papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
σοφα λογια αρχαιων ελληνων
Θα κανουν χιονοδρομικό για χειμερινο τουρισμοΤο έστρωσε στη μυκονο.
Α ρε κούλη.
Ολα πλεον ειναι πιθανα στην ελλαδα
ΚΑΙ γι’ αυτο φταίει ο Κουλης!!!!Το έστρωσε στη μυκονο.
Α ρε κούλη.
Ολα πλεον ειναι πιθανα στην ελλαδα
Δεν ηξερα οτι το πε και ο Γαλιλαίος
Το έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι δεν πρόκειται να ξεμπλέξουμε εύκολα με αυτόν. Οι Τούρκοι παλεύουν σχεδόν μια δεκαετία να ξεριζώσουν τον Ρετζεπ και δεν τα έχουν καταφέρει.Site is undergoing maintenance
Site will be available soon. Thank you for your patience!theflagreport.com
για δες ποσες δεκαετιες ο προπαπους του βενιζελος καθησε στην πρωθυπουργικη θεση?Το έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι δεν πρόκειται να ξεμπλέξουμε εύκολα με αυτόν. Οι Τούρκοι παλεύουν σχεδόν μια δεκαετία να ξεριζώσουν τον Ρετζεπ και δεν τα έχουν καταφέρει.
Πιο ανοητο αρθρο, εκτος καθε πραγματικοτητας, δεν εχω ξαναδιαβασει.Site is undergoing maintenance
Site will be available soon. Thank you for your patience!theflagreport.com
Δεν ειναι προπαππους του, το εχουμε πει πεντακοσιες φορεςγια δες ποσες δεκαετιες ο προπαπους του βενιζελος καθησε στην πρωθυπουργικη θεση?
καθησε μεχρι τα μεσα η τελη του 30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν πειραζει, θα συνηθισετε, ο λαος αυτον προτιμαΤο έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι δεν πρόκειται να ξεμπλέξουμε εύκολα με αυτόν. Οι Τούρκοι παλεύουν σχεδόν μια δεκαετία να ξεριζώσουν τον Ρετζεπ και δεν τα έχουν καταφέρει.
Όσο προτιμούν και στην Τουρκία τον Ερντο.Δεν πειραζει, θα συνηθισετε, ο λαος αυτον προτιμα
Τι σε νοιαζει εσενα εξαλλου, δεν ασχολεισαι με την πολιτικηΌσο προτιμούν και στην Τουρκία τον Ερντο.
Επίσης ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε ότι οι άστεγοι ευχαρίστησαν τον Κούλη για τα Ραφαλ και του ζήτησαν να μην προβεί σε άλλα έξοδα σχετικά με αυτούς καθώς καταλαβαίνουν τη δυσκολία των ταμείων της χώρας μετά από αυτό.