Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
όσοι νομίζουν ότι ο κουλης θα είναι πάλι πρωθυπουργός ζει σε σύννεφο
Εσυ λοιπον που δεν ζεις σε συννεφο, πες μας ποιος θα ειναι πρωθυπουργος το 2023. Περιμενω με ζωηρο ενδιαφερον την απαντηση σου.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.567
Πόντοι
6.186
Εσυ λοιπον που δεν ζεις σε συννεφο, πες μας ποιος θα ειναι πρωθυπουργος το 2023. Περιμενω με ζωηρο ενδιαφερον την απαντηση σου.
θα δεις...σε αφήνω να έχεις αγωνία

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
θα δεις...σε αφήνω να έχεις αγωνία
Εγω καμια αγωνια δεν εχω, γιατι και το 2023 Κουλη θα εχεις πρωθυπουργο, δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον οριζοντα.
Εσυ απλως ειπες μια παπαριά για να περναει η ωρα

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Εγω καμια αγωνια δεν εχω, γιατι και το 2023 Κουλη θα εχεις πρωθυπουργο, δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον οριζοντα.
Πώς δεν υπάρχει? Αμέσως- αμέσως μου έρχονται δυο ονόματα στο μυαλό, μάλιστα απ' την Νέα Δημοκρατία. Ο ένας έχει πάρει ήδη το δακτυλίδι της διαδοχής και ο άλλος έχει πολύ καλή συνεργασία με την ευρώπη. Σε περίπτωση που αποτύχει ο Κυριάκος, υπάρχουν άτομα να προωθηθούν.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Σίγουρος πρωθυπουργός..
Όλοι φωνάζουν το όνομα του αφού..
:confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πώς δεν υπάρχει? Αμέσως- αμέσως μου έρχονται δυο ονόματα στο μυαλό, μάλιστα απ' την Νέα Δημοκρατία. Ο ένας έχει πάρει ήδη το δακτυλίδι της διαδοχής και ο άλλος έχει πολύ καλή συνεργασία με την ευρώπη. Σε περίπτωση που αποτύχει ο Κυριάκος, υπάρχουν άτομα να προωθηθούν.
Τύπε συγκεντρωσου. Λεμε ποιος θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος, οχι ο επομενος αρχηγος της ΝΔ. Αν χασει ο Κουλης τις εκλογες, πρωθυπουργος θα γινει αλλος απο τη ΝΔ? Αυτο εννοεις? πώς θα γινει αυτο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ενταξει, το βγαλαμε το συμπερασμα

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.567
Πόντοι
6.186
καταρχήν 99% το κουλης παίρνει πόδι από την νδ κ δεν θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές, κανε ένα screenshot αυτό που σου λέω τώρα κ το Σεπτεμβιο με τις εκλογές που θα τις έχει χάσει η νδ κοίτα το γιατί εκεί που θα είμαι δεν θα έχω ιντερνέτ να στο στείλω κ πες κοίτα να δεις κάτι ήξερε παραπάνω ο μικρός, φιλάκια!

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Τύπε συγκεντρωσου. Λεμε ποιος θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος, οχι ο επομενος αρχηγος της ΝΔ. Αν χασει ο Κουλης τις εκλογες, πρωθυπουργος θα γινει αλλος απο τη ΝΔ? Αυτο εννοεις? πώς θα γινει αυτο?
Η ΝΔ δεν χάνει τις επόμενες εκλογές, το χειρότερο σενάριο είναι να μην μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση μόνη της. Τέτοιες εξελίξεις δεν ξέρω τί αλλαγές μπορούν να δρομολογήσουν για την ηγεσία της ΝΔ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
καταρχήν 99% το κουλης παίρνει πόδι από την νδ κ δεν θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές, κανε ένα screenshot αυτό που σου λέω τώρα κ το Σεπτεμβιο με τις εκλογές που θα τις έχει χάσει η νδ κοίτα το γιατί εκεί που θα είμαι δεν θα έχω ιντερνέτ να στο στείλω κ πες κοίτα να δεις κάτι ήξερε παραπάνω ο μικρός, φιλάκια!
Α δεν θα ειναι καν αρχηγος της ΝΔ ως τις εκλογες. Μαλιστα. Το ακουσαμε κι αυτο.
Πού θα εισαι και δεν θα εχεις ιντερνετ, στη Βορεια Κορεα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η ΝΔ δεν χάνει τις επόμενες εκλογές, το χειρότερο σενάριο είναι να μην μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση μόνη της. Τέτοιες εξελίξεις δεν ξέρω τί αλλαγές μπορούν να δρομολογήσουν για την ηγεσία της ΝΔ.
Θα μπορεσει. Στην αναγκη θα γινουν και τρίτες εκλογες μεχρι να πιασει την αυτοδυναμια

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.567
Πόντοι
6.186
Α δεν θα ειναι καν αρχηγος της ΝΔ ως τις εκλογες. Μαλιστα. Το ακουσαμε κι αυτο.
Πού θα εισαι και δεν θα εχεις ιντερνετ, στη Βορεια Κορεα?
ακόμα χειρότερα σε καράβι

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Για να μην κουραζεσαι, και να μην λες καθε μερα την ιδια μαλακία οτι "κρυφτηκα", να σε ενημερωσω οτι εχεις ηδη καταταχθεί στην ομαδα των μελων που δεν συνομιλω.
Χασοδικη...θυμάσαι για μια ανάρτηση που δεν έβρισκες του προέδρου? Θυμάσαι ότι την χαρακτήρισες ανοησία? Όλοι οι ΔΣ Ελλάδας ψήφισαν αποχή. Να υποθέσω πως ακόμα δεν την έχεις δει σωστά;

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Μήπως είναι 22?

Αλλά δεν μας λες καλύτερα εσύ ποιος θα είναι πρωθυπουργός και με ποιον θα κανει συγκυβέρνηση? Κάτι είπε κ ο βοριδης σήμερα...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Mε τους αλλους 18 φόρους που βασίζονται στις ανεβασμενες αντικειμενικές τι γίνεται?
Κλάμα αυτό γίνεται. Κόβει από κάπου κ τα παίρνει από αλλού!! Τα νούμερα είναι νούμερα και θα τα εισπράξουν. Τα υπόλοιπα είναι για να βγαίνει ο Άδωνις μέσα στα νεύρα τώρα τελευταία και να αραδιάζει μαλακιες.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.672
Πόντοι
506
Μήπως είναι 22?

Αλλά δεν μας λες καλύτερα εσύ ποιος θα είναι πρωθυπουργός και με ποιον θα κανει συγκυβέρνηση? Κάτι είπε κ ο βοριδης σήμερα...
Ποιος βοριδης μονο
Πορτοσαλτε εγκωμιαζει ψηφοφορους κιναλ.
Ο επομενος χειμώνας με τις τιμές τις ενεργειας θα ειναι αφορητος για τους ελληνες, χτες η χονδρική τιμη του ρευματος τσιμπησε 40%. Το αργότερο σεπτεμβρη, βλεπω εκλογες. Αν περιμένει το 23 ο μητσοτακης θα φαει τα μούτρα του

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.314
Πόντοι
3.936
Ποιος βοριδης μονο
Πορτοσαλτε εγκωμιαζει ψηφοφορους κιναλ.
Ο επομενος χειμώνας με τις τιμές τις ενεργειας θα ειναι αφορητος για τους ελληνες, χτες η χονδρική τιμη του ρευματος τσιμπησε 40%. Το αργότερο σεπτεμβρη, βλεπω εκλογες. Αν περιμένει το 23 ο μητσοτακης θα φαει τα μούτρα του
Tωρα ακουγα στο ραδιοφωνο. Η Δεη και οι παροχοι αγοραζαν 21 ευρω την MWH και την πουλουσαν 4 φορες επανω στην Λιανικη για ολοκληρο το μηνα η τιμη αυτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom