Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%91.jpg
Ειμαι πραγματικα συγκλονισμένος. Νομιζω καθε νουνεχής Ελληνας γονατιζει ευλαβικα μπροστα στην λυπη και την οργή της τεραστιας Τανιας Τσανακλιδου. Αφου η μέγιστη Τανια αποκαλεσε τον πρωθυπουργο "μεγαλομανη ηλιθιο", νομιζω πλεον η κυβερνηση δεν μπορει να παραμενει στη θεση της, ως το πρωι πρεπει να δηλωθει η παραιτηση της. Δεν υπαρχει αλλη επιλογη. Μονο η παραιτηση. Απομένει η χαριστική βολή στην κυβερνηση απο τουιταρισμα της Ελενας Ακριτα, η κυβερνηση περναει τις τελευταιες της στιγμες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
δεν γίνεται αυτό, ποιον θα προτιμούσες?
Μα τωρα ασχολεισαι σοβαρα με δαύτον?
Κλασικη περιπτωση ανευθυνου, που το μονο που ξερει ειναι να βριζει οποιον εχει θεση ευθυνης χωρις να κανει καμια προταση.
Το δυσκολο και υπευθυνο ειναι να κάνεις επιλογες, οχι να το παιζεις μονιμως καταγγέλλων τους παντες.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Ειμαι πραγματικα συγκλονισμένος. Νομιζω καθε νουνεχής Ελληνας γονατιζει ευλαβικα μπροστα στην λυπη και την οργή της τεραστιας Τανιας Τσανακλιδου. Αφου η μέγιστη Τανια αποκαλεσε τον πρωθυπουργο "μεγαλομανη ηλιθιο", νομιζω πλεον η κυβερνηση δεν μπορει να παραμενει στη θεση της, ως το πρωι πρεπει να δηλωθει η παραιτηση της. Δεν υπαρχει αλλη επιλογη. Μονο η παραιτηση. Απομένει η χαριστική βολή στην κυβερνηση απο τουιταρισμα της Ελενας Ακριτα, η κυβερνηση περναει τις τελευταιες της στιγμες.
Όχι, που δεν θα ταυτιζόταν νεοδημοκράτης και γενικά δεξιός με υπαρξιακό μίσος για την δημοκρατία, με τον χαρακτηρισμό «μεγαλομανής ηλίθιος», για να τον τσούξει αρκετά ώστε να το μοιραστεί.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.346
Πόντοι
27.261
Κλασικη περιπτωση ανευθυνου, που το μονο που ξερει ειναι να βριζει οποιον εχει θεση ευθυνης χωρις να κανει καμια προταση.
Το δυσκολο και υπευθυνο ειναι να κάνεις επιλογες, οχι να το παιζεις μονιμως καταγγέλλων τους παντες.
βρεξε γλωσσα γιατι θα σου χρειαστει μαστορα, για να συνεχιζεις να γλυφεις τα νεοδημοκρατικα σου σιχαματα μιας ζωης.
οπως ξερεις και κανεις μια χαρα αλλωστε τοσο καιρο.
μην παθεις και καμια αφυδατωση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Όχι, που δεν θα ταυτιζόταν νεοδημοκράτης και γενικά δεξιός με υπαρξιακό μίσος για την δημοκρατία, με τον χαρακτηρισμό «μεγαλομανής ηλίθιος», για να τον τσούξει αρκετά ώστε να το μοιραστεί.
Τύπε δεν καταλαβα τιποτα απο αυτο που εγραψες, κατι για μισος των δεξιων για την δημοκρατια βλεπω, ελπιζω σε επομενο ποσταρισμα πιο κατανοητο γιατι αυτο ειναι μια ασυναρτησια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

βρεξε γλωσσα γιατι θα σου χρειαστει μαστορα, για να συνεχιζεις να γλυφεις τα νεοδημοκρατικα σου σιχαματα μιας ζωης.
οπως ξερεις και κανεις μια χαρα αλλωστε τοσο καιρο.
μην παθεις και καμια αφυδατωση.
Εμβολιο να κάνεις

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.346
Πόντοι
27.261
δεν γίνεται αυτό, ποιον θα προτιμούσες?
οχι παντως καποιον απο τα μεγαλα κομματα, που δεν αφησαν τιποτα ορθιο εδω και 50 χρονια.
μητσοτακηδες και παπανδρεουδες, με ολα τους τα σογια που ελεγε και ο λεβεντης, μαζι και τα κομματοσκυλα τους, πρεπει να ειχαν ηδη αφανιστει μεχρι ριζα.
δυσκολη επιλογη ομως.
θα προτιμουσα οτι αποφασιζεται, να περναει πρωτα απο το λαο με ανοιχτη ψηφο και οχι να το παιρνανε μονοι τους και μεταξυ τους μυστικα και υπουλα, για να γλυτωνουν τις ποινες και να συνεχιζουν το φαγοποτι εναλλαξ, οπως γινεται τοσα χρονια μεχρι τωρα.
περιεργο ακουγεται λογω του οτι παιζουν τρελα συμφεροντα απο πισω, αλλα ετσι θα γουσταρα προσωπικα, ωστε να εχουν και τη δικαιολογια με το μερος τους μετα.
δηλαδη... αυτο δε θελατε, αυτο δε ψηφισατε. οριστε τωρα παρτε το.
καπως ετσι.

Τελευταία τροποποίηση:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.346
Πόντοι
27.261
Εμβολιο να κάνεις
για να εχω τις παρενεργειες που εχεις ρε βατσινωμενε ? :confused:
πανε κανε και τις δοσεις μου, στις χαριζω να γινεις μπεμπεκος για να συνεχιζεις το γλυψιμο

Τελευταία τροποποίηση:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
θα προτιμουσα οτι αποφασιζεται, να περναει πρωτα απο το λαο με ανοιχτη ψηφο
εγω θα θυμησω οτι με ανοιχτη ψηφο εγινε και η εκστρατεια στην σικελια.
εαν ο λαος ειναι μαλακας δεν τον σωνει τιποτα.
η αποψη μου ειναι οτι ειμαστε 1-2 κλικ πανω απο τους τουρκους και αλβανους

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.346
Πόντοι
27.261
εγω θα θυμησω οτι με ανοιχτη ψηφο εγινε και η εκστρατεια στην σικελια.
εαν ο λαος ειναι μαλακας δεν τον σωνει τιποτα.
η αποψη μου ειναι οτι ειμαστε 1-2 κλικ πανω απο τους τουρκους και αλβανους
πιστευω οτι τοτε απλα δεν θα υπηρχε δικαιολογια, μετα απο τοσα συνεχομενα στραπατσα απο τα ιδια ατομα.
δυσκολο, αλλα το προτιμω ετσι, παρα τα αισχη που κανουν τοσα χρονια στη ζουλα για να τη σκαπουλαρουν.

sadio_mane

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
157
Πόντοι
0
Α μια που πιάσαμε και το θέμα με τα εμβόλια... έχω κάποιες απορίες..... παρακαλώ τους αντι-εμβολιαστές-λοιμοξιολόγους-ενημερωμένους από άρθρα «διαβάστε το πριν το κάτεβάσουν» ή «τι μας κρύβουν»

