Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Σε τι φαση μπαινουμε δηλαδη κατα τη γνωμη σου?
Καταστρεφομαστε?
Εγω παλι βλεπω τροχια αναπτυξης και ανακαμψης παντου, την καταστροφη δεν ξερω πού την βλεπετε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για τις φοροελαφρυνσεις? Οχι, δεν ντρεπομαι. Χαιρομαι.
Εσεις γιατι λυπαστε που παμε καλα?
Και κάτι ακόμα αγαπητέ Alex. Ανάπτυξη θα έχουμε όταν πάψω να διαβάζω αγγελίες εργασίας που σου "παρέχουν ένσημα και μισθό..." Γιατί ακόμα εκεί είμαστε φίλε μου.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256
Και κάτι ακόμα αγαπητέ Alex. Ανάπτυξη θα έχουμε όταν πάψω να διαβάζω αγγελίες εργασίας που σου "παρέχουν ένσημα και μισθό..." Γιατί ακόμα εκεί είμαστε φίλε μου.
Καλα, αυτος δε βλεπει πολλα, το κομμα να ναι καλα, για την ελλαδα χεστηκαμε

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
Παντως απο χθες ο μαρινακης η εριέτα Λάτση και ο τζίγγερ ειναι πιο χαλαροι και αισιόδοξοι
γιατι θα στηριχτουν απ το κράτος σχετικα με τις ανατιμησεις της δεη. Κινδυνευαν να μεινουν χωρις ρευμα.
Ο Κυριακος χθες ειπε οτι θα τους στηριξει ολους και οχι μονο τους ευάλωτους, χαιρομαι που στηρίζει το κρατος δικαίου.

Ανακουφιστηκα οπως με το πρωινο χέσιμο
διαφωνώ.
καλλίτερα να ευνοεί τους πολύ πλούσιους και να κερδίζω κι εγώ λίγο,
παρά με τον τσίπρα που (αντί να μειώσει του έμμεσους φόρους) έβαζε φόρους για να μοιράζει επιδόματα στους (φαινόμενους ως) πολύ φτωχούς. Μητσοτάκης το 22 ξανά.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256
διαφωνώ.
καλλίτερα να ευνοεί τους πολύ πλούσιους και να κερδίζω κι εγώ λίγο,
παρά με τον τσίπρα που (αντί να μειώσει του έμμεσους φόρους) έβαζε φόρους για να μοιράζει επιδόματα στους (φαινόμενους ως) πολύ φτωχούς. Μητσοτάκης το 22 ξανά.
Σε αλλους τομείς στηριξης εχει οικονομικα κριτηρια,
Σε αλλους οχι,

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Καλα, αυτος δε βλεπει πολλα, το κομμα να ναι καλα, για την ελλαδα χεστηκαμε
Κοίτα Κοντολαγνε. Εγώ εδώ μέσα δεν προσωποποιω κανέναν. Μακάρι να πηγαίναμε καλά και θα στήριζα τον Μητσοτάκη. Φυσικά προσπαθεί αλλά όποιος ζει έξω, στην κοινωνία, όπως εγώ ή όπως αυτοί που μας διαβάζουν αυτή τη στιγμή, ξέρουν το τι γίνεται
Απίστευτα χαμηλοί μισθοί, καμία ανάπτυξη. Όλοι περιμένουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από το κράτος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Και εδώ μέσα δεν μπαίνω για να αντιπαρέρχομαι κανέναν ετσιθελικά. Δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ στη ζωή μου οπαδός. Ούτε ομάδων ούτε κομμάτων ούτε ιδεολογιών. Μιλάω μονο με τη γλώσσα της αλήθειας, της δικής μου ναι, αλλά είναι αυτή που βλέπω έξω. Χωρίς καμία εμπάθεια σε κανέναν. Εξ αρχής όλους εδώ τους θεωρώ μυαλομένους και σοβαρούς, είτε μιλάμε για τα μπουρδέλα είτε για τον Ολυμπιακό είτε για τον Καζαντζάκη είτε για την αγορά εργασίας.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Ο Κυριακος χθες ειπε οτι θα τους στηριξει ολους και οχι μονο τους ευάλωτους, χαιρομαι που στηρίζει το κρατος δικαίου.
Για τα τρακόσια μμύρια που χρωστάει το κόμμα του είπε κάτι;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256
Κοίτα Κοντολαγνε. Εγώ εδώ μέσα δεν προσωποποιω κανέναν. Μακάρι να πηγαίναμε καλά και θα στήριζα τον Μητσοτάκη. Φυσικά προσπαθεί αλλά όποιος ζει έξω, στην κοινωνία, όπως εγώ ή όπως αυτοί που μας διαβάζουν αυτή τη στιγμή, ξέρουν το τι γίνεται
Απίστευτα χαμηλοί μισθοί, καμία ανάπτυξη. Όλοι περιμένουν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο από το κράτος.
Οι βολεμενοι του κομματος βλεπουν και αναπτυξη και υψηλους μισθους και σε λενε ψεκασμενο.
Και το κλεινω εδω

