JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Κάτσε τώρα....ζούμε μεγάλες στιγμές...
Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο και η συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν
Μια σημαντική επίσκεψη σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Λευκό Οίκο όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδροwww.newsit.gr
Που ξέρεις μπορεί να είναι υπέρ μας. Να πάει κ να γίνει πρόεδρος ΗΠΑ ο ΚουληςΑραγε εμαθε ο Μπαιντεν τι συνεβη στον Σειχη???
Παει κ ο Μπαιντεν,θεος σχωρεστον....να ζησουμε να τον θυμομαστε....
μπα αν ήταν θα είχε φάει και τον τραμπ, αμερική χάνει την αρνητική του ενέργειαΑραγε εμαθε ο Μπαιντεν τι συνεβη στον Σειχη???
Παει κ ο Μπαιντεν,θεος σχωρεστον....να ζησουμε να τον θυμομαστε....
Κι εφαγε και σκορδαλια για χαρη του.Προσκύνησε η υπερδύναμη την Ελλάδα και τον άξιο πρωθυπουργό της Κυριακούλα!!!
Για χάρη της Ελλάδας και των 201 ετών από την επανάσταση, ο Κυριακουλας είναι απλά ο άξιος εκπρόσωπος του υπερήφανου έθνους μας και του παγκόσμιου Ελληνισμού!!!Κι εφαγε και σκορδαλια για χαρη του.
χρωστάει στην Τζιλ που τον στήριξε στα τραγικά δύσκολαΟ χρόνος είναι αδυσώπητος Jo.
Ένα από τα πιο σκληρά "γερακια",με αξιοπρόσεκτη ζωή με μεγάλες δυσκολίες υπο τις οποίες άλλοι θα ειχαν αυτοκτονήσει.
Εξαιρετικά "όμορφη" γυναίκα.χρωστάει στην Τζιλ που τον στήριξε στα τραγικά δύσκολα
Τζιλ Μπάιντεν: Η γυναίκα που έδωσε τη ζωή πίσω στον Τζο -Γιατί αρνήθηκε 4 φορές να τον παντρευτεί, ο λόγος συγκινεί - iefimerida.gr
Πολύ στεναχωρημένος είμαι που άφησε πίσω τον Άδωνη...εχει παρει και της κορες του μαζι ο Κουλης σαν οικογενειακή εκδρομή
μην στεναχωριέσαι η Σακελλαροπούλου κανει διακοπες στο Βιετνάμ ε και ο Αδωνης σε καμια Μύκονο θα ειναι η ΙμπιζαΠολύ στεναχωρημένος είμαι που άφησε πίσω τον Άδωνη...
Νομίζω ήταν στρατηγικό λάθος, χάσαμε επενδυτές...μην στεναχωριέσαι η Σακελλαροπούλου κανει διακοπες στο Βιετνάμ ε και ο Αδωνης σε καμια Μύκονο θα ειναι η Ιμπιζα
Περίπου, σε ψυγειο στην ταϊλάνδη ομωςΡε νιαμου το παθαίνετε εσείς όταν πεινάτε κ πάτε στο ψυγείο να σας έρχεται μυρωδιά από βενζίνη;!