Ο ιός τελικά υπάρχει ή όχι?
Αν υπάρχει από που ξεκίνησε?
Από εργαστήριο της Κίνας, από την παγκόσμια διακυβέρνηση, κυβερνήσεις? Από τον Βill και την παρέα του ή απο τις φαρμακευτικές για να πουλήσουν εμβόλια? Αν ισχύει το τελευταίο (φαρμακευτικές), τα είχαν έτοιμα πριν διασπείρουν τον ιό? Αν τα είχαν έτοιμα πως είναι πειραματικά και κατασκευάστηκαν την τελευταία στιγμή?
Τα εμβόλια έχουν τελικά τσιπάκι, software, καρκινογόνες ουσίες ή τίποτα?
Τα «πρόβατα» που το κάναμε, θα πεθάνουμε εξαιτίας της απόφασης μείωσης πληθυσμού ή θα είμαστε ελεγχόμενος πληθυσμός μέσω της αλλαγής DNA ξέρω γω, Αν είναι στο πρόγραμμα να «την κάνουμε» γιατί ο Bill έβαλε το τσιπάκι, να δει τι κάνουμε θαμμένοι κάτω από την γη???
Οι γιατροί παγκοσμίως, είναι μέρος του κόλπου ή δεν έχουν ιδέα βάσει «ψαγμένων» του facebook. Επίσης, οι χιλιάδες γιατρών πληρώνονται με την κάθε εισαγωγή που κάνουν στα νοσοκομεία (για να δικαιολογούν κρούσματα) και αν ναι πόσο?
Τα μικροβιολογικά κέντρα (ιδιωτικά και δημόσια) είναι και αυτά στο κόλπο, ή έχουν χακαριστεί τα συστήματά τους και βγάζουν θετικά περιστατικά χωρίς να το γνωρίζουν? αν είναι στο κόλπο πόσο πληρώνονται και αυτοί?
Οι μάσκες... προστατεύουν ή όχι? Αν όχι, τόσα χρόνια γιατί τις φοράνε οι γιατροί στα χειρουργεία και κατά συνέπεια, θα πάτε να σας χειρουργήσει κάποιος για καρδιά, μαστό, πόδια... ο οποίος τόσα χρόνια δεν έχει πάρει γραμμή πως δεν χρειάζεται να φοράει μάσκα ή του κάνει κακό στους πνεύμονες? Αν προστατεύουν, ποιος ο λόγος χρήσης αφού ο σκοπός είναι να καταγράφονται περιστατικά covid?
Μας βάλανε τις μάσκες για να φιμώσουν την γνώμη μας/ελευθερία λόγου? Αν ναι γιατί τις καταργούν σιγά σιγά, «μουγκαθήκαμε» και δεν το πήραμε πρέφα?
Οι αρνητές έχουν δικαίωμα να αλλάζουν τις θεωρίες τους χωρίς αμφισβήτηση (τα παραπάνω έχουν και μια χρονική λογική), αλλά η επιστημονική κοινότητα όχι? Οι πρώτοι δλδ είναι αξιόπιστοι no matter-what και οι δεύτεροι κατευθείαν στη πυρά?
Τελικά άν ισχύουν ολα ή μερικά από αυτά, ξέρουμε ποιος είναι ο μάγκας που έβαλε στο κόλπο όλα αυτά τα εκατομμύρια κόσμου? Πως γινόταν/γίνεται η συννενόηση? Έχουν ομάδα στο Viber?
Αν πληρώνονται όλοι οι παραπάνω, τι θα μείνει στο τέλος ρε παιδιά? Οποίος το σκέφτηκε θα χρειαστεί να πάρει δάνειο δλδ....

Τέλος, οι ψαγμένοι αρνητές θα καταλήξουν κάπου ή θα αναγκαστούμε να πιστέψουμε τους γιατρούς οι οποίοι στα άλλα νέα της ημέρας, σώζουν ζωές απο ατυχήματα, ασθένειες και γενικά διορθώνουν την υγεία μας σε πολλές περιπτώσεις (ο covid εξαιρείται, εδώ δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα)?

