Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Ναι, σιγα που θα πανε οι Συριζαιοι να εγγραφούν μέλη στη ΝΔ για να ψηφισουν...

γιατί πως νομίζεις ότι βγήκε ο σαμαράς και όχι η ντόρα????

δεν θα πάνε όλοι οι συριζέοι αλλά ένας πυρήνας μπορεί άνετα να πάει να ρίξη ότι θέλει ο συριζα
μάλλον δεν έχεις ιδέα από αριστερά και τι πάει να πεί ΓΡΑΜΜΗ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

δεν θα πάνε όλοι οι συριζέοι αλλά ένας πυρήνας μπορεί άνετα να πάει να ρίξη ότι θέλει ο συριζα
Τρίχες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

σιγά μην δώσουν γραμμή οι ΣΥΡΙΖΑιοι και οι Λαφαζανιστές... εδώ είναι τρία άτομα και έχουν τέσσερις απόψεις....

οι μόνοι που μπορούν να δώσουν γραμμή είναι το ΚΚΕ το οποίο δεν ασχολείται...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
εγώ πάντως θέλω τον Μητσοτάκη... καθαρόαιμο νεοφιλελεύθερο με δείγματα γραφής στο ξεπάστρεμα δημοσίων τεμπέληδων...

μα φυσικά για αυτό και μετά την κυβέρνηση του 89 η λέξη μητσοτάκης έγινε συνώνυμο της αποτυχίας έχασε πανηγυρικά τις εκλογές ο μητσοτάκης (δράκουλας) το 1993 μέσα σε 3 χρόνια διακυβέρνησης η ντόρα τον ήπιε κανονικά από το σαμαρά και ο κυριάκος θα πάει άπατος

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
σιγά μην δώσουν γραμμή οι ΣΥΡΙΖΑιοι και οι Λαφαζανιστές... εδώ είναι τρία άτομα και έχουν τέσσερις απόψεις....

οι μόνοι που μπορούν να δώσουν γραμμή είναι το ΚΚΕ το οποίο δεν ασχολείται...

εμάς δεν μας αφορά η εκλογή προσώπου στη νδ
τον συριζα όμως τον αφορά τον μόνο που φοβούνται είναι ο τζιτζικώστας και με αυτόν που θα παίζουν φιλικά είναι ο άδωνης

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μα φυσικά για αυτό και μετά την κυβέρνηση του 89 η λέξη μητσοτάκης έγινε συνώνυμο της αποτυχίας έχασε πανηγυρικά τις εκλογές ο μητσοτάκης (δράκουλας) το 1993 μέσα σε 3 χρόνια διακυβέρνησης η ντόρα τον ήπιε κανονικά από το σαμαρά και ο κυριάκος θα πάει άπατος

φυσικά θα πάει άπατος... όταν η χώρα έχει δώσει δικαίωμα ψήφου σε κάτι ζωάδια σαν και του λόγου σου λογικό είναι οι καλοί να πηγαίνουν άπατοι...

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
φυσικά θα πάει άπατος... όταν η χώρα έχει δώσει δικαίωμα ψήφου σε κάτι ζωάδια σαν και του λόγου σου λογικό είναι οι καλοί να πηγαίνουν άπατοι...

βαθύτατα δημοκράτης

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
βαθύτατα.... και επιθυμώ και παλεύω για την προστασία της δημοκρατίας από κάτι σαν και του λόγου σου...

και γιατί θεωρείς τότε κακό που σαν πολίτης έχω το δικαίωμα ψήφου? ούτε νοθεία διαπράττω ούτε κάτι παράνομο και αντιδημοκρατικό

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
δημοκρατία δεν είναι να δώσεις δικαίωμα ψήφου και στα δέντρα.
Η ψήφος φέρει και κάποια ευθύνη, την οποία δεν τη κατέχουν όλοι.

σου μοιάζω για δέντρο?
τι σχέση έχουν τα δέντρα σε αυτό που πόσταρε
και φυσικά η ψήφος έχει μεγάλη ευθύνη για αυτό δεν συμφωνώ με την αποχή
και σαν δημοκράτης που είμαι υπερασπίζω το δικαίωμά μου να ψηφίζω ελεύθερα και να λέω την γνώμη μου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σου μοιάζω για δέντρο?
τι σχέση έχουν τα δέντρα σε αυτό που πόσταρε
και φυσικά η ψήφος έχει μεγάλη ευθύνη για αυτό δεν συμφωνώ με την αποχή
και σαν δημοκράτης που είμαι υπερασπίζω το δικαίωμά μου να ψηφίζω ελεύθερα και να λέω την γνώμη μου

για δένδρο όχι... για φυτό ναί...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και γιατί θεωρείς τότε κακό που σαν πολίτης έχω το δικαίωμα ψήφου? ούτε νοθεία διαπράττω ούτε κάτι παράνομο και αντιδημοκρατικό

ναι γιατί δεν είσαι πολίτης αλλά παράσιτο...

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Δεν σε κατηγορούμε για ούτε νοθεία ούτε κάτι παράνομο και αντιδημοκρατικό, σε κατηγορούμε για ανοησία, τεμπελιά και παρασιτισμό.

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι μυαλά κουβαλάνε όσοι στηρίζουν Τζιτζικώστα. Μιλάμε για το απόλυτο τίποτα. Μπροστά του ο Αβραμόπουλος και ο Τσίπρας μοιάζουν Ρούζβελτ και Τσώρτσιλ.
Αν κάποτε κάποιος επιστήμονας έβαζε στόχο να φτιάξει ένα ρομπότ που θα μίλαγε αποκλειστικά με κλισέ και αερολογίες τότε ο Τζίτζι θα ήταν το αριστούργημα του. Είναι τόσο ξύλινος ο λόγος του που καλό είναι όταν μιλά να μην υπάρχει φωτιά κοντά του.

Βέβαια όταν βλέπω μετά πως τον στηρίζουν άτομα όπως ο αλεξάκος, ο Κουρής, ο Λαζόπουλος και ο Ζουρλάρις λύνεται σε μεγάλο βαθμό η απορία μου.

Απλά συμφωνώ. Νέος σε ηλικία αλλά κρατιστής (βλεπε ΟΛΘ, ΕΒΖ κλπ), χωρίς όραμα για την ΝΔ.

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι μυαλά κουβαλάνε όσοι στηρίζουν Τζιτζικώστα. Μιλάμε για το απόλυτο τίποτα. Μπροστά του ο Αβραμόπουλος και ο Τσίπρας μοιάζουν Ρούζβελτ και Τσώρτσιλ.
Αν κάποτε κάποιος επιστήμονας έβαζε στόχο να φτιάξει ένα ρομπότ που θα μίλαγε αποκλειστικά με κλισέ και αερολογίες τότε ο Τζίτζι θα ήταν το αριστούργημα του. Είναι τόσο ξύλινος ο λόγος του που καλό είναι όταν μιλά να μην υπάρχει φωτιά κοντά του.

Βέβαια όταν βλέπω μετά πως τον στηρίζουν άτομα όπως ο αλεξάκος, ο Κουρής, ο Λαζόπουλος και ο Ζουρλάρις λύνεται σε μεγάλο βαθμό η απορία μου.

Θα συμφωνήσω για την γνώμη σου για τον Τζίτζι αλλα φιλε ο Τσίπρας δεν μοιάζει με Ρουσβελτ και Τσόρτσιλ ούτε σε σύγκριση με την Πέπα το γουρουνάκι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ποτε τελειωνει αυτη η κωμωδια ;

Stories

Νέο!

Stories