xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.858
- Πόντοι
- 3.846
Επειδή έχει τύχει να συζητήσω με μερικές Ρωσίδες για το θέμα προστασίας/ανεξάρτητης κλπ, παίζουν πολλά κόλπα από πίσω.Εμενα ως τωρα η εντυπωση μου ηταν η εξης
Υπαρχουν καποιες που εν ανεξαρτητες, που πιανουν εκεινες ολα τα λεφτα, μιλουμε κιολας για σοβαρα ποσα. Ετυχε μου να μου χουμιστουν οτι αγορασαν διαμερισμα ή επιχειρηση στην χωρα τους. Εκεινες σιγουρα δεν ειναι θυματα trafficking.
Υπαρχουν αλλες που δουλευουν με καποια διαμεσολαβηση, ειτε ειναι φανερα το agency ειτε δευτερο προσωπο που χειριζεται το τηλεφωνο. Καποτε ειναι ξεκαθαρο και καποτε οχι τοσο. Εγω ημουν με την εντυπωση πως τουτες εχουν συμφωνια να διουν το 50% και να κρατουν το 50% για παρτη τους. Ξανακουσα και για 30/70%. Τουτο υπαρχει περιπτωση να θεωρηθει trafficking; Βλεπεις κιολας την κοπελα εχει και smartphone και μπορει να επικοινωνα με τον εξω κοσμο, κυκλοφορουν και μονες τους. Τυχαινει να δεις και αγγελιας κοπελας που πιο πριν ηταν με agency και μετα εγινε ανεξαρτητη. Δεν ειναι οπως παλια στα καπαρε που τες ειχαν κλειδωμενες χωρις τηλεφωνα. Τουλαχιστον ετσι το καταλαβω εγω. Σιγουρα ειναι βλακεια της πουτανας να δια τοσο μεγαλο ποσοστο που την στιγμη που θα μπορουσε να βαλει μονη της την αγγελια και να νοικιασει μονη της το διαμερισμα και να κρατα το 100%. Αλλα αλλο τουτο το ειδος εκμεταλλευσης, που κακα τα ψεματα γινεται σε πολλα επαγγελματα, και αλλο το trafficking. Ημουν με την εντυπωση πως οι κοπελες καμνουν τουτη την δουλεια επειδη φκαλουν οι ιδιες γρηγορα και αφορολογητα λεφτα, πολλα πιο πολλα που οτι θα μπορουσαν να βγαλουν αλλου. Ενομιζα πως εξαφανιστηκε το φαινομενο της πουτανας που δια ουλλα τα εσοδα στον πατρονο. Ισως με εξαιρεσεις οπως πχ αφρικανες στα πουρναρα οπου θα παιζουν πιο αγριες καταστασεις.
Αν μια καμνει τουτη την δουλεια και βγαζει η ιδια χιλιαδες ευρω τον μηνα για παρτη της, μπορει το δικαστηριο να πει πως ειναι θυμα trafficking; Φαινεται μου παραλογο.
Στην αρχή που θα έρθει στη χώρα η άλλη δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα. Δε μιλάει τη γλώσσα, πώς θα βρει σπίτι, πώς θα βάλει αγγελία, πώς θα κλείσει ραντεβού; συν έχουν προστασία εναντίον αστυνομίας και περίεργων πελατών.
Εκεί μπαίνει το γράφειο και τα αναλαμβάνει όλα. Η άλλη απλά κάθεται και ανοίγει τα πόδια της και πληρώνεται.
Τώρα κάποιες ξυπνιες μετά πάνε και γυρνάνε σε ανεξάρτητες και πάνε να βγάλουν καλά χρηματακια. Όμως η καρδιά τους το ξέρει. Μπορεί να φάνε ξύλο από πρώην νταβα. Μπορεί να τους στείλει αστυνομία ο ανταγωνισμός, μπορεί να κλέψιμο χωρίς προστασία, γενικά ο κάθε νέος πελάτης είναι Ρίσκο.
Έχω να περιγράψω σκηνικά που μου έλεγε Ρωσίδι από Λάρνακα που την κυνηγούσε πρεζάκι, ερχόταν μέσα στη νύχτα και της χτυπούσε την πόρτα ή πελάτης έκλεισε ραντεβού μόνος και έσκασε με παρέα.
Και πού να πάνε αυτές να μιλήσουν;
Δεν πάνε αστυνομία εύκολα.