όπως ανέφερα θα προτιμηθούν απόψεις απο «λοιμωξιολόγους» τους Facebook ή ψαγμένους που κατάλαβαν τι μας κρύβουν και διάβασαν άρθρα πριν τα κατεβάσουν......
Ρε φίλε διαβάζω περιστασιακά το συγκεκριμένο νήμα τις τελευταίες μέρες λόγω των γεγονότων μην παίρνοντας το μέρος κανενός κόμματος όπως οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα.Βλεποντας αυτά που γράφεις φαίνεται από χιλιόμετρα ότι είσαι ταγμένο κομματοσκύλο, ποιου κόμματος δεν έχει σημασία, αλλά απορώ πως ένας τύπος που σύμφωνα με τα λεγόμενα του βγάζει αρκετά περισσότερα λεφτά από τον μέσο όρο με αμάξια πληρωμένα από την εταιρεία που δουλεύει κλπ κάθετε σε ένα φόρουμ μη πολιτικού θέματος και γράφει κάτι τεράστια κατεβατά με κύριο θέμα να υπερασπιστεί το κόμμα του. Μπορείς σε παρακαλώ να μου λύσεις αυτή την απορία;

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
@sadio_mane

Δεν υπερασπίζομαι το κόμμα μου. Δηλαδή, όσοι εμβολιάζονται είναι ΝΔ και όσοι όχι είναι ΣΥΡΙΖΑ? Δεν νομίζω... απλά ¨γλεντάω» τους αντιεμβολιαστές φίλε μου.... Που δυστυχώς η αμορφωσιά, η έλλειψη αντίληψης αλλά και η αδυναμία να ψάξουν σωστές πηγές ενημέρωσεις, οδηγούνε σε αυτά που έγραψα.... απλά πράγματα. Οσο για το αυτοκίνητο, έπρεπε να «βουλώσω» το στόμα ενός μαλάκα εδω μέσα... για μένα όσα βγάζει ο καθένας είναι τίμια λεφτά και περιουσία του. Δεν γουστάρω όμως τυπάδες οι οποίοι είναι γεμάτοι κακία και ζήλια, δεν χαίρονται με την επιτυχία κανενός, παρά μόνο είναι χαρούμενοι όταν αποτυγχάνει κάποιος και πέφτει στο επίπεδό τους. Αυτούς τους είχα και θα τους έχω στη μπούκα. Μόνο δούλεμα για να περνάω καλα αδερφέ...

Με λίγα λόγια, όπου βρίσκω αυτές τις δυο κατηγορίες ανθρώπων, ξεκινάω το δούλεμα.. απλά. Ελπίζω να σου έλύσα την απορία....

sadio_mane

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
157
Πόντοι
0
@sadio_mane

Δεν υπερασπίζομαι το κόμμα μου. Δηλαδή, όσοι εμβολιάζονται είναι ΝΔ και όσοι όχι είναι ΣΥΡΙΖΑ? Δεν νομίζω... απλά ¨γλεντάω» τους αντιεμβολιαστές φίλε μου.... Που δυστυχώς η αμορφωσιά, η έλλειψη αντίληψης αλλά και η αδυναμία να ψάξουν σωστές πηγές ενημέρωσεις, οδηγούνε σε αυτά που έγραψα.... απλά πράγματα. Οσο για το αυτοκίνητο, έπρεπε να «βουλώσω» το στόμα ενός μαλάκα εδω μέσα... για μένα όσα βγάζει ο καθένας είναι τίμια λεφτά και περιουσία του. Δεν γουστάρω όμως τυπάδες οι οποίοι είναι γεμάτοι κακία και ζήλια, δεν χαίρονται με την επιτυχία κανενός, παρά μόνο είναι χαρούμενοι όταν αποτυγχάνει κάποιος και πέφτει στο επίπεδό τους. Αυτούς τους είχα και θα τους έχω στη μπούκα. Μόνο δούλεμα για να περνάω καλα αδερφέ...
Αυτα που σου έγραψα ήταν για την γενική παρουσία σου στο νήμα όχι για το ποστ με τα εμβόλια απλά σε εκείνο το παρέθεσα, ωστόσο μόνο από την πρώτη πρόταση σου θεωρώ κοροϊδία και ψέματα αυτό που γράφεις, λόγω όλο των υπολοίπων που έχεις πει τόσες μέρες κυρίως, γιαυτό πιστεύω είναι χάσιμο χρόνου συζήτηση με άτομα που έχουν κομματικες παρωπίδες.Και δούλεμα δεν κάνεις υπερασπιζεσαι ένα κόμμα και μαχεσαι ένα άλλο. Οπότε τι άνθρωπος είσαι φαίνεται από την πρώτη και την τελευταία πρόταση που γράφεις.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
1η νδ με τον δενδια βοηθησε να μπει φυλακη η χρυση αυγη
2 η χρυση αυγη ειναι εθνικοσοσιαλιστικο κομμα κι οσο αφορα την οικονομια εχει τα ιδια παλια συνθηματα του συριζα περι κακων καπιταλιστων επαχθους χρεους κλπ
3 ο μητσοτακης πριν να γινει βουλευτης δουλεια δουλευε σε καλα αμοιβομενες δουλειες

Πριν ασχοληθεί με την πολιτική, εργάστηκε επί μία δεκαετία στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε οικονομικός αναλυτής στην Chase Investment Bank και σύμβουλος στην κορυφαία εταιρία συμβούλων McKinsey and Company στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, εργάστηκε ως ανώτατο στέλεχος επενδύσεων στην Alpha Ventures της Alpha Bank και στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Διατέλεσε για τρία χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών, την οποία και ανέδειξε σε κορυφαία εταιρεία στην Ελληνική και Βαλκανική αγορά του private equity και του venture capital. Η Εθνική Επιχειρηματικών Συμμετοχών χρηματοδότησε πολλές γρήγορα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις με ίδια κεφάλαια, δημιουργώντας εκατοντάδες θέσεις απασχόλησης. Για την επαγγελματική του δραστηριότητα έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, με σημαντικότερη την βράβευσή του το 2003 από το World Economic Forum ως “Global Leader for Tomorrow

4 τα χρονια του συριζα η πλειοψηφια εκανε ελεγχο των ποθεν εσχες και δεν βρηκε τιποτα στον μητσοτακη η κανω λαθος και βρηκε και το εστειλε στον εισαγγελεα η μηπως και ο συριζα ειναι στο κολπο

5 βριζοντας τους νεοδημοκρατες βριζεις το 40% του ελληνικου λαου, συγχαρητηρια
Οταν λες βοηθησε να μπει η ΧΑ στην φυκακη τι εννοεις;
Ανεξαρτητες δεν ειναι η εκτεκεστικη και η δικαστικη εξουσια;
Η μηπως υπαρχει διαπλοκη
Ο papaphilips δεν εχει καμια σχεση με κομματικα συμφεροντα η φανατισμους
Εχει σχεδον 7000 μηνυματα και τα τελευταια 100 εχουν σχεση με τα πολιτικα
Αγανακτησατε και τους ουδετερους

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Aν ξαφνικα εφαρμοζαμε το συστημα της "αμεσης δημοκρατιας" και αποφασιζε για ολα ο λαος με αμεση ψηφο, τοτε σε ενα μηνα το πολυ θα ειχαμε γυρισει στη λιθινη εποχη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ο papaphilips δεν εχει καμια σχεση με κομματικα συμφεροντα η φανατισμους
Εχει σχεδον 7000 μηνυματα και τα τελευταια 100 εχουν σχεση με τα πολιτικα
Αγανακτησατε και τους ουδετερους
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
για να εχω τις παρενεργειες που εχεις ρε βατσινωμενε ? :confused:
Τι σημαινει "βατσινωμενος"?
Ειναι καποια εξυπναδα για να υποτιμας τους εμβολιασμενους?
Καλυτερα βατσινωμενος παρα "ρετσινωμενος" οπως εισαι εσυ καθε βραδυ
Γιατι νηφαλιος ανθρωπος αποκλειεται να γραφει τετοιες ανοησιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom