Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΜΕΙΣ..ΕΙΜΕΘΑ ΤΙΜΙΟΙ,ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
Δεν εχετε χαραμοφαηδες,που κατακλεψανε οτι βρηκαν μπροστα τους καρδια μου?Δεν εχετε απατεωνισκους που βρωμουσε το χνωτο τους και τωρα το παιζουν μπρουκληδες?Αχ τι καλοι,αγνοι,τιμιοι και θεοσεβουμενοι που ειστε,μπραβο γλυκες πεταλουδιτσες:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Να μας δώσει άδεια ο Κυριάκουλας να ανοίξουμε ιδιωτικές φυλακές όπως στο Αμέρικα...:hi:
ω πω πω πω πω :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εφυγα για την επενδυση
θα με πληρωνουν κιολας να γαμαω μισθωτους , με σιδερενια μπαλα στα ποδια και βαριοπουλα να σπανε πετρες :rockon: :rockon:

χυνωωωωωω :wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
Δεν εχετε χαραμοφαηδες,που κατακλεψανε οτι βρηκαν μπροστα τους καρδια μου?Δεν εχετε απατεωνισκους που βρωμουσε το χνωτο τους και τωρα το παιζουν μπρουκληδες?Αχ τι καλοι,αγνοι,τιμιοι και θεοσεβουμενοι που ειστε,μπραβο γλυκες πεταλουδιτσες:confused::confused::confused:
μας μπερδευεις με το πασοκ και τους κατσαπλιαδες..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Μπα,πολλοι θα λακισουν και θα τα πανε πριμα με την νεα κυβερνηση(οποια κι αν ειναι):confused::confused::confused::hi:
ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ Ε Ν Α Ν Ε Ν Α Ν , τους εχω σημειωσει

Παω να δω τυπε τιμες οικοπεδων για φυλακες , Θηβα ειναι καλά λες ? μπορει και Τριπολη , που εχει γαμω το κλίμα :rockon: :rockon:
θα παρω και επιδότηση :rockon: :rockon: :rockon:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΜΠΑΛΕΣ,
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ,
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΨΩΛΙΕΣ,
ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΠΕΣ:alivedick:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
μας μπερδευεις με το πασοκ και τους κατσαπλιαδες..ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ
Καλα τα ποιηματα.Οι απατεωνες και οι λεχριτες μαν δεν εχουν χρωμα,αυτα ειναι για εσας που ψαχνετε κατι να πιαστειτε.Αλλωστε εδω φταινε παντα οι αλλοι,αλλος κυβερναει και κανει κουμαντο και αλλος φταιει.Αυτο σας το πασαρουν ωραια παντως,μετα κανουν μεταγραφες-συνεργασιες με αυτους που χαρακτηριζαν λαμογια αλλα πεφτει μουγκα ε:think::confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Καλα τα ποιηματα.Οι απατεωνες και οι λεχριτες μαν δεν εχουν χρωμα,αυτα ειναι για εσας που ψαχνετε κατι να πιαστειτε.Αλλωστε εδω φταινε παντα οι αλλοι,αλλος κυβερναει και κανει κουμαντο και αλλος φταιει.Αυτο σας το πασαρουν ωραια παντως,μετα κανουν μεταγραφες-συνεργασιες με αυτους που χαρακτηριζαν λαμογια αλλα πεφτει μουγκα ε:think::confused::confused::confused:
θα τους βαλω να σκαψουν νεα γραμμη μετρό , Θηβα - Σύνταγμα , ολο υπογεια , θα κανουν να δουν ηλιο οι μισθωτοι κανα 10αρι χρόνια

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ Ε Ν Α Ν Ε Ν Α Ν , τους εχω σημειωσει

Παω να δω τυπε τιμες οικοπεδων για φυλακες , Θηβα ειναι καλά λες ? μπορει και Τριπολη , που εχει γαμω το κλίμα :rockon: :rockon:
θα παρω και επιδότηση :rockon: :rockon: :rockon:
Να διαβασετε το "Εγχειριδιον του καλου κλεφτη" του Η.Π,θα το βρειτε κατατοπιστικο,θα σας δωσει και ιδεες :sunglasses::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
ε ενταξει τωρα μην μου αρχιζεις τις μαλακιες...λιγοτερο μπουρδελο ειναι η κυβερνηση του Κυριακου απο τους κατσαπλιαδες...εσυ μπορει να γουσταρεις συριζα δικο σου θεμα εγω ΔΕΞΙΑ..σαφως και κανει του κοσμου τις μαλακιες και ο Κυριακος αλλα τις μαλακιες του ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ δεν τις φτανει.αυτα

