Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Θα χουμε κάνα διάγγελμα σήμερα ή φυγαδεύτηκε.Χθες τον έκοψα τσαμπουκαλεμενο, σήμερα άφαντος και αυτός και η κουστωδία...
Eπαναλαμβανεις τα εμετικά ψεματα του Βαξεβανη.Για όσους δεν ξέρουν, δεσμευσε ο Υπουργός της ΝΔ Σκρεκας , πυροσβεστικο όχημα και προσωπικό στην αυλή του, δίπλα καίγονταν σπίτια και η πυροσβεστική είχε
εντολή να μην φύγουν από το σημείο. Εν τέλει τα πάντα κάηκαν εκτός απο την βίλα Σκρεκα
Νεα Δικτατορία! σας ΚΑΙΜΕ και σας ρίχνουμε και την ατομική ΕΥΘΎΝΗ.
πατουσες λαικ στους συκοφαντες που εγραφαν οτι ο τσιπρας ηρθε με μεταγγραφη απο βουλγαρια να σου θυμησωEπαναλαμβανεις τα εμετικά ψεματα του Βαξεβανη.
Ο Σκρεκας ΔΕΝ εχει σπιτι στο συγκεκριμενο σημειο.
Λιγη ντροπη επιτελους, μεχρι ενος σημειου η εμμονή για αντιπολιτευση.
Ολα εχουν και ενα οριο. Νισαφι πλεον.
Acapoeira στηρίζεις Σύριζα πλέον?Ολο το γαλαζιο αδελφατο σκιζει τα στρινγκακια του για τον κουλη
ολοι στηριζουν συριζα πλην οσων περιμενουν κοκκαλακιAcapoeira στηρίζεις Σύριζα πλέον?
Ήσουν Χ.Α. και στηρίζεις Τσίπρα τώρα?ολοι στηριζουν συριζα πλην οσων περιμενουν κοκκαλακι
Εγω ΔΕΝ γνωριζω αν ο Τσιπρας ηρθε με μεταγραφη. Εχω την εντυπωση οτι αυτο δεν ειναι αληθες.πατουσες λαικ στους συκοφαντες που εγραφαν οτι ο τσιπρας ηρθε με μεταγγραφη απο βουλγαρια να σου θυμησω
Αλέκο θυμάσαι τι μυθικές στιγμές ζούσαμε στην διαμάχη πουλιού με ακαποέιρα?Εγω ΔΕΝ γνωριζω αν ο Τσιπρας ηρθε με μεταγραφη. Εχω την εντυπωση οτι αυτο δεν ειναι αληθες.
Αποκλειω να εχω πατησει τετοιο Like. Aν υπαρχει, μπορει να αφορά καποια αλλο σημειο του ποσταρισματος. Θα με ενδιεφερε να το δω αυτο. Εσυ κρατας αρχειο εξαλλου
Σημερα ηταν προγραμματισμενο να παει στις Λιμνες Ευβοιας, νομιζω ομως τελικα ηταν ανεφικτο να παει εκει, ηδη φευγει ο κοσμος.Θα χουμε κάνα διάγγελμα σήμερα ή φυγαδεύτηκε.Χθες τον έκοψα τσαμπουκαλεμενο, σήμερα άφαντος και αυτός και η κουστωδία...
ΕΣΥ ομως δεν έχεις μυαλό , πιθήκιΣτο ηλίθιο μυαλό σου μόνο.
καλη ταινια, οποιος δεν την εχει δει
μηπως ειδατε καναν πυροσβεστη στο δρομο τυπε ?Έχουμε βγει 30 ζαοι με μηχανάκια και καλά να βοηθήσουμε, και βάζουμε φωτιές και όπου δούμε τα κανάλια πάμε και φωνάζουμε ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ!!
Εκεί που πάμε εμείς δεν έχει, μετά πάνε ?μηπως ειδατε καναν πυροσβεστη στο δρομο τυπε ?
Αληθινή ιστορία, η ταινία, όχι ο Μητσοτάκηςκαλη ταινια, οποιος δεν την εχει δει
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
μητσοτακη γαμιεσαι