώτο κριτήριο όπως πάντα την τσέπη του
και εκεί θα πέσει μαύρο κατράμι
Μόνο με αλλαγή ηγεσίας σώζεται η νδ να γυρίσει το παιχνίδι όπως ο Άρης![]()
τυπε ουτε κεντρωος ειμαι ουτε δυ,τι να κανω στη νδ?ο κουλης ηταν ξεκαθαρος,Κέντρο αυστηράΤύπε καποια στιγμη κοψε τις μαλακιες και ελα στη ΝΔ όπου ανηκεις, αρκετα πλεον με τις σαχλαμαρες
Αφου εισαι δεξιος, η θεση σου ειναι στη ΝΔ, τελεία και παύλατυπε ουτε κεντρωος ειμαι ουτε δυ,τι να κανω στη νδ?ο κουλης ηταν ξεκαθαρος,Κέντρο αυστηρά
Είναι το άτομο που θες να πιεις κρασί μαζί.Τύπε καποια στιγμη κοψε τις μαλακιες και ελα στη ΝΔ όπου ανηκεις, αρκετα πλεον με τις σαχλαμαρες
ξέχασες να ξαναγράψεις για την σίγουρη οκταετία και τη μπενζίνα που λόγω κούλη βολτάρουν οι κάγκουρες 24ωροΑν το πρωτο κριτηριο ειναι η τσεπη, τοτε η ΝΔ παει για 45%
Ρεκόρ καταθεσεων στις τραπεζες, ρεκορ κρατησεων σε τουριστικους προορισμους τα τριημερα και τις γιορτες, περιμενετε εσεις να αλλαξει ηγεσια η ΝΔ, προφανως οι 10 μοναδες διαφορά θεωρουνται καταστροφη, ας βαλουμε κανεναν αλλον να γινουν 20.
Αφηστε το ρε τύποι, δεν σας βγαινει, πώς να το κανουμε. Ούτε αρχηγο θα αλλαξει η ΝΔ, ούτε αφραγκος ειναι ο κοσμος, ούτε τις εκλογες θα χασει ο Κουλης, τιποτα απο αυτα δεν θα γινει. Αποδεχθειτε καποτε την πραγματικοτητα, ειναι και θεμα ωριμοτητας.
τυπε ουτε κεντρωος ειμαι ουτε δυ,τι να κανω στη νδ?
Kαι για σενα τα ιδια ισχυουν. Δεξιος εισαι, η θεση σου ειναι στη ΝΔ. Τα υπολοιπα ειναι θεωριεςξέχασες να ξαναγράψεις για την σίγουρη οκταετία και τη μπενζίνα που λόγω κούλη βολτάρουν οι κάγκουρες 24ωρο
Τα έκανε σαν τα μούτρα του ο κούλης, πολύ λίγος για το κόμμα του Κ.Καραμανλή![]()
Δεν τον γνωρίζω προσωπικά για να το κάνω τύπε μου. Απλά τοκ έφερα σαν παράδειγμα. Ακόμα δεν φάνηκε το μέγεθος της απόγνωσης τους. Θα φανεί από Οκτώβριο το μέγεθος. Εάν δεν μας εκπλήξει με εκλογές...καλά μην το προσωποποιείς με αθηναίο κτλπ εδώ ένα φόρουμ είναι .
Το ότι μετά απο 3 χρόνια φολιάσματος έχουνε σαν τελευταία άμυνα "ο τσίπρας είναι χειρότερος" δείχνει την απόγνωση και την κατάντια της κουλοπαρέας