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
θα τους βαλω να σκαψουν νεα γραμμη μετρό , Θηβα - Σύνταγμα , ολο υπογεια , θα κανουν να δουν ηλιο οι μισθωτοι κανα 10αρι χρόνια
Μαλακια.Θεσσαλονικη να τους βαλεις,σε 200-300 χρονια θα τελειωσει νομιζω:confused::confused::confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
ο Τοπ Γκαν της καρδιάς μας

panoskammenos2.jpg

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
ε ενταξει τωρα μην μου αρχιζεις τις μαλακιες...λιγοτερο μπουρδελο ειναι η κυβερνηση του Κυριακου απο τους κατσαπλιαδες...εσυ μπορει να γουσταρεις συριζα δικο σου θεμα εγω ΔΕΞΙΑ..σαφως και κανει του κοσμου τις μαλακιες και ο Κυριακος αλλα τις μαλακιες του ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ δεν τις φτανει.αυτα
Τι τσιριζα ρε?Εγω λεω τα πραγματα οπως τα βλεπω,λαμογια σε καθε χωρο,οπου υπαρχει αξιος και τιμιος τον τρωει η μαρμαγκα συνηθως,γιατι δεν εξυπηρετει συμφεροντα,δεν δεχεται να υπογραψει υπερκοστολογημενα τιμολογια κοκ.Αλλα αυτα δεν τα κανετε εσεις,τα κανουν οι αλλοι.Τωρα ποιοι ειστε "εσεις" και ποιοι οι "αλλοι":dunno::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
Τι τσιριζα ρε?Εγω λεω τα πραγματα οπως τα βλεπω,λαμογια σε καθε χωρο,οπου υπαρχει αξιος και τιμιος τον τρωει η μαρμαγκα συνηθως,γιατι δεν εξυπηρετει συμφεροντα,δεν δεχεται να υπογραψει υπερκοστολογημενα τιμολογια κοκ.Αλλα αυτα δεν τα κανετε εσεις τα κανουν οι αλλοι.Τωρα ποιοι ειστε "εσεις" και ποιοι οι "αλλοι":dunno::confused::confused::confused:
που διαφωνουμε ρε;εγραψα εγω ποτε οτι ειναι Αγιοι στην δεξια;ενταξει πρωταθλητης σε αυτα ηταν το πασοκ βεβαια δεν το φτανει κανεις αυτο αλλα ΠΑΝΤΟΥ σε ολες τις κυβερνησεις γινονται αυτα..

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.189
Πόντοι
6.056
που διαφωνουμε ρε;εγραψα εγω ποτε οτι ειναι Αγιοι στην δεξια;ενταξει πρωταθλητης σε αυτα ηταν το πασοκ βεβαια δεν το φτανει κανεις αυτο αλλα ΠΑΝΤΟΥ σε ολες τις κυβερνησεις γινονται αυτα..
Μην πεφτεις στην παγιδα ρε.Εσεις ειστε αγνοι και τιμιοι δεν κανετε τετοια:cry::confused::confused::confused:

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.440
Πόντοι
206
O κάθε άνθρωπος ανάλογα με τις πολιτικές καταβολές του , θα εκφράσει και το αντίστοιχο συμπέρασμα.
Οι δεξιοί θα πουν ότι παρά τις μαλακίες του ο Κούλης είναι προτιμότερος του Τσίπρα, οι αριστεροί το ανάποδο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.758
Πόντοι
12.756
O κάθε άνθρωπος ανάλογα με τις πολιτικές καταβολές του , θα εκφράσει και το αντίστοιχο συμπέρασμα.
Οι δεξιοί θα πουν ότι παρά τις μαλακίες του ο Κούλης είναι προτιμότερος του Τσίπρα, οι αριστεροί το ανάποδο
κυβερνησεις ομως δινουν αυτοι -η κρισιμη μαζα-που παντα μετακινειται..αυτοι πιστευω παλι θα ψηφισουν Κυριακο γιατι τα κανει λιγοτερο μπουρδελο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom