kavlintiros
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2015
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά μου είπανε για μια μπυραρία που είναι και ταβέρνα μαζί ή κάτι τέτοιο στη Μοσφιλοτή και ότι έχει μία καλή εκεί. Ξέρει κανένας κάτι?
Λέγετε Βάνια μάγκο? ή κάπως έτσι μου είπανε. Δεν ξέρω την περιοχή δυστυχώς για αν σου δώσω άλλες πληροφορίεςΠρωτη φορα ακουω αυτο που λες αλλα να μθουμε δωσε περισσότερες πληροφορίες
Ρε παιδιά μου είπανε για μια μπυραρία που είναι και ταβέρνα μαζί ή κάτι τέτοιο στη Μοσφιλοτή και ότι έχει μία καλή εκεί. Ξέρει κανένας κάτι?
Αφού έχεις χαλάσει 100-150€, για 1 γκόμενά...Παιδια στην Κυπρο υπαρχουν οι λεγόμενες πουτανομπυραριες οπου οι κοπελες εκδιδονται κανονικα. τους βαζεις καποια ποτα και μετα τις παιρνεις και φευγεις για 1-2 ωρες.
δεν ειναι κατι νεο
ξέρεις κάτι για το συγκεκριμένο ή έτσι από γενική εμπειρία?με €50 κανεις την δουλεια σου
η βανια ειναι πουτανακι που παει με οποιον τις τα δωσει μπροστα σε ποτα στο μαγαζι τις. ωραιος κολος για την ηλικια της. εχω ακουση οτι παλια εκανε και παρτουζες και μαλιστα γουσταρη και λεσβιακαΡε παιδιά μου είπανε για μια μπυραρία που είναι και ταβέρνα μαζί ή κάτι τέτοιο στη Μοσφιλοτή και ότι έχει μία καλή εκεί. Ξέρει κανένας κάτι?
η βανια ειναι πουτανακι που παει με οποιον τις τα δωσει μπροστα σε ποτα στο μαγαζι τις. ωραιος κολος για την ηλικια της. εχω ακουση οτι παλια εκανε και παρτουζες και μαλιστα γουσταρη και λεσβιακα
παιδιά πήγα εκεί στη Μοσφιλοτή που σας ρώτησα. Πολλά χάλια το θέμα. Πολύ κυτταρίτιδα οι κοπέλες. Στις φώτος του φατσοβιβλίου έχουν 1000 φίλτρα πάνω τους. Ανακάτσιασα και έφυγα, ούτε καν ρώτησα τίποτα.
πια σερβιτόρα? στην σελίδα της έχει μόνο το μαγαζί απ έξω.μόνο η Βάνια το δίνει; την βρήκα εύκολα στο φατσοβιβλιο η γυναίκα ειναι χαλια, αν το δια η δεξιά σερβιτόρα στη σελίδα τους, πάλι χάλια αλλα θα δοκίμαζα απλός επειδή είναι Κυπρεα
έχεις το φατσοβιβλίο της?την σερβιτορα την εχω παρει, χαλια κορμι αλλα πυραυλος στο σεξ. γουσταρει απο το κολο παρα πολυ
εδώ:στο FB που τις βλέπουμε?