Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.795
Πόντοι
6.056
Μιλάς με γρίφους γέροντα....μοιράσου την σοφία σου...:woldman:
ορίστε υιε μου, σου έχω την καλύτερη ,την ξέχασες ?:undecided-old:

natasa-karamanli-2.jpg

karamanlis-pazaiti-genethlia-didima1.jpg

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
39.683
Πόντοι
6.236
Εγω ως γνωστον ψηφισα στις τελευταιες εκλογες Μητσοτακη, αλλα πραγματικα θα χαρω να μην ξαναβγει πρωθυπουργος. Αδιαφορο ποιος θα βγει, αρκει να μην ξαναβγει εκεινος.
Αλλα επειδη επισης ως γνωστον μου αρεσει να ειμαι αντικειμενικος, τους τελευταιους μηνες βλεπω καταστηματα κλειστα και αραχνιασμενα εδω και χρονια, να εχει πεσει μαστοραντζα να δουλευει και να ανακαινιζονται, προφανως για να ανοιξουν. Και καινουρια ξενοδοχεια, η πινακιδες που αναγγελουν καινουρια ξενοδοχεια, πχ απεναντι απο το αρχαιολογικο μουσειο.
σαν κ έμενα κ εσύ , δεν το έκοβα καλύτερα κ τώρα λέω μην σώσει κ ξαναβγεί, όσο για τα μαγαζιά, είμαι συνεταίρος σε 2 επιχειρήσεις εδώ στη χαλκιδα η πρώτη είναι το μεγαλύτερο κατάστημα εστίασης της πόλης με 35 άτομα προσωπικό, η δεύτερη είναι πάλι το καλύτερο κατάστημα με βιολογικά κ superfoods είναι η χειρότερη περίοδο που διανύουμε στα 10 χρονιά που υπάρχουν τα μαγαζιά, δεν έχουμε ζήσει ξανά κάτι τέτοιο. 3 σουβλατζίδικα έβαλαν λουκέτο, το 2ο μεγαλύτερο μαγαζί εστίασης έκλεισε κ θα ξανά ανοίξει με άλλο όνομα, το 3ο κ 4ο έβαλαν πωλητήριο, 2 με ασιατική κουζίνα που είχε η πόλη πωλούνται, το συνοικιακά καφέ κλείνουν με γοργούς ρυθμούς. Τα τελευταία 2 χρονιά ότι έχουν προσπαθήσει να ανοίξουν στους 8 μήνες κλείνουν πάλι δυστυχώς

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Mητσοτακη θα λετε και θα κλαιτε.
Ερχεται ο αριστερός κανιβαλος
Eπειδη μυριζομαι τεραστια μούφα, και η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι μια κυπριακη εταιρεια η οποια στην ιστοσελιδα της ΔΕΝ αναφερει τη συγκεκριμενη ερευνα, υπαρχουν καπου αναλυτικα τα στοιχεια αυτης της ερευνας ή να ξυσουμε απλως τ' αρχιδια μας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγω ως γνωστον ψηφισα στις τελευταιες εκλογες Μητσοτακη, αλλα πραγματικα θα χαρω να μην ξαναβγει πρωθυπουργος. Αδιαφορο ποιος θα βγει, αρκει να μην ξαναβγει εκεινος.
Αλλα επειδη επισης ως γνωστον μου αρεσει να ειμαι αντικειμενικος, τους τελευταιους μηνες βλεπω καταστηματα κλειστα και αραχνιασμενα εδω και χρονια, να εχει πεσει μαστοραντζα να δουλευει και να ανακαινιζονται, προφανως για να ανοιξουν. Και καινουρια ξενοδοχεια, η πινακιδες που αναγγελουν καινουρια ξενοδοχεια, πχ απεναντι απο το αρχαιολογικο μουσειο.
Εσυ εισαι δυσαρεστημενος με τον Μητσοτακη επειδη δεν καταφερε να κανει πραγματα που ειτε ηταν ανεφικτα, ειτε ηθελες να κανει ενω δεν τα υποσχεθηκε ποτέ. Θεωρω οτι δεν υπηρχε περιπτωση να εχεις διαφορετικη καταληξη οσον αφορα την πολιτικη σου επιλογη. Μετα που θα φαμε στη μαπα παλι τα αριστερα σκατα, θα λες εσυ και διαφοροι αλλοι "τι καναμε".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506
Ρε ακαταλληλε αυτα τα 100-200-300 δις που λες που σκατα αποτυπώνονται? Βεβαια τι αλλη παπαρια εχεις να πεις εκτος απο αυτη.

Ολα αυτα που γραφεις ειναι θεωριες που ουτε ο Σπιλμπεργκ δεν εχει σκεφτει.

ΥΓ θα μας εσωζε το μαιλ χαρδουβελη (που στην αρχη δεν υπηρχε αλλα μετα υπηρχε).

Να μας πεις ο Σαμαρας τι άφησε φεύγοντας. Ουτε σαπουνια και χαρτια υγειας στο μαξιμου και στην βουλη δεν βρηκαν. Τοση η ξεφτυλα και η πεινα σας.

@alex71 χασοδικη που βοσκεις ρε? εεεε? Δεν ακους που σου φωναζω????
Σκάσε ρε πουτανάκι του τσίπρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και μην ξεχασετε παλι ολοι οι "δυσαρεστημενοι", να γκρινιαζετε μετα οταν θα ξαναπηξουμε στις προσφυγικες ροες, οταν θα αλλαζουν παλι οι ποινικοι κωδικες και ολοι οι εγκληματιες θα βγαινουν εξω, οταν θα αυξανεται παλι η φορολογια για να παιρνουν επιδοματα οι τεμπεληδες. Κουβεντα δεν θα πειτε μετα. Δεν θα δικαιουστε.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Εσυ εισαι δυσαρεστημενος με τον Μητσοτακη επειδη δεν καταφερε να κανει πραγματα που ειτε ηταν ανεφικτα, ειτε ηθελες να κανει ενω δεν τα υποσχεθηκε ποτέ. Θεωρω οτι δεν υπηρχε περιπτωση να εχεις διαφορετικη καταληξη οσον αφορα την πολιτικη σου επιλογη. Μετα που θα φαμε στη μαπα παλι τα αριστερα σκατα, θα λες εσυ και διαφοροι αλλοι "τι καναμε".
Mε συγχωρεις, εδω αλλα και αλλου οπως στο Πρωτο Θεμα, βριζουν οι ΝΔκρατες τους <Μπογδανους> , μακρια, δρομο, ξεβρωμισε η ΝΔ απο αυτους, αλλα μετα θα φταιμε εμεις;
Αδυνατω να ακολουθησω την λογικη αυτη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Mε συγχωρεις, εδω αλλα και αλλου οπως στο Πρωτο Θεμα, βριζουν οι ΝΔκρατες τους <Μπογδανους> , μακρια, δρομο, ξεβρωμισε η ΝΔ απο αυτους, αλλα μετα θα φταιμε εμεις;
Κι εγω αδυνατω να ακολουθησω τη λογικη "αφου η ΝΔ δεν ειναι τοσο δεξια οσο θελω, ας βγει να κυβερναει η αριστερα".

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506
Και τι σε νοιάζει εσένα ρε τύπε; Αφού προτιμάς τον "κανέναν" αρκεί να μην ξανακυβερνήσει ο κούλης τι κόπτεσαι για το τι γράφουν "οι νεοδημοκράτες" στα μίντια;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Και τι σε νοιάζει εσένα ρε τύπε; Αφού προτιμάς τον "κανέναν" αρκεί να μην ξανακυβερνήσει ο κούλης τι κόπτεσαι για το τι γράφουν "οι νεοδημοκράτες" στα μίντια;
Οπου μας θελουν παμε. Ετσι δεν ειναι; Οτι θα χασει καποιες ψηφους ο Μητσοτακης, μπορει να βγει παλι πρωθυπουργος σε συνεργασια με αλλο κομμα. Ολα θεμιτα ειναι.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.795
Πόντοι
6.056
έχει πάγκο ο μητσοτάκης , αφουγκράζεται τη βάση :rockon:

Πώς σχολίασαν Ψαριανός -Τατσόπουλος τη μη εκλογή τους

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Ο Κούλης μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του πετάει πετσέτα και αποδέχεται ότι δεν θα είναι πια κυβέρνηση αλλά θεωρεί δεδομένο πως θα τον βάλουν συγκυβέρνηση, έτσι νομίζει..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ο Κούλης μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του πετάει πετσέτα και αποδέχεται ότι δεν θα είναι πια κυβέρνηση αλλά θεωρεί δεδομένο πως θα τον βάλουν συγκυβέρνηση, έτσι νομίζει..
Για πες τύπε, ποια θα ειναι η επομενη κυβερνηση

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Για πες τύπε, ποια θα ειναι η επομενη κυβερνηση
Τυπε ανεξαρτήτα του πόσο χάλια θα είναι οι εξελίξεις η μόνη σίγουρη πρόβλεψη που μπορώ να κάνω είναι ότι ο Μητσοτάκης -οχι η Νδ-δεν θα έχει ούτε υπουργείο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τυπε ανεξαρτήτα του πόσο χάλια θα είναι οι εξελίξεις η μόνη σίγουρη πρόβλεψη που μπορώ να κάνω είναι ότι ο Μητσοτάκης -οχι η Νδ-δεν θα έχει ούτε υπουργείο
Οχι τύπε, θα μου πεις ποια προβλεπεις να ειναι η επομενη κυβερνηση, συγκεκριμενα. Ποια κομματα και με τι ποσοστα, ή εστω με ποια σειρα πρωτο και δευτερο ή τριτο.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Οχι τύπε, θα μου πεις ποια προβλεπεις να ειναι η επομενη κυβερνηση, συγκεκριμενα. Ποια κομματα και με τι ποσοστα, ή εστω με ποια σειρα πρωτο και δευτερο ή τριτο.
Τι προβλέψεις να κάνεις τώρα, οι εξελίξεις τρέχουν, ποιος μπορούσε να προβλέψει ότι ο Μητσοτάκης θα μιλούσε ήδη για συγκυβέρνηση?
Μόνο εσύ μιλούσες για αυτοδυναμία Κούλη αλλά εσύ έχεις παραδοση σε προβλέψεις του κουβά

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.795
Πόντοι
6.056
αν κάνει δικό του κόμμα ο κυριάκος τι μέλλει γενέσθαι ? δε θα σαρώσει ? Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ
:coffee:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τι προβλέψεις να κάνεις τώρα, οι εξελίξεις τρέχουν, ποιος μπορούσε να προβλέψει ότι ο Μητσοτάκης θα μιλούσε ήδη για συγκυβέρνηση?
Μόνο εσύ μιλούσες για αυτοδυναμία Κούλη αλλά εσύ έχεις παραδοση σε προβλέψεις του κουβά
«Στόχος είναι η σταθερότητα, όχι επί τούτω η αυτοδυναμία. Στόχος είναι η δυνατότητα να παίρνουμε αποφάσεις γρήγορα και να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά κρίσεις, διότι οι κρίσεις, δυστυχώς, φοβάμαι ότι θα είναι μια πραγματικότητα που θα είναι μαζί μας. Από εκεί και πέρα, ο λαός θα μας υποδείξει τελικά εάν η χώρα θα κυβερνηθεί από ένα κόμμα ή από περισσότερα κόμματα από ένα. Το βέβαιο είναι ότι η χώρα θα κυβερνηθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αλλά αυτή δεν είναι δική μας απόφαση».

Μια απολυτως θεσμικη δηλωση, την οποια εχετε παρει διάφοροι και την εχετε κανει σημαια οτι ο Κουλης παρατησε την αυτοδυναμια. Κι εγω σου λεω οτι θα κανει και τρεις εκλογες απανωτες για να παρει την αυτοδυναμια και θυμισου το

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom