Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και συναγωνιστές,
είμαι στην Κύπρο (Λευκωσία) ένα μήνα και θα σας παραθέσω τις δικές μου απόψεις
Με την ευγενική προσφορά του συναγωνιστή Axer πήρα κάποια τηλέφωνα από κορίτσια που δουλεύουν στο καμπαρέ Miami και προσπάθησα να δικτυωθώ. Πρόκειται από ότι έχω καταλάβει για το μοναδικό μαγαζί όπου πας και ψαρεύεις κοπέλα χωρίς να χρειαστεί να πληρώσεις bar fine στον ιδιοκτήτη, απλώς κανονίζεις με την κοπέλα για μετά τη δουλειά ( 3 το πρωί) ή την επομένη το απόγευμα.Αυτό αυτόματα κατεβάζει το κόστος στις 40-50 Λίρες το πήδημα, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση μιλάμε για περίπου 90 Λίρες κοπέλα και μαγαζί, τρελά λεφτά δηλαδή αν αναλογιστούμε την χαμηλή ποιότητα των κοριτσιών (από εμφάνιση οι ρωσσίδες και ρουμάνες β εθνική στη Φυλής ενώ οι φιλιπινεζούλες ανήκουν στις αδικημένες της παραγωγής της χώρας τους που γενικά βγάζει και καλά κομμάτια).
Επίσης μου έχει κάνει εντύπωση η άθλια συμπεριφορά των κοριτσιών οι οποίες (κυρίως οι ρουμάνες) σου συμπεριφέρονται λες και σου κάνουνε χάρη που σου επιτρέπουνε να τις πηδήξεις, ενώ ακόμα και οι φιλιπινέζες έχουν πάρει αέρα και σε πλησιάζουνε στα μαγαζιά με τσαμπουκά να τους πάρεις ποτό και αν δεν τις γουστάρεις σου τη λένε κιόλας!
Μια εξήγηση μπορεί να είναι ότι τα κορίτσια των καμπαρέ βρίσκονται υπό τον έλεγχο των αφεντικών τους όλη μέρα και δεν μπορούν να κάνουν ρούπι χωρίς να το ξέρουνε αυτοί, ενώ πολλές φορές κατοικούν ακριβώς πάνω από το μαγαζί, φυλακισμένες με λίγα λόγια και τους την έχει παίξει στα νεύρα. Μόνη εξαίρεση όπως είπα τα κορίτσια του Miami που έχουν μια ανεξαρτησία στις κινήσεις τους, δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι όλα τα τηλέφωνα που μου έδωσε ο Axer ήταν κοριτσιών από εκεί, έτσι δεν είναι φίλε?
Εγώ ξενέρωσα πολύ γρήγορα με τη παρακμιακή φάση στα καμπαρέ- κωλόμπαρα και το χαμηλό επίπεδο, απορώ μάλιστα πώς οι Κύπριοι που είναι και έξυπνοι αλλά και χρηματόδουλοι ανέχονται να πληρώνουν τέτοια λεφτά για να πηδήξουν αυτές τις στραβωμένες μέτριες, αλλά τέλος πάντων.Για το λόγο αυτό και δεν έχω καινούρια τηλεφωνάκια για να ανταποδώσω στον Axer τουλάχιστον που έκανε το καλό. Το Σεπτέμβριο όμως φεύγουνε πολλές όμως και αναμένονται καινούριες για να δούμε αν θα ανέβει το επίπεδο
Με την εφημερίδα ¨Χρυσές ευκαιρίες¨ που έχει αναφέρει και ένας άλλος σνάδελφος, ψάχνεσαι για να βρεις μασατζούδες και καλά οι οποές σε δέχονται στο διαμέρισμά τους. Για το τυπικό πήδημα οι τιμές είναι από 30- 40 Λίρες(50-70 Ευρώ) και πάνω- πιο υποφερτά τα πράγματα- αλλά οι κοπέλες στα στούντιο της Αθήνας του πενηντάρικου είναι μακράν ανώτερες και από εμφάνιση και από υπηρεσίες.
Το μασάζ με φραππέ περιέργως φθηνό, 25 Λίρες (40 Ευρώ) για όποιν γουστάρει τη φάση.
Υπάρχουν και δυνατά έσκορτς που χρεώνουν όμως 80 Λίρες (140 Ευρώ) για ένα γύρο.
Πολλά λεφτά παιδιά και το value/money χαμηλότατο.
Για τις άλλες πόλεις, Λεμεσσό, Λάρνακα κλπ, έχω ακούσει ότι τα πράγματα είναι καλύτερα τουλάχιστον από επίπεδο γυναικών αλλά δεν έχω τσεκάρει.
Στη Λευκωσία πάντως ακρίβεια και το κυριότερο έλλειψη καλών επαγγελματιών.
Α, δεν έχω τσεκάρει τι παίζει στην κατεχόμενη Λευκωσία όπου και εκεί έχει κίνηση, αλλά για λόγους ηθικής (σε αντίθαση με πολλούς ντόπιους εδώ που τα ακουμπάνε χοντρά στον κατακτητή τους σε καζίνο, εστιατόρια κλπ)δεν πρόκειται να πατήσω το πόδι μου.Βλέπω τη νεκρή ζώνη με τα σπίτια φαντάσματα κι τα συρματοπλέγματα που χωρίζουν την πόλη και στενοχωριέμαι....