Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.494
- Πόντοι
- 12.756
Συμφωνω .. αλλα αυτος εχει καταντησει και επικίνδυνοςΈχω να ψηφίσω 10 χρόνια αλλά και έτσι δεν γίνεται δουλειά...είναι όμως όλοι άχρηστοι!!!
Συμφωνω .. αλλα αυτος εχει καταντησει και επικίνδυνοςΈχω να ψηφίσω 10 χρόνια αλλά και έτσι δεν γίνεται δουλειά...είναι όμως όλοι άχρηστοι!!!
κοιτα αν δεν ψηφισω ΔΕΞΙΑ ακυρο..θα δω..Έχω να ψηφίσω 10 χρόνια αλλά και έτσι δεν γίνεται δουλειά...είναι όμως όλοι άχρηστοι!!!
γιατι ειναι μαλακας...εχει πεσει η καταναλωση και αυτος επιμενει να κρατα πολυ ψηλα τον φορο...Σκατά θα τα κάνει όπως και τώρα. Αντί να μειώσει 10-20 λεπτά τη βεζίνη, έφτιαξε ολόκληρω business plan για να δώσει επίδομα για τα καύσιμα.
επειδη ειδα τους κατσαπλιαδες 5 χρονια....και επειδη εχει κανει πραγματα και επειδη ειμαι δεξιος..δεν θα τον ψηφισω αν δεν δω καλη λυση στην ενεργεια μαλλον..θα το σκεφτω πολυ σοβαραπες μου ενα λογο να τον ψηφισεις ΕΝΑΝ
εοπειδη εκανε καλα κουμαντα στην ζωη του και την κερδισε?
επειδη εκανε καλα κουμαντα στην οικογενεια του και ειχε την μαρεβα νμια ζωη?
επειδη 3 χρονια τωρα ολα πανε πριμα? (ασχετα με της συγκυριες, ο καλος ο καπετανιος θα φαινοτανε)
χαχαχααχαχαχαχαΑπο τι ξερει δεν μας ειπες… γιατι απο ενεργεια δεν ξερει οπως λες, ουτε συμβουλους ξερει να διαλεγει αν ειναι ετσι οπως τα λες εσυ ..
τον Χριστό του δεν ξερει ενας πανηλιθιος με γνωστο επωνυμο
μην βριζεις μανχαχαχααχαχαχαχα
αυτο ακριβως....ο μιστερ μπιν πουν δεν ξερει απο τιποτα
αλλα τον αγαπαμε ειναι καλος....
ΧΑΜΟΥΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΤΑΙΣΕ ΑΥΤΙΑΔΕΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΜΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΡΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ
Κάθε μήνα τα έσοδα του κράτους είναι στο + από φορολογία, το λένε και καμαρώνουν, αφού βαράνε ΦΠΑ σε τιμές που έχουν φτάσει στα ύψη...και μετά μοιράζουν δεκάρες αφού λέει έχουν δημοσιονομικό χώρο...γιατι ειναι μαλακας...εχει πεσει η καταναλωση και αυτος επιμενει να κρατα πολυ ψηλα τον φορο...
μαλλον αυτο ισχυει ....εμμεσοι φοροι..και μειωσε και καποιους με κατσαπλιαδες πληρωναμε παραπανω φαντασουΚάθε μήνα τα έσοδα του κράτους είναι στο + από φορολογία, το λένε και καμαρώνουν, αφού βαράνε ΦΠΑ σε τιμές που έχουν φτάσει στα ύψη...και μετά μοιράζουν δεκάρες αφού λέει έχουν δημοσιονομικό χώρο...
ποιο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ και απο τον φετινο ολυμπιακο ειναι ο τυπος ρε μαν....μην βριζεις μαν
Και λίγα περνάς γι'αυτα που καταλαβαίνεις ...μαλλον αυτο ισχυει ....εμμεσοι φοροι..και μειωσε και καποιους με κατσαπλιαδες πληρωναμε παραπανω φαντασου
Καλα μερικοι απ αυτους γλειφουν ελπιζοντας να κερδισουν κατι.Ο Αυτακιας μεχρι και τσιριζα εγλειφε και μετα οταν δεν τον κατεβασαν στο ψηφολελτιο οι γαλαζιοι τους ελεγε"Καλα,θα σας δειξω εγω,θα δειτε τι θα παθετε"χαχαχααχαχαχαχα
αυτο ακριβως....ο μιστερ μπιν πουν δεν ξερει απο τιποτα
αλλα τον αγαπαμε ειναι καλος....
ΧΑΜΟΥΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΤΑΙΣΕ ΑΥΤΙΑΔΕΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΜΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΡΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ
Τωρα θα μπει ο γνωστος και θα γραψει ….εσυ μαν τι θα ψηφισεις ;Επειδή συνομιλω με αρκετό κόσμο καθημερινά, λόγω δουλειάς, τουλάχιστον με 300-400 άτομα, έχω κάνει μια προχειρη δημοσκόπηση.
Οι 5/10 που ψήφισαν Κουλη το 2019 θα τον ξαναψηφισουν σίγουρα, 100% , το έχουν δεδομένο δηλαδή.
Ακόμα και λαρύγγι να τους τον καρφώσει, αυτοι εκεί, θα τον ξαναψηφισουν.
Οι 3/10 δεν πρόκειται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να τον ξαναψηφισουν, έτσι λένε δηλαδή, και τον βρίζουν πολύ χειρότερα ακόμα κι από μένα.
Οι 2/10 θεωρούν ότι έχει κάνει τραγικά λάθη, δεν βλέπουν φως μαζί του, ΑΛΛΆ θα τον ξαναψηφισουν μονο και μόνο για να μη βγει ο Τσιπρας οπως λένε, που "ο προδότης πούλησε την Μακεδονία" αυτή είναι η πιο συνηθισμένη ατάκα τους.
Εννοείται ότι λόγω δουλειάς και επειδή δεν χρειάζεται να χαλάω καρδιές με κανέναν παριστανω τον εντελώς αμέτοχο στα Πολιτικά, ότι δεν γνωρίζω τίποτα δηλαδή και δεν ασχολούμαι.
ΑΝ επαληθευτούν αυτά τα δεδομένα, της "μίνι δημοσκόπησης" ο κουλης θα χασει γυρω στις 750.000 ψήφους, δηλαδή από τις 2.250.000 του 2019, θα ψηφισθει από 1.500.000 , στο περίπου.
Θα μπει ο βλαμμένος και θα πει αν δε θες το επίδομα βενζίνης, μην το πάρεις.Κάθε μήνα τα έσοδα του κράτους είναι στο + από φορολογία, το λένε και καμαρώνουν, αφού βαράνε ΦΠΑ σε τιμές που έχουν φτάσει στα ύψη...και μετά μοιράζουν δεκάρες αφού λέει έχουν δημοσιονομικό χώρο...
σιγά το επίδομα ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα είναι γιατί δεν θέλω να του τα χαρίσωΘα μπει ο βλαμμένος και θα πει αν δε θες το επίδομα βενζίνης, μην το πάρεις.
Σιγά ο @alex71 ακα βλάκας, βλαμμένος, χασοδικης, πιμποδικηγορος εχει εξαφανιστεί...Θα μπει ο βλαμμένος και θα πει αν δε θες το επίδομα βενζίνης, μην το πάρεις.
Και θα σου πει ο χασοδικης ναι αλλά το πήρες.σιγά το επίδομα ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα είναι γιατί δεν θέλω να του τα χαρίσω
παλι ψωλη ζητιανευεις μωρη γαλαζοπρασινη κοπρια???Τι δουλειά κάνεις ρε νούμερο;
Τοκιστής σουλατσαδόρος;
Ζητάει & δουλειά εκτός από ψωλή, άστην ήσυχη.. είναι καλό κορίτσι.παλι ψωλη ζητιανευεις μωρη γαλαζοπρασινη κοπρια???
αχορταγη σπερματορουφηχτρω
σε τσακωσανε στην πιατσα μωρη πετουγια, σα δε ντρεπεσαι.Ο καθένας όπως τη βρίσκει ρε δροσερούλη.