Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σιγα θα πρηστειτε απο την πολυ νεα δημοκρατια

Εγώ προσωπικά έχω ψηφίσει σε βουλευτικές, ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές 9 φορές ΝΔ και 8 φορές ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαι κλασικός Νεοδημοκράτης. Αλλά το να λες ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δημοκρατικό κόμμα ενώ η ΝΔ όχι είναι μαλακία. Το ίδιο δημοκρατικά είναι και τα 2.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Εγώ προσωπικά έχω ψηφίσει σε βουλευτικές, ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές 9 φορές ΝΔ και 8 φορές ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαι κλασικός Νεοδημοκράτης. Αλλά το να λες ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δημοκρατικό κόμμα ενώ η ΝΔ όχι είναι μαλακία. Το ίδιο δημοκρατικά είναι και τα 2.
απλα στο πασοκ ηταν πιο ευκολο να αναρηχηθεις, η νδ ηταν παντα πιο κλειστο κόμμα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

εχετε σταθεροτητα αποψεων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
εχετε σταθεροτητα αποψεων

Είμαι κεντρώος φιλελεύθερος. Εφόσον το φιλελεύθερο κέντρο δεν έχει καμία τύχη, αναγκαστικά ψηφίζω κεντροαριστερά - κεντροδεξιά. Τελευταία έχω αρχίσει να γέρνω λίγο περισσότερο προς τα δεξιά.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Σωστός. Και σε αυτό είχε πάλι δίκιο ο Μεϊμαράκης που δεν ήθελε η εκλογή να γίνει έτσι.

Παπαριες καμαρωτες...Απο που και ως που θα διαλεξει ο καθε μπαστουνοβλαχος αμορφωτος συνδικαλΗστης ή φοιτητοπατερας ή κολλητος του κολλητου που θεωρειται "συνεδρος" τρομαρα του το ποιος θα ειναι αρχηγος της Αξιωματικης Αντιπολιτευσης. Και επειδη εσκασε και η πουστια Βοριδη προχτες η εκλογη προεδρου θα επρεπε να γινεται κατα τα βρετανικα προτυπα. Δλδ οι υποψηφιοι καταθετουν τις υποψηφιοτητες στην κοινοβουλευτικη ομαδα η οποια με καθολικες υποχρεωτικες ψηφοφοριες καταληγει στους δυο επικρατεστερους. Στη συνεχεια ενα μεγαλο εκλεκτορικο σωμα, το οποιο στην περιπτωση της ΝΔ θα πρεπει να ανανεωνεται κανα 6μηνο πριν την εκλογη του προεδρου (ο οποιος εννοειται πρεπει να χει θητεια), αναλαμβανει να εκλεξει τον νεο προεδρο. Ετσι κανουν τα σοβαρα Δεξια δημοκρατικα κομματα..Ο Βαγγελης ο ανεπαγγελτος μονο απο ουζαδικα, κωλαδικα και εσωκομματικες τριβες ξερει ναουμε...

Επισκέπτης
Παπαριες καμαρωτες...Απο που και ως που θα διαλεξει ο καθε μπαστουνοβλαχος αμορφωτος συνδικαλΗστης ή φοιτητοπατερας ή κολλητος του κολλητου που θεωρειται "συνεδρος" τρομαρα του το ποιος θα ειναι αρχηγος της Αξιωματικης Αντιπολίτευσης.

Και είναι καλύτερα λοιπόν να διαλέγει η κουτσή Μαρία που θα περάσει απέξω και θα δώσει τα 3 ευρώ.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Και είναι καλύτερα λοιπόν να διαλέγει η κουτσή Μαρία που θα περάσει απέξω και θα δώσει τα 3 ευρώ.

Αφου το πολυ καλο συστημα που ανελυσα παραπανω δεν εφαρμοζεται ισχυει το μη χειρον βελτιστον. Αρα ναι θα ψηφισουν ολοι και αν η συμμετοχη ειναι μεγαλη τοτε τα φαινομενα κουτσης Μαριας θα ελαχιστοποιηθουν και δεν θα χαλασουν την διαδικασια.

Επισκέπτης
Λέω να πάω να ψηφίσω Μεϊμαράκη να τελειώνουμε αλλά ξέρετε τι φοβάμαι; Μη με αρχίσουν μετά στα κομματικά μηνύματα για οικονομική ενίσχυση της παράταξης κτλ.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
τον γαμησε τον τζιτζιφλωρο  :rockon:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ξεχασε ο μπουμπουκος τον πιτσαδορο που εμπασε ολα τα αλβανια

και μιλαει για ανοιχτα συνορα
γιατι μας χαλασε; το 80 τοις εκατο των πουτανων ειναι απο αλβανια

παρολο που δεν ειναι ακριβως οπως το λες αλλα τελοσπαντων δεν εχω ορεξη βραδιατικο...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Άντε. Μια βδομάδα εμεινε ακόμη και Γεωργιάδης go home.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Τύποι εγώ Τζιτζικώστα λέω να ψηφίσουμε ...

[video]http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Kozani-Xamos-sto-facebook-me-tis-koykles-ONNEDitisses-se-omilia-toy-Tzitzikosta-Foto-kai-vinteo-/438755[/video]

Ήταν από τις εικόνες που δεν πέρασαν απαρατήρητες στο Κοβεντάρειο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Απόστολου Τζιτζικώστα. Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων (στα οποία στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου κάθονται οι δημοτικοί σύμβουλοι) τοποθετήθηκαν, προφανώς με…σκηνοθετική απόφαση, όμορφες κοπέλες που ανήκουν στην ΟΝΝΕΔ Κοζάνης.

:orchestra: :orchestra: :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom