Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Ουτε στην άλλη ζωή μάλλον..
Εσυ λοιπον που δεν ζεις σε συννεφο, πες μας ποιος θα ειναι πρωθυπουργος το 2023. Περιμενω με ζωηρο ενδιαφερον την απαντηση σου.όσοι νομίζουν ότι ο κουλης θα είναι πάλι πρωθυπουργός ζει σε σύννεφο
θα δεις...σε αφήνω να έχεις αγωνίαΕσυ λοιπον που δεν ζεις σε συννεφο, πες μας ποιος θα ειναι πρωθυπουργος το 2023. Περιμενω με ζωηρο ενδιαφερον την απαντηση σου.
Εγω καμια αγωνια δεν εχω, γιατι και το 2023 Κουλη θα εχεις πρωθυπουργο, δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον οριζοντα.θα δεις...σε αφήνω να έχεις αγωνία
Πώς δεν υπάρχει? Αμέσως- αμέσως μου έρχονται δυο ονόματα στο μυαλό, μάλιστα απ' την Νέα Δημοκρατία. Ο ένας έχει πάρει ήδη το δακτυλίδι της διαδοχής και ο άλλος έχει πολύ καλή συνεργασία με την ευρώπη. Σε περίπτωση που αποτύχει ο Κυριάκος, υπάρχουν άτομα να προωθηθούν.Εγω καμια αγωνια δεν εχω, γιατι και το 2023 Κουλη θα εχεις πρωθυπουργο, δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον οριζοντα.
Εσυ απλως ειπες μια παπαριά για να περναει η ωρα
Σίγουρος πρωθυπουργός..Εγω καμια αγωνια δεν εχω, γιατι και το 2023 Κουλη θα εχεις πρωθυπουργο, δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον οριζοντα.
Ρωταω κι εσεναΣίγουρος πρωθυπουργός..
Όλοι φωνάζουν το όνομα του αφού..
Τύπε συγκεντρωσου. Λεμε ποιος θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος, οχι ο επομενος αρχηγος της ΝΔ. Αν χασει ο Κουλης τις εκλογες, πρωθυπουργος θα γινει αλλος απο τη ΝΔ? Αυτο εννοεις? πώς θα γινει αυτο?Πώς δεν υπάρχει? Αμέσως- αμέσως μου έρχονται δυο ονόματα στο μυαλό, μάλιστα απ' την Νέα Δημοκρατία. Ο ένας έχει πάρει ήδη το δακτυλίδι της διαδοχής και ο άλλος έχει πολύ καλή συνεργασία με την ευρώπη. Σε περίπτωση που αποτύχει ο Κυριάκος, υπάρχουν άτομα να προωθηθούν.
Αυτός 1-0..Ρωταω κι εσενα
Ποιος θα ειναι πρωθυπουργος το 2023?
καταρχήν 99% το κουλης παίρνει πόδι από την νδ κ δεν θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές, κανε ένα screenshot αυτό που σου λέω τώρα κ το Σεπτεμβιο με τις εκλογές που θα τις έχει χάσει η νδ κοίτα το γιατί εκεί που θα είμαι δεν θα έχω ιντερνέτ να στο στείλω κ πες κοίτα να δεις κάτι ήξερε παραπάνω ο μικρός, φιλάκια!Εγω καμια αγωνια δεν εχω, γιατι και το 2023 Κουλη θα εχεις πρωθυπουργο, δεν υπαρχει τιποτα αλλο στον οριζοντα.
Η ΝΔ δεν χάνει τις επόμενες εκλογές, το χειρότερο σενάριο είναι να μην μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση μόνη της. Τέτοιες εξελίξεις δεν ξέρω τί αλλαγές μπορούν να δρομολογήσουν για την ηγεσία της ΝΔ.Τύπε συγκεντρωσου. Λεμε ποιος θα ειναι ο επομενος πρωθυπουργος, οχι ο επομενος αρχηγος της ΝΔ. Αν χασει ο Κουλης τις εκλογες, πρωθυπουργος θα γινει αλλος απο τη ΝΔ? Αυτο εννοεις? πώς θα γινει αυτο?
Α δεν θα ειναι καν αρχηγος της ΝΔ ως τις εκλογες. Μαλιστα. Το ακουσαμε κι αυτο.καταρχήν 99% το κουλης παίρνει πόδι από την νδ κ δεν θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές, κανε ένα screenshot αυτό που σου λέω τώρα κ το Σεπτεμβιο με τις εκλογές που θα τις έχει χάσει η νδ κοίτα το γιατί εκεί που θα είμαι δεν θα έχω ιντερνέτ να στο στείλω κ πες κοίτα να δεις κάτι ήξερε παραπάνω ο μικρός, φιλάκια!
Θα μπορεσει. Στην αναγκη θα γινουν και τρίτες εκλογες μεχρι να πιασει την αυτοδυναμιαΗ ΝΔ δεν χάνει τις επόμενες εκλογές, το χειρότερο σενάριο είναι να μην μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση μόνη της. Τέτοιες εξελίξεις δεν ξέρω τί αλλαγές μπορούν να δρομολογήσουν για την ηγεσία της ΝΔ.
ακόμα χειρότερα σε καράβιΑ δεν θα ειναι καν αρχηγος της ΝΔ ως τις εκλογες. Μαλιστα. Το ακουσαμε κι αυτο.
Πού θα εισαι και δεν θα εχεις ιντερνετ, στη Βορεια Κορεα?
Καλα ταξιδια να εχεις τοτεακόμα χειρότερα σε καράβι
Χασοδικη...θυμάσαι για μια ανάρτηση που δεν έβρισκες του προέδρου? Θυμάσαι ότι την χαρακτήρισες ανοησία? Όλοι οι ΔΣ Ελλάδας ψήφισαν αποχή. Να υποθέσω πως ακόμα δεν την έχεις δει σωστά;Για να μην κουραζεσαι, και να μην λες καθε μερα την ιδια μαλακία οτι "κρυφτηκα", να σε ενημερωσω οτι εχεις ηδη καταταχθεί στην ομαδα των μελων που δεν συνομιλω.
Μήπως είναι 22?Εσυ λοιπον που δεν ζεις σε συννεφο, πες μας ποιος θα ειναι πρωθυπουργος το 2023. Περιμενω με ζωηρο ενδιαφερον την απαντηση σου.
Κλάμα αυτό γίνεται. Κόβει από κάπου κ τα παίρνει από αλλού!! Τα νούμερα είναι νούμερα και θα τα εισπράξουν. Τα υπόλοιπα είναι για να βγαίνει ο Άδωνις μέσα στα νεύρα τώρα τελευταία και να αραδιάζει μαλακιες.Mε τους αλλους 18 φόρους που βασίζονται στις ανεβασμενες αντικειμενικές τι γίνεται?
Ποιος βοριδης μονοΜήπως είναι 22?
Αλλά δεν μας λες καλύτερα εσύ ποιος θα είναι πρωθυπουργός και με ποιον θα κανει συγκυβέρνηση? Κάτι είπε κ ο βοριδης σήμερα...
Tωρα ακουγα στο ραδιοφωνο. Η Δεη και οι παροχοι αγοραζαν 21 ευρω την MWH και την πουλουσαν 4 φορες επανω στην Λιανικη για ολοκληρο το μηνα η τιμη αυτη.Ποιος βοριδης μονο
Πορτοσαλτε εγκωμιαζει ψηφοφορους κιναλ.
Ο επομενος χειμώνας με τις τιμές τις ενεργειας θα ειναι αφορητος για τους ελληνες, χτες η χονδρική τιμη του ρευματος τσιμπησε 40%. Το αργότερο σεπτεμβρη, βλεπω εκλογες. Αν περιμένει το 23 ο μητσοτακης θα φαει τα μούτρα του