Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavlintiros

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2015
Like
51
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μου είπανε για μια μπυραρία που είναι και ταβέρνα μαζί ή κάτι τέτοιο στη Μοσφιλοτή και ότι έχει μία καλή εκεί. Ξέρει κανένας κάτι?

Marino sergio

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
44
Πόντοι
0
Πρωτη φορα ακουω αυτο που λες αλλα να μθουμε δωσε περισσότερες πληροφορίες

kavlintiros

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2015
Like
51
Πόντοι
0
Πρωτη φορα ακουω αυτο που λες αλλα να μθουμε δωσε περισσότερες πληροφορίες
Λέγετε Βάνια μάγκο? ή κάπως έτσι μου είπανε. Δεν ξέρω την περιοχή δυστυχώς για αν σου δώσω άλλες πληροφορίες

MariosN

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδιά μου είπανε για μια μπυραρία που είναι και ταβέρνα μαζί ή κάτι τέτοιο στη Μοσφιλοτή και ότι έχει μία καλή εκεί. Ξέρει κανένας κάτι?

Valia Mango pub στην Μοσφιλωτή. Ψάξτε το στο facebook, από τις φωτογραφίες που έχει σίγουρα κάτι ύποπτο παίζει. Όποιος πάει ας μας ενημερώσει

kavlintiros

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2015
Like
51
Πόντοι
0
Τώρα που το είπες και μπήκα και είδα έτσι νομίζω κι εγώ. Αυτή στην πρώτη φώτο που την έχει αγκαλιά ο άλλος σίγουρα είναι στην βίζιτα

Progressive

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2008
Like
134
Πόντοι
6
Παιδια στην Κυπρο υπαρχουν οι λεγόμενες πουτανομπυραριες οπου οι κοπελες εκδιδονται κανονικα. τους βαζεις καποια ποτα και μετα τις παιρνεις και φευγεις για 1-2 ωρες.
δεν ειναι κατι νεο

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Παιδια στην Κυπρο υπαρχουν οι λεγόμενες πουτανομπυραριες οπου οι κοπελες εκδιδονται κανονικα. τους βαζεις καποια ποτα και μετα τις παιρνεις και φευγεις για 1-2 ωρες.
δεν ειναι κατι νεο
Αφού έχεις χαλάσει 100-150€, για 1 γκόμενά...

kavlintiros

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2015
Like
51
Πόντοι
0
Το ξέρουμε ρε παιδιά. Απλά το ανάφερα εδώ γιατί μου είπανε για αυτό το μαγαζί, και ρώτησα αν ξέρει κανείς κάτι. Τώρα που είδα έκανε έρευνα ο φίλος και το βρήκε στο φατσοβιβλίο και με τις φώτος που έχουν σίγουρα κάτι γίνεται.

gzm

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
78
Πόντοι
1
Τώρα που το λέτε άκουγα επανελημμένως σχόλια και εγώ στο στρατό πριν 4-5 χρόνια για ένα restaurant/μπυραρία στη μοσφυλωτή αλλά δεν έδωσα και πολλή σημασία.

kavlintiros

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2015
Like
51
Πόντοι
0
παιδιά πήγα εκεί στη Μοσφιλοτή που σας ρώτησα. Πολλά χάλια το θέμα. Πολύ κυτταρίτιδα οι κοπέλες. Στις φώτος του φατσοβιβλίου έχουν 1000 φίλτρα πάνω τους. Ανακάτσιασα και έφυγα, ούτε καν ρώτησα τίποτα.

Nicosia1993

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
0
Ξέρουμε κανένα απομονωμένο bar σε χωριό με κοπέλες?

peterlimassol

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
68
Πόντοι
0
η βανια ειναι πουτανακι που παει με οποιον τις τα δωσει μπροστα σε ποτα στο μαγαζι τις. ωραιος κολος για την ηλικια της. εχω ακουση οτι παλια εκανε και παρτουζες και μαλιστα γουσταρη και λεσβιακα

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
η βανια ειναι πουτανακι που παει με οποιον τις τα δωσει μπροστα σε ποτα στο μαγαζι τις. ωραιος κολος για την ηλικια της. εχω ακουση οτι παλια εκανε και παρτουζες και μαλιστα γουσταρη και λεσβιακα

μόνο η Βάνια το δίνει; την βρήκα εύκολα στο φατσοβιβλιο η γυναίκα ειναι χαλια, αν το δια η δεξιά σερβιτόρα στη σελίδα τους, πάλι χάλια αλλα θα δοκίμαζα απλός επειδή είναι Κυπρεα

mforfcy

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Like
28
Πόντοι
1
παιδιά πήγα εκεί στη Μοσφιλοτή που σας ρώτησα. Πολλά χάλια το θέμα. Πολύ κυτταρίτιδα οι κοπέλες. Στις φώτος του φατσοβιβλίου έχουν 1000 φίλτρα πάνω τους. Ανακάτσιασα και έφυγα, ούτε καν ρώτησα τίποτα.

στο FB που τις βλέπουμε?

peterlimassol

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2019
Like
68
Πόντοι
0
την σερβιτορα την εχω παρει, χαλια κορμι αλλα πυραυλος στο σεξ. γουσταρει απο το κολο παρα πολυ

kavlintiros

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2015
Like
51
Πόντοι
0
μόνο η Βάνια το δίνει; την βρήκα εύκολα στο φατσοβιβλιο η γυναίκα ειναι χαλια, αν το δια η δεξιά σερβιτόρα στη σελίδα τους, πάλι χάλια αλλα θα δοκίμαζα απλός επειδή είναι Κυπρεα
πια σερβιτόρα? στην σελίδα της έχει μόνο το μαγαζί απ έξω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom