Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Kyriakos Mitsotakis
πριν από μία ώρα περίπου
Υποδεχόμαστε την εργατική Πρωτομαγιά με την εφαρμογή ενός μέτρου ουσίας για τους εργαζόμενους: την αύξηση της βασικής αμοιβής κατά 50 ευρώ τον μήνα, που σημαίνει έναν 15ο μισθό κάθε χρόνο. Και, ταυτόχρονα, την αύξηση του επιδόματος ανεργίας κατά 31 ευρώ τον μήνα. Τώρα είναι η ώρα των πολιτών και κυρίως των πιο αδύναμων. Τιμούμε τον κόσμο της εργασίας όχι με συνθήματα, αλλά με πράξεις!
Τετραπλασιαζοντας την τιμη στο ηλεκτρικο ρευμα, θα προσθετα εγω.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Εντάξει τώρα και αυτοί δύσκολα τα φέρνουν βόλτα .
Γιαυτο αναγκάστηκε ο γιος να ξενιτευτεί.
Και θα γυρισει μετα με το "αριστο" βιογραφικο του, να παρει την θεση που δικαιουται στην ελληνικη βουλη.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.015
Πόντοι
5.506

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
ποια βουλη ρε παππου...αρχηγαρα μας θα γινει
ο αλεξ θα τον ψηφισει
Να μην κανει πρωτα το αγροτικο του σαν βουλευτης και σαν Δημαρχος της Αθηνας, πριν γινει αρχηγος;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.015
Πόντοι
5.506

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
παππου θελω το κωλοσογο να το κανουμε οδοκαθαριστες....τους μισω τους κηφηνες
Τα σκουπιδια ειναι μια απο τις 6 μεγαλυτερες μπιζνες του πλανητη. Και απο εκει θα βγαλουν πολυ χρημα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
FRkhB6kXsAIdgEq
Δλδ τι θέλατε ρε παιδιά, να γίνει πρωθυπουργός αύριο μεθαύριο και να μην έχει εμπειρία ? :confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456
τον είδαμε καρπενησι κ ακόμα κλαίμε με το κακό που μας βρήκε
Τυπε εγώ άκουσα για μεγάλα έργα, πεζόδρομους, θερμενομενα πεζοδρόμια..
παραλίες μόνο δεν κατάφερε να φτιάξει γιατί αντιδρούσαν οι κάτοικοι που δεν ήθελαν θάλασσα..
:confused: :confused: :confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.125
Πόντοι
6.256
Και θα γυρισει μετα με το "αριστο" βιογραφικο του, να παρει την θεση που δικαιουται στην ελληνικη βουλη.
Και μετα θα γελανε με τον ερντογαν που κανει υπουργους το γιο και το γαμπρο του, και θα χει αναλογο ρεποσταζ και η κοσιώνη.
Και μετα θα τους ξαναφταίει ο σύριζα.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.125
Πόντοι
6.256
Αφηστε ρε το παιδι να μαθαινει

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
34.131
Πόντοι
6.186
Τυπε εγώ άκουσα για μεγάλα έργα, πεζόδρομους, θερμενομενα πεζοδρόμια..
παραλίες μόνο δεν κατάφερε να φτιάξει γιατί αντιδρούσαν οι κάτοικοι που δεν ήθελαν θάλασσα..
:confused: :confused: :confused:
το τι άκουσες με το τι ισχύει έχει χιλιόμετρα διάφορα, προσπάθησε να κάνει τον μεγάλο περίπατο στο καρπενησι, δρόμους διπλής κατεύθυνσης τους πεζοδρόμησε κ τους έκανε μονής δημιουργώντας κυκλοφοριακό στο χωρίο :headbang: που ακούστηκε αυτό! εμάς που τα σπίτια ήταν σε αυτούς τους δρόμους εκεί που παρκάραμε κάτω από το σπίτι, τώρα αφήνουμε τα αμάξια σχεδόν 1κμ ΜΑΚΡΙΆ :headbang: που στο καρπενησι που έχουμε 8 μήνες το χρόνο χειμώνα να κουβαλάς τα παιδιά τέτοια απόσταση με μείον κ βροχή, να θες να ξεφορτώσεις ξύλα κ να κόβεις όλη την κυκλοφορία, όσο για την γεωθερμία μόνο στην αριστερή πλευρά κ αυτή οχι όλη αλλά σε μια λωρίδα με κίτρινα πλακάκια τα οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν γιατί παγώνουν κανονικά. Εν κατακλείδι ναι ομορφύνει η περιοχή ΑΛΛΆ δυσκόλεψε όσο δεν πάει η ζωή των κατοίκων, εγώ προσωπικά επειδή δεν πήγαινε άλλο αγόρασα σπίτι ποιο έξω για να έχω για έμενα κ το σπίτι στο κέντρο του χωρίου το νοικιάζω

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
το τι άκουσες με το τι ισχύει έχει χιλιόμετρα διάφορα, προσπάθησε να κάνει τον μεγάλο περίπατο στο καρπενησι, δρόμους διπλής κατεύθυνσης τους πεζοδρόμησε κ τους έκανε μονής δημιουργώντας κυκλοφοριακό στο χωρίο :headbang: που ακούστηκε αυτό! εμάς που τα σπίτια ήταν σε αυτούς τους δρόμους εκεί που παρκάραμε κάτω από το σπίτι, τώρα αφήνουμε τα αμάξια σχεδόν 1κμ ΜΑΚΡΙΆ :headbang: που στο καρπενησι που έχουμε 8 μήνες το χρόνο χειμώνα να κουβαλάς τα παιδιά τέτοια απόσταση με μείον κ βροχή, να θες να ξεφορτώσεις ξύλα κ να κόβεις όλη την κυκλοφορία, όσο για την γεωθερμία μόνο στην αριστερή πλευρά κ αυτή οχι όλη αλλά σε μια λωρίδα με κίτρινα πλακάκια τα οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν γιατί παγώνουν κανονικά. Εν κατακλείδι ναι ομορφύνει η περιοχή ΑΛΛΆ δυσκόλεψε όσο δεν πάει η ζωή των κατοίκων, εγώ προσωπικά επειδή δεν πήγαινε άλλο αγόρασα σπίτι ποιο έξω για να έχω για έμενα κ το σπίτι στο κέντρο του χωρίου το νοικιάζω
Σε έκανε επενδυτή χωρίς να το καταλάβεις ... τόσο καλός είναι ο Κώστας ! Τόσο ! :tooth:

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
34.131
Πόντοι
6.186
Σε έκανε επενδυτή χωρίς να το καταλάβεις ... τόσο καλός είναι ο Κώστας ! Τόσο ! :tooth:
το θέμα είναι ότι το δάνειο το πληρώνω μόνος μου δεν έδωσε τίποτα, το άλλο σπίτι 135 τετραγωνικά το νοικιάζω 250ε άνοιξα θυρίδα για να βάζω τα λεφτά:2funny: από 12000 κατοίκους τώρα μόνο 3500

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.307
Πόντοι
3.556
το θέμα είναι ότι το δάνειο το πληρώνω μόνος μου δεν έδωσε τίποτα, το άλλο σπίτι 135 τετραγωνικά το νοικιάζω 250ε άνοιξα θυρίδα για να βάζω τα λεφτά:2funny: από 12000 κατοίκους τώρα μόνο 3500
Σου έβαλε το καυλίεεεεχχχμμμ επενδυτικό μικρόβιο ήθελα να πω και το κίνητρο ... όλα αυτός θα τα κάνει κάνει και συ κάτι :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom