kolompourdas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2012
- Like
- 3.048
- Πόντοι
- 1.706
Εγώ σκάω, ο Θανούλης και ο Άδωνις δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και τα ανακοίνωσαν από τώρα.Σκάσε επιτέλους ρε ζώον.
Εγώ σκάω, ο Θανούλης και ο Άδωνις δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και τα ανακοίνωσαν από τώρα.Σκάσε επιτέλους ρε ζώον.
παντα αποτιστη ειναι η δικια μου και ετσι θα μεινει.Κατάλαβα, πάλι απότιστη έμεινε η σούφρα σου δροσερούλη.
Εμείς τι να πούμε που όλη μέρα φλομωνόμαστε με τις ψυχοπαθείς φάτσες του Κούλη και του Άδωνι;Αμ δε σκας. Όλη μέρα εδώ είσαι και μας φλομώνεις στις μαλακίες.
μαλλον τον εστησε ο πακιστανουλης του, δεν τονε εφορμαρισε χριστουγεννιατικα και κανει σκηνες τωρα.Εγώ σκάω, ο Θανούλης και ο Άδωνις δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και τα ανακοίνωσαν από τώρα.
εδω μεχρι και ο αδωνης ζηταει να μπει στο επικρατειαςΑν αρχίζουν να αντιδρούν και άτομα σαν τον Κύρτσο σημαίνει ότι το τέλος του γουρλού είναι κοντά. Υπάρχει ελπίδα.
τη φυλαω και τη δειχνω στη χεστρα καθε πρωϊ.Τη φυλάς για το αγόρι που θα παντρευτείς δροσερούλη;
Όχι, δεν έχει "ήδη" αποφασιστεί. Και όποιος προτιμάει σαν λύση τα λοκντάουν μετά από 3 χρόνια απλά είναι οικονομικά αναλφάβητος. Το ζήτημα είναι ξεκάθαρα πολιτικό, σε παγκόσμιο επίπεδο. Έχουμε εμβόλια έχουμε εμπειρία. Τέλος. Τ αλοκντάουν ως μεσαιωνική λύση δεν χρειάζονται πια.Τι εννοείς ΑΝ; Έχει ήδη αποφασιστεί.
Eσυ ελεγες για ολικό λοκνταουν. Υπαρχουν ποστς καταγεγραμμένα.Εγώ σκάω, ο Θανούλης και ο Άδωνις δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και τα ανακοίνωσαν από τώρα.
Αυτά να τα πεις σε αυτούς που έχουν ή δουλεύουν σε μαγαζιά που έχουν κίνηση τις βραδινές ώρες. Φιλάκια.Eσυ ελεγες για ολικό λοκνταουν. Υπαρχουν ποστς καταγεγραμμένα.
Κανε λίγη υπομονή. Το κωλομπουρδεικο παλι θα βάλει χυσι και στις τσέπες
παλι μου κωλοτριβεσαι μωρη γαλαζοπρασινη μπαμια απο ξινισμενο τουρσι ?Σ'έχει φάει η ζήλια ρε δροσερούλη που το κοινό ψήφισε γυναίκα κανονική στον τελικό του GNTM και όχι την ξεφωνημένη αδερφάρα που υποστήριζες.
? ??????
φλορονα ερχεται...
Η ΝΔ πήρε σχεδόν 40% των ψήφων , και έχει
σοβαρά στελέχη, πως έβαλαν ένα ΑΣΧΕΤΟ,
ένα ΟΥΦΟ με σκούφο, σαν πορδηπουργό ;
Οι βουλευτές της ΝΔ θα αντιδράσουν και
θα απαιτήσουν να φύγει το ΟΥΦΟ
το παιντί κουλί καντεμί !