Ρε χαζούλη είσαι κ εσυ γαλάζιος σπιουνος μυστικοσύμβουλος;Ποιο μεντεσέ ρε παπάρα;
Τι ψήφισες το 2015 στο Δημοψήφισμα;
Γ' βάρδια ή έκτακτη συμμετοχή;
Ρε χαζούλη είσαι κ εσυ γαλάζιος σπιουνος μυστικοσύμβουλος;Ποιο μεντεσέ ρε παπάρα;
Τι ψήφισες το 2015 στο Δημοψήφισμα;
Χαζούλη άντε να δεις καμιά τσοντουλα να χαλαρώσεις..Τι χαζούλης και παπάρια μάντολες, ρε αρχίδα troll της Κουμουνδούρου;
Σε ρωτάω τι ψήφισες τον Ιούλιο του '15 στο δημοψήφισμα.
Ελληνικά γράφω, όχι Αλβανικά.
Αδερφέ και εγώ δεξιός είμαι αλλά ο Μητσοτάκης έχει κάνει περισσότερα φάουλ όσα χρόνια κυβερνάει και από καλιτζακη....Το οτι οι διαφοροι ακραιοι (τύπου κιτρινα γιλεκα) παραμυθιαζουν τον εαυτο τους οτι αποτελουν πλειοψηφουσα αποψη, δεν εχει σημασια.
Και ο Μακρον και ο Μητσοτακης θα επανεκλεγουν, γιατι προκειται για απολυτως σοβαρους κυβερνητες που διαχειριστηκαν πολυ καλα τη θητεια τους. Το να βγαινει το κιτρινο γιλεκο και να βριζει ή ο καθε τσομπανης και να λεει "μητσοτακη γαμιεσαι", δεν αλλαζει και πολλα. Ο κοσμος βλεπει και κρινει, ανεξαρτητα τι λεει ο καθε κατσαπλιάς, ακροαριστερος ή ακροδεξιος, ψεκασμενος ή μη. Ετσι καποιοι μας εχουν πρηξει τ αρχιδια με το Μάη του 1968 και την "επανασταση" του γαλλικου λαου, αλλά παραλειπουν να μας πουν οτι στις εκλογες που εγιναν αμεσως μετα, ο Ντε Γκωλ πηρε 50% και επομενως ολοι αυτοι οι "επαναστατες" ηταν μια ακραια γραφικη μειοψηφια.
Έχεις γράψει τρία πράγματαας ρίξουνε το φπα να πεσουν η τιμές .«θέλει και την πίτα και το σκύλο χορτάτο»
μου λεει προσφατα ενας φιλος. ποσο ειναι η κατωτερη ταριφα? του λεω 3,16 ...(η κατωτερη στην ευρωπη) μου λεει δεν σας εκαναν αυξηση εστω μονο για το καυσιμο? μπα.....το θεμα τυπε ομως ξερεις ποιο ειναι? τον κουλη τον νοιαζει να βγαζει λεφτα η παρεα του.Αν περνανε τα ταξι 5 εταιριες,εκει να δεις πως θα πηγαινε τη ταριφα 10 ευρω.Για οσους ασκουν κριτικη για την "μικρη αυξηση" του βασικου,
1) Ξίδι
2) Μην την παρετε αν δεν σας αρεσει
θα τον ψηφισωΚουλη για γενναια αυξηση του κατωτατου...
Δεν θα σαι ο μονος...Ολη η Ελλαδα θα τον ψηφισει...θα τον ψηφισω
Ψήφος απογνωσης. Τα γνωστάΓιατι? Οι αλλοι που θα ερθουν θα πεισουν τον Πουτιν να την ανοιξει?
Για οσους ασκουν κριτικη για την "μικρη αυξηση" του βασικου,
1) Ξίδι
2) Μην την παρετε αν δεν σας αρεσει
Ο τσιπροκουλης και η σοβιετία τουΚοινωνικές κατοικίες στην Αθήνα – H πρόταση του δήμου
Ο δήμος κατέθεσε πρόταση για την ενοικίαση διαμερισμάτων σε ευάλωτα άτομα.www.kathimerini.gr
και να φανταστείς τότε ήταν βουλευτής και ο φίλος του Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος του έκανε <δώρο> τα τεντζερέδια της Siemens τώρα που έχει μοιράσει καμιά 70 δις δουλειές στους φίλους του τι δώρο του έχουν κάνει?καλη αναcταcη
Καταλαβαμε.. ολοι στο κολποΚοινωνικές κατοικίες στην Αθήνα – H πρόταση του δήμου
Ο δήμος κατέθεσε πρόταση για την ενοικίαση διαμερισμάτων σε ευάλωτα άτομα.www.kathimerini.gr
Τρίβει χεράκια ο παπαδημουληςΚαταλαβαμε.. ολοι στο κολπο
πως πήγαν οι <νικητές> του β παγκοσμίου στις φάμπρικες της Γερμανίας για την αναστήλωση του Ράιχ ένα τέτοιο πράμαΚαταλαβαμε.. ολοι στο κολπο