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ούτε αναγνωση δεν ξερεις?
Θα προσπαθησει να την ακυρωσει ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
Οταν ερχοταν για ψηφιση.
Ε ρε κατι ανθρωποι...
Μαλάκας άσχετος ψεύτης αριστερός.

Τι περίμενες? :)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.968
Πόντοι
6.256

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Ούτε αναγνωση δεν ξερεις?
Θα προσπαθησει να την ακυρωσει ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
Οταν ερχοταν για ψηφιση.
Ε ρε κατι ανθρωποι...
Ρε τυπε πρεπει να αλλάξεις το νικ σου σε χέλι71

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ειναι σαφες οτι αυτο που βαζεις που εγω δεν το ηξερα απαγορευει να βαλουμε βετο στην ενταξη της βμ στην εε και το ψηφισε ο συριζα
δεν ειναι αυτο το θεμα μου
ειναι οτι συγκεκριμενα ο μητσοτακης ειχε πει
το δικαιωμα της ελλαδας να βαλει βετο στην ενταξη της βμ στην εε δεν προκειται να το απεμπολησω
η δηλωση αυτη στο βιντεο που ακολουθει εγινε την ημερα ψηφισης
η στην καλυτερη δεν ηξερε την συμφωνια η ελεγε ψεμματα
αν δεν ηξερε την συμφωνια σιγουρα μετα καποιες μερες θα την εμαθε
εκανε τροποποιητικη δηλωση τοτε;

το βιντεο που το λεει
υ.γ βαζω και πραγματα που δεν με συμφερουν πολιτικα
To θεωρώ απίθανο να μη το γνώριζε. Για μένα η φράση κλειδί είναι το θα αγωνιστεί να αμβλύνει τις συνέπειες μιας προβληματικής συμφωνίας. Πχ ποιός δικαιούται το εμπορικό σήμα της "μακεδονίας" και του "μακεδονικού προϊόντος". Ο Χαϊτογλου πουλά μακεδονικό χαλβά και εξάγει κιόλας. Με τη συμφωνία δεν είναι δεδομένο πως μπορεί. Οπότε αν ανοίξουν τα κεφάλαια της ένταξης μπορείς να απαιτήσεις την αλλαγή των εμπορικών ονομασιών. Σε κάτι τέτοια μπορείς να βάλεις βέτο. Όπως γινόταν και με τη φέτα. Που αλλού βάλαμε βέτο και αλλού όχι στις συμφωνίες ΕΕ με άλλες χώρες για τα προϊοντα ΠΟΠ. Βέτο για γλώσσα, ιθαγένεια, ονομασία δε μπορείς να βάλεις. Το απαγορεύει η Συμφωνία.
Οπότε λες το πολιτικάντικο δε θα απεμπολήσω το δικαίωμα. Το αν όμως το ασκήσεις αιωρείται.
Είναι μια κλασσική λεκτική πίπα της ελληνικής πολιτικής τάξης.
Η Ελλάδα διατηρεί το δικαίωμα της επέκτασης των χωρικών στα 12νμ. Θα το ασκήσει όταν κρίνει σκόπιμο.
Πότε; Ποτέ για την ακρίβεια, γιατί φορά slipad.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom