Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Εγω δεν ειχα ανακατευτει καθολου με ταριφες. Μπαινοντας στη Λυδρας στα δεξια σου στα στενα θα βρεις καμποσες να κανουν πιατσα, στα αριστερα εχει τα κωλομπαρα απο οπου τσιμπας τηλεφωνα, κατω απο τα γαμηστρωνοξενοδοχεια εχει επισης πιατσες, στην παλια πολη εχει επισης κατι βρωμομπουρδελα, καμποσα τηλ μου ειχαν δωσει αλλοι ΕΛΔΥΚαριοι, θυμαμαι ανταλλαζαμε τηλ απο πουτανες οπως ανταλλαζαμε πιτσιρικαδες τα χαρτακια της πανινι  :2funny:
Γενικα εχει πολυ πορνεια, η πολη ειδικοτερα, και το νησι γενικοτερα, φανταζομαι λογω του οτι εχει τοσους φανταρους... Θυμαμαι δεν υπηρχε βδομαδα να μη γαμησω, και μετα σου λενε στο στρατο σε τρωει η αγαμια  :2funny:

Εχεις να προτεινεις κανενα συγκεκριμενο μπαρ η' γαμοξενοδοχειο? Πηγα κατα τις 21:00 το βραδυ δεξια στην Λυδρας μηπως βρω κατι καμποσες φορες αλλα δεν ειδα καμια να τριγυρναει εκει περα. Μονο κατι ταβερνακια και τουριστες.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Ποιο καμπαρε στη Λευκωσια αυτη την περιοδο εχει την περισσοτερη κινηση και τα πιο καλα κομματια? Ειμαι καινουργιος στη πολη και λεω να παω καμια βολτα.

Επισης, αν καποιος εχει να μου δωσει κανενα τηλεφωνο απο καμια κοπελα για να ερθει σπιτι, θα το εκτιμουσα πολυ.

Μια ακομη ερωτηση, πιατσες εχει μονο στα στενα της παλια πολης δεξια της Λυδρας;  Η' και αλλου; Εχει καλα μουνια; Απο τιμές;

Ευχαριστω πολυ

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Οποιος ενδιαφέρεται για μασάζ απλό ή ερωτικό να μου στείλει PM. Μην περιμένετε όμως σεξ (τουλάχιστον έτσι νομίζω εγώ)

nicgeo

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Τι νέα για τις κινεζες στη Λευκωσια;
Μοιάζουν να έχουν εξαφανιστεί!

Ξερει κανεις τα νεα τους στεκια;

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Έχει κανένας πληροφορίες για Αμμόχωστο? Αν γνωρίζει κάποιος κάτι παρακαλώ όπως μου στείλει μήνυμα και θα δώσω και εγώ κάτι πληροφορίες που έχω για άλλες πόλεις.

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Μηπως μπορει να προτεινει κανεις ποιο καμπαρε στη Λευκωσια αυτη την περιοδο εχει τα πιο δυνατα κομματια?

Τα διαφορα μασατζιδικα/στουντιο που υπαρχουν στα ροζ των εφημεριδων αγγελιων που βρισκονται κυριως? Στο κεντρο της Λευκωσιας 'η σε αλλες περιοχες? Ειναι κοντα μεταξυ τους?

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Θα ηθελα να ρωτησω αν οι ταξιτζηδες ειναι αξιοπιστοι εδω στην Κυπρο για να σου βρουν κοπελα. Τι τιμες υπαρχουν?

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Δοκιμασα την περασμενη εβδομαδα κοπελα απο το καμπαρε κορονε που ειναι απεναντι απο το δημαρχειο της πλατειας ελευθεριας. Ηταν η πρωτη φορα που πηγαινα σε καμπαρε. Αν και το μαγαζι ειναι αδειο και βαραν μυγες κυριολεκτικα, η συμπεριφορα του κυπριου σερβιτορου ειναι πως θα σε κλεψει και θα σε κοροιδεψει. Μεγαλος μαλακας κυριολεκτικα. Ειναι ενας χοντρος φαλακρος τυπος γυρω στα 50. Το γελοιο υποκειμενο τα γυριζε και ελεγε οτι η κοπελα καθετε μονο για δυο ωρες κτλ. Αργοτερα εμαθα οτι η κοπελα καθεται μεχρι το πρωι κανονικα. Τιμη μου ειπε 200 αλλα την εκανε 180 ευρω. Τιμη του ξενοδοχειου 50 ευρω συνολο δηλαδη 230 ευρω. Απαραδεκτα ακριβο και το ξενοδοχειο για ημιδιαμονη.  Ευτυχως που επεσα σε πολυ καλη κοπελα και εκανε οτι ηθελα και οπως ηθελα στο σεξ. Γαμιομασταν ασταμητα 2μιση ωρες. Κυριολεκτικα την ξεσκισα. Καθε φορα τελειωμα στο στοματακι της και καταποση εκ μερους της. Στο σεξ απειρες στασεις. Απο τις πιο φιλοτιμες κοπελες που εχω παρει. Ευτυχως που κοπελα ηταν φοβερη και τουλαχιστον δεν κλαιω τα λεφτα και σε αυτον τον τομεα. Εγω παντως δεν προκειται να ξαναπατησω στο καμπαρε κορονετ. Η νοοτροπια του συγκεκριμενου καμπαρε ειναι πως θα κλεψουν εναν καινουργιο πελατη και οχι πως θα τον κερδισουν. Πολυ κριμα γιατι και οι υπολοιπες κοπελες που ειδα ηταν πολυ ομορφες ολες απο Ανατολικη Ευρωπη μαλλον. Αν ηξεραν να συμπεριφερθουν στον πελατη σωστα και οχι σαν κλεφτες θα ξαναπηγαινα σιγουρα.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν παιδιά μου φαίνεται πολύ μουφα το όλο σκηνικο συν ότι διατρέχεις και κινδύνους. Έδωσα προσοχή σε δυο μπαρ στο δρόνο προν το αεροδρόμιο περιοχ΄η Αραδίππου., Το ένα το λένε Μαυρος Γάτος και το άλλο δεν θυμάμαι είναι απέναντι σχεδον. Στον μαύρο γάτο έίναι απ' ότι κατάλαβα πιο σίγουρα ότι μπορεία μαμήσεις. Μπορείς να περύχεις και καλές. Συνήθως είναι μερικά ποτά και μερά κατι για τη γυναίκα. Μιλάμε οι κοπέλες αυτές κονιμάνε πολλά λεφτα μπορεί και 4 -5000 ευρο το μηνα.
Στο άλλο στο απέναντι απο τον μαύτο γάτο η πλειοψηφία είναι ρουμάνες και πεφτει πολύ γάλεμα. Δεν ξέρω αλλά περνουνε 30 ευρω μεροκαματο συν κομισιον από τα ποτά οπότε εαν κεράσουν καμμια 10ρια ποτά πέρνουν 30 + 10 του κομισιον + 2 ευρο προμήθεια το κάθε ποτο 20 σύνολο 60 ευρώ και μετά πάμε εμείς και δουλεύουμε. Αυτές γαμιουνται αμα εχουν συμφέρων και θέλουν να σε τυλίξουν λέω εγώ. Όποιος μπορεί να μου πει καλυτερα τι παίζει γιατί δεν κατάλαωα το σύστημα του δευτέρου μαγαζιού ιδιως θα τον ευχαριστουσα.
Μιλάω για Λάρνακα και το βαλα εδώ για να το δείτε περισσότεροι.

SEAS

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
παιδια γνωριζει κανεις καμια κοπελιτσα στη Λαρνακα?

asemasre

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
0
ποσοι ειμαστε περιπου?
εννοω οσοι διαμενουν και ειναι συναγωνιστες?

marios1411

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
An kapios mporei na mou dwsei merika thlefwna gia kinezes.

nikkolas_13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα, είμαι Λευκωσία, μόνο για 2 βράδια και δεν έχω ιδέα για το τι παίζει από strip clubs. Έχει κάποιος ιδέα?

asemasre

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
0
φενεται να εχει πεσει μεγαλη κριση και εδω γιατι τελευταια με πηραν 2 cg  και 2 κοπελιες απο κωλομπαρα με τα γνωστα ..χαθηκες ,ποτε θα σε δω κλπ.. τουσ εξηγω οτι δεν εχω πλεον διαθεσιμα τοσα εξτρα ευρω λογω οικονομικου ,μου εκαναν και αυτες παραπονα για τεραστια πτωση στην <<εργασια >> τους..
και μου προσφεραν πολυ καλυτερες τιμες απο τις παλιες..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
τουσ εξηγω οτι δεν εχω πλεον διαθεσιμα τοσα εξτρα ευρω λογω οικονομικου ,μου εκαναν και αυτες παραπονα για τεραστια πτωση στην <<εργασια >> τους..
και μου προσφεραν πολυ καλυτερες τιμες απο τις παλιες..

Σφίγγουν οι θηλυκοί κώλοι σιγά-σιγά......

Όχι από την αγαμία, αλλά από την αφραγκία! ;)

asemasre

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
6
Πόντοι
0
φιλε μιλαμε για αρκετες αναδουλιες

MrBig

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Θα ειμαι ενα βραδυ στην Λευκωσια, ξερει κανεις κανενα cg η  ct να ερθει στο χοτελι μου

red blackhawk-7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια,στη λευκωσια μαιαμι,ροξυ κτλ ειναι ακομα ανοιχτα?κ αν ναι εχουν φιλιππινεζες?θα πεταχτω για λιγες μερες κ ειπα να θυμηθω τα παλια :cheesy:.ευχαριστω.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
το μαϊάμι ονομάζεται νιού μαϊάμι και δεν ξέρω αν εχει φιλιππινεζες. αν δεν κάνω λάθος με κανενα 40άρι σου περνουν πιπα στη γωνία. Για το Ρόξυ δεν θυμαμαι αν υπάρχει ακόμη. ΛΟΛ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom