papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 635
- Πόντοι
- 86
μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει παραπάνω για το Βάνια; μπορώ να πάω να μιλήσω στα ίσα ή πρέπει να κερνάω ποτά; πως παει; φεν πάω ουτε πουτανομπυραριες για να ξερω
μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει παραπάνω για το Βάνια; μπορώ να πάω να μιλήσω στα ίσα ή πρέπει να κερνάω ποτά; πως παει; φεν πάω ουτε πουτανομπυραριες για να ξερω
Είσαι νέο μέλος για αυτό. Γράψε μας εδώ την εμπειρία σουpapadiamantaros δεν μπορω να σου στηλω προσωπικο μηνυμα δεν ξερω γιατι
η σερβιτορα παντρεμενη, κι εγω το ιδιο, την γνωρισα απο το φεισπουκ, της μιλησα καθαρα, γουσταρε, πρωτο ραντεβου και αμεσως γαμισι και μαλιστα ολα. δυνατη γυναικα και γουσταρη το γαμησι παρα πολυ. βρεθωμαστε για ενα χρονο, περασα θαυμασια μαζι της. μετα για αλλους λογους το αφησαμε και εσβησε. εκει στη μπυραρια γινοντε σωδομα και γομορα, φτανει να γινεις πελατης, να τα ακουμπας που λενε, και θα γαμησης σιγουρα και τη βανια. μεγαλη πουτανα, ειναι μεσα σε ολα. δεν γουσταρη ψυχροκαταστασεις, θελει να πληρωνεις ποτα και σιγα σιγα. με το που θα πει το ναι, αλλοιμονο σου, θα σε πεθανει στο γαμισι
έχεις το φατσοβιβλίο της?
Έχω πάει με τη συγκεκριμένη σερβιτόρα, γαμήση μέτριο, εμφάνιση χάλια, δεν θα ξαναπήγαινα.
Έχω πάει με τη συγκεκριμένη σερβιτόρα, γαμήση μέτριο, εμφάνιση χάλια, δεν θα ξαναπήγαινα.
Posa stoixise?
Αν είναι αυτές κακές φενονται
Νομίζω πως για την άλλη λένε και όχι για αυτέςΚαλές....