Δεν μπορουσες να τις περιγραψεις καλυτερα φιλε. Μικρη κοινωνια, αν και θελουν να απελευθερωθουν σεξουαλικα μολις βρουν την ευκαιρια εχουν ακομα την εντυπωση οτι το μουνι τους ειναι χρυσο. Επισης οι πιο μικρες και ομορφες εχουν αρκετους μνηστηρες στο κυκλο τους , δεν χρειαζονται να παιξουν πιο εξω. Ενω η ουκρανεζα και η ρωσιδα πρεπει να παλεψει να βρει σωστο αντρα. Μεγαλη διαφορα οι ξενες στο πως θα σε αντιμετωπισουν αν σε γουσταρουν. Νοιωθουν οτι σου χρωστουν οχι οτι τους χρωστας.
οι κυπρεες πάντα μου αρέσουν δεν το κρύβω, είμαι και εγώ κυπρεος δεν είμαι όμορφος ούτε κορμαλιας αλλά έχω το τρόπο να τους πουλάω αυτό που θέλουν να ακούσουν, προτιμώ τις χωρισμένες ή ελεύθερες άνω των 40,οι ελεύθερη άνω των 40 ή θα είναι τρελή με πολύ γλώσσα μπλα μπλα οπότε την αποφεύγω ή θα κάτσει εύκολα και μετά σε πριζει κάπως, οι χωρισμένες και ειδικά αυτές που έχουν παιδιά ανήλικα ψάχνουν τον τροφοδότη τους σε χρήματα, αν ξέρεις να το παίξεις καλά το ρόλο σου τότε γαμας καλά χωρίς να ξοδεύεις πολλά άλλα μετά τις έχεις πάνω στο κεφάλι σου, μετά υπάρχουν οι νεαρές για αυτές δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη λόγω του ότι δεν ασχολούμαι με μικρές, αυτές θέλουν κλαμπ κτλ που εγώ δεν τα μπορώ, υπάρχουν και οι εύκολες αλλά πολλοί τις ξέρουν αλλά υπό τον φόβο να τις χάσουν ειδικά στην σκέψη ότι δίνοντας την σε κάποιο άλλο να την γαμηση θα την χάσουν δεν την δίνουν, αν έδιναν όλοι θα γαμουσαμε όλοι δωρεάν, τώρα οι ξένες είναι άλλη κατηγορία, έχω γαμησει εκτός βίζιτα και πέρασα καλά, μου έτυχε αρκετές φορές ειδικά ουκρανεζες μετά το γαμιση να μου λένε ότι ο άνδρας τους θέλουν να γαμαει καλά δεν τους νοιάζει κάτι άλλο, τελειώνοντας όσοι ενδιαφέρονται να γαμησουν δωρεάν και δεν τους νοιάζει εμφάνιση, φάτσα, ηλικία αλλά σίγουρα δεν είναι μπαζο έχω μια Βουλγάρα στο παραλιμνι είναι δωρεάν και κάθεται πολύ εύκολα, ο ορισμός εύκολα να τον εξηγήσω γιατί πολλοί λένε εύκολη αλλά μόνο εύκολη δεν είναι: εύκολη είναι αυτή που με τα πρώτα 4-5 μηνύματα είναι έτοιμη για γαμιση, λοιπόν ανταλλάζω το τηλέφωνο της με οποιονδήποτε έχει ίδια περίπτωση και μόνο σε προσωπικό μήνυμα, άτομα που θέλουν απλά να πάρουν το τηλέφωνο χωρίς να δώσουν ή δίνουν πουτανας που κάνει βίζιτα να μείνουν